sjuk?

ja, jag vet inte.. jag har typ sovit hela dagen och är fortfarande trött. Ont i leder och så.. men det kan ju bara vara så att jag är totalt slutkörd efter träningslägret.. vi tränade ju trots allt 4timmar/dag i 3 dagar.. jag tror jag ska ta en alvedon o gå och lägga mig en stund.. imorrn är det nyår och då ska jag på fest på mariatorget, jag vill inte riktigt missa det..

/Carro ♥

fredakväll (igen)

Hemma nu, sitter och väntar på älskling.. =) vi ska bara sitta hemma o kolla på film o så hela kvällen. Åh vad perfekt..! har verkligen längtat efter en lugn kväll utan att ´någon av oss behöver gå upp dagen därpå...

/Carro. ♥

fredagkväll.

Snart är det dags för mig att dra iväg på mitt sista pass under det här träningslägret, det har verkligen varit tugnt och benen har sällan kännts så sega. Men, men.. ett pass kvar och jag ska kämpa på.. Efteråt kommer jag säkert vara sjukt trött och då hoppas jag verkligen på att älskling inte är upptagen, för jag vill ha myspys kväll. Och imorgon vill jag bara vara hemma och inte göra ett skit, gud vad skönt det vore.

/Caroline ♥

Var försiktiga med raketerna i år!!!

92284-167 Det är snart 2 år sedan det hände och även om jag inte kände andreas personligen så har jag varit väldigt berörd av det som hänt, han gick i min pojkväns klass och i min skola, så jag har varit där och stöttat och blir själv väldigt nere varje nytt nyår som kommer. Händelsen har varit så hemsk och känts så overklig, att jag bara vill säga till alla er där ute som funderar på att skjuta iväg raketer...: var försiktiga..! (skjut helst inte iväg några alls).


 -Vila i frid
Andreas.


Det står om andreas i både svd och city idag.
http://www.stockholmcity.se/index.jsp?a=810848
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14339277.asp

Adidas okapi

92284-165Var inne i stan idag och tanken var att jag skulle komma hem med ett par fina skinnstövlar. Men nejdå, jag letade överallt och hittade inga som passade,hittade snygga modeller, men sjävlklart ingen i rätt storlek eller färg. Så, jag är ju idrottstjej och går ju inte att undkomma, så jag kom hem med ett par shyssta sneakers istället. Dom var jätte söta och såg så små och nätta ut på foten att det var love at first sight. Dessutom är ju mina gamla vit/svarta adidas goodyear väldigt slitna nu,
så jag behövde ju ett par nya. 
-Dom är i mocca och detaljerna är i skinn, 
lägg även märke till de übersöta rosa sulorna!
 











Dagens outfit

Ska åka in till stan nu för en sista titt på mellandagsrean. Ska göra det själv, för man shoppar alltid bäst då.

Dagens:
Svart bas tee- H&M
Svart cashmeretröja - Best/laredoute
Jeans - Miss sixty binky
Svarta moccastövlar - Din sko
Svart ullkappa - H&M
Svart skinnväska - Åhlens

laredoute rean

92284-163Rean på la redoute tycker jag faktiskt är väldigt bra, de har sänkt många priser rejält. Skulle gärna beställt sånna här koftor från best, men de flesta är slut i min storlek (och en helsvart är inget ja behöver). Det här är hursomhelst en av mina reafavoriter och de kostar bara 314 kr just nu, så för er som har 38/40 och uppåt så är det bara att fynda.









H&M spring collection

Juste, en ny h&m katalog damp ju ner i brevlådan idag oxå. Måste säga att det känns helt fel att ens tänka på att köpa vår/sommar kläder nu.. Visst fanns det en del fina saker, men inga som jag kände ett direkt "det-där-måste-jag-ha" behov till.. Så jag kommer nog inte göra någon beställning därifrån på ett tag.. Dessutom har jag ju handlat på H&M för nästan 2000kr på ca. 1,5 månad.. (har iofs köpt en del julklappar därifrån, men ändå..) det känns som att det räcker lite med h&m nu för ett tag... haha
92284-16292284-163
-Några av mina favoriter från vårkollektionen.

Update: För er som inte fick tag på gift of the day - cashmere tröjan, så hänger det ett gäng sådana i tyresö centrum.. kostar fortfarande 298:- och finns (eller fanns idag iaf) i storlekarna s - xl.. (ja va nära på att köpa den rosa oxå, men gjorde det inte)



Nelly rean

Åh, sitter här o försöker komma in på nellys rea... men de går jätte segt.. skulle verkligen vilja slå till på ett par ribbade american apparel linnen.. men men.. får väl se hur det går, ja ska försöka ett tag till och om det inte fungerar så går jag o lägger mig (har nämligen tränat i 4timmar idag  och e lite trött..)

/Carro ♥

Miss sixtys binky

ja, idag var jag då tvungen att ta mig in till stan för att mellandagsshoppa (jag vet inte hur mkt jag kommer hinna de andra dagarna) Och i min jakt efter ett par filippa k jeans kom jag på att de inte har rea förrän efter nyår. (Så det är ett tips till alla er som ska köpa något från filippa k, vänta till efter nyår!)
92284-159            92284-160

Iaf, så har ju miss sixty på birgerjarls gatan sin årliga 50% rea så här i mellandagarna. Det var verkligen kaos där.. jag köade 1,5 timme för att få mina jeans! Det var 1 h kö till provrummen (och 30 min kö till kassan), så det var många som ställde sig mitt i butiken och drog ner brallorna för att prova jeans... hursomhelst, det var galet kaos.. så ni som vill gå dit imorrn exempelvis, det kommer nog vara utplockat, och om ni inte vill köa som mig (jag var där kl11..) var där när de öppnar!
Anyhow, efter allt slitande så fick jag mina binky som jag kollat på ett tag nu... och 500kr.. det var nog värt att stå där så länge som jag gjorde... =)

Mellandagsrean

Jag har ganska så fullt upp i mellandagarna.. träningsläger 27-29 december.. Och imorgon ska vi ha släktträff mitt på dagen.. men jag tänkte försöka smita in lite tidigare och vara där när allt öppnar typ.. vara vid H&M lite tidigare och sen gå till Filippa K och lite sånt för att leta jeans sen när de öppnar.. hoppas ja hittar något och att de börjar med rean till imorrn.. Ska åka in ensam oxå, jag tycker faktiskt att man shoppar bäst när man shoppar ensam. (dessutom har jag inte tid att kolla någonannans än mina affärer, haha)

/Carro ♥

Lista

Är väldigt uttråkad, så jag lägger ut en liten lista lånad från mod.

[√] varit i knytnävsslagsmål.
[ ] rymt hemifrån.
[√] haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[ ] blivit arresterad.
[√] skolkat.
[ ] sett någon död.
[√] flugit.
[ ] varit i Kanada.
[ ] varit i Mexiko.
[ ] varit i USA.
[ ] varit i Afrika.
[ ] spytt i en bar.
[√] ätit sushi.
[√] åkt snowboard. (räkans blades?)
[ ] crowdsurfat under en konsert.
[√] tagit smärtstillande.
[√] saknat någon.
[√] gjort en snöängel.
[ ] haft ett te-party.
[√] byggt ett sandslott.
[√] hoppat i en vattenpöl.
[ ] åkt släde.
[√] fuskat när jag spelat spel.
[√] varit ensam.
[ ] använt ett falskt id.
[√] tittat på en solnedgång.
[ ] varit med i en jordbävning.
[√] rört en orm.
[ ] blivit rånad.
[ ] vunnit en tävling.
[√] gått mot rött.
[ ] fått böter.
[√] varit vilse.
[√] varit på andra sidan landet.
[√] simmat i havet.
[ ] sjungt karaoke. (I will never do it!)
[√] skrivit ett brev till tomten.
[√] åkt rullskridskor/inlines.
[ ] varit sambo.
[ ] gift mig.
[ ] skilt mig.
[√] sjungit i duschen.
[√] fastnat med tungan i metall.
[ ] varit en cheerleader.
[√] pratat i telefon i mer än sex timmar.
[√] stannat uppe hela natten.
[√] inte duschat på en vecka. (Hultsfred '06, de va "bara" 6 dar.. men de räknas tycker jag!)
[√] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam.
[√] trott på spöken.
[ ] blivit puttad i en pool med kläderna på.
[√] skrattat så mycket att jag grät.
[√] snott den här listan från någon.
[ ] snattat någonting.
[√] spelat med i en teaterpjäs.
[ ] varit med i en tvreklam.
[ ] varit med i en film som gått på biografen.
[ ] stått på händerna och druckit ett glas vatten.
[√] varit ärlig när du fyllt i detta formuläret hittils.

Mjuka klappar.



92284-15892284-157
Det här är mina mjuka klappar från igår. Min kamera fotar så dåligt på svart, därför jag lägger in bilderna såhär.. Lite tråkigt och inte så snyggt, men men.. Båda tröjorna är alltså svarta och den vänstra är i 100% Cashmere och den andra är bomulsstickad. Helt underbara, kommer verkligen användas flitigt!



Julaftons outfit

92284-155 

Här blir då min julaftons outfit:
Svart boxarlinne - JC
Svart kofta med puffärmar och sidenband - HM
Stuprörsjeans - Fornarina
Till:
Vit dunjacka - Boomerang
Svarta moccastövlar - Dinsko
Svart väska - Åhlens
Ett fluffigt hår me lite lockar

God Jul!

92284-154

Kuvertväskor till olika tillfällen

Kuvertväskor tycker jag är väldigt eleganta och det är något som jag verkligen måste köpa. De passar så bra till fina tillfällen, fester, osv. Jag kommer troligen satsa på en svart, då det passar till de flesta outfits och då jag älskar svart, men jag tycker oxå att guld är väldigt snyggt att ha till fester. Har inte bestämt mig för vilken jag vill ha än, men jag älskar både de med kedjor och de med rosetter. Har sett fina från både H&M och french connection. Men här är lite andra väskor, i olika färger och olika modeller...

92284-15392284-152











92284-151
- De snyggaste väskorna (enligt mig) från
asos.com. Min favorit är den med kedjor och rosett, men guld är alltid hett och den tredje var oxå väldigt snygg. Någon av dessa skulle vara perfekt till utekvällar på krogen.

92284-156           92284-157
















- Två underbara pärlvita kuvertväskor. Den vänstra är min favorit här och kommer från net-a-porter. Älskar gulddetaljerna och den drapperade framsidan. Den andra är en lite enklare variant från nelly, men enkelt är vackert. Någon sån här väska skulle jag helt klart inte tacka nej till att bära under stundentbalen. (viktigt att planera, haha).

Julstress.

Ja, idag är det då en dag kvar till jul och det känns som att jag har en miljon saker att göra. Julklapparna är iaf klara och julmaten är inhandlad. Idag gäller städning, tvätt, badning av katter, samt förberedelser av maten. Just nu har jag tvättstugan och sen måste jag helt klart göra en ordentlig städning i mitt rum, det ligger kläder överallt...

Kent & album nr 7

Japp... det går hääärliga rykten om att kent har påbörjat inspelningen av sitt sjunde album.. ååh.. det kommer bli helt underbart. Albumet räknas med att släppas i början av hösten ´07.
Synd att albumet inte kommer tidigare, så de kan ha en underbar tour eller nåt, med spelning av nya albumlåtar + gamla pärlor... Turné 19 var ju bara så sjukt bra (2005), hultsfred (2006) var oxå jävligt bra, men ändå inte riktigt samma sak, då var det ju inte en massa nya låtar, men ändå magiskt...(För alla er som inte visste det så älskar jag kent).
92284-149
-Bild från hultsfred ´06, jag står oxå i publiken, fast lite mer i mitten och lite
närmre scenen, det var inte jag som tog kortet.

Jag gillar french connection... och rea.

Jo, så är det, french connection är ett märke som jag verkligen gillar. Ska helt klart spana in ett par sådana butiker efter jul, när rean kommer. Här är mina favoriter från rean på nätet:

92284-146  92284-145

92284-144 92284-147

92284-148  92284-143

- Underbara kläder, båda basic och fest.

Bilder: French connection

Fredagkväll.

Idag har jag varit effektiv tycker jag. Har bla. storhandlat m mamma, samt hjälpt henne med julklappar.. och även installerat bredbandet helt själv (var inte speciellt svårt, men känner mig duktig ändå!) Nu har jag precis haft lite julavslutning med laget, det blev lite discobowling, följt av tacos och julklappsutdelning! haha, det var sjukt mysigt. Imorrn är det bara en dag kvar till jul och det ser inte klock ut i mitt rum.. Det blir städning hela dagen, då det kommer en massa folk till oss på jul. 
Och kvällen då... Förhoppningsvis är inte min kära pojkvän alltför trött efter att ha jobbat hela dagen, skulle helst bara vilja ha en mysig, lugn hemmakväll med honom. Men annars så blir det väl städning, och igentagning på bloggandet.

/Caroline.


Snyggt, sexigt, juligt.

Har hittat en (för mig) ny sida, som jag blev förälskad i på en gång, de har helt underbara kläder!
Så jag tänkte visa lite snygga toppar och klänningar från den sidan, som jag tyckte var väldigt fina och som jag verkligen hade kunnat klätt mig i till jul.

92284-138    92284-136
- En underbar röd klänning, jag älskar skärningen med sidenbandet.
- En grön, extremt julig minidress. Skulle nog inte använda den ensam, utan jag skulle nog ha något under, tycker den är lite väl kort för det. Men i övrigt jätte söt.

92284-137      92284-140
- En helt underbar randig (?) klänning, den är kanske inte symboliserar jul, men den skulle helt klart passa perfekt till julfesten.
- Rött, übersött linne. Jag älskar sådana linnen, har ett par liknande och skulle gärna köpa hem det här med. Perfekt till olika fester osv.

92284-141      92284-142
- Korsett. Fungerar både som underkläder och som linne tycker jag. Den här var jätte snygg och såg inte allt för korsettig ut och skulle därför fungera ännu bättre "till vardags".
- Slutligen en enkel, elegant svart klänning med lite puffärmar, den är lite lång i modellen men annars underbar.

Vad ska ni klä er i till jul?
Bilder: Fredericks of hollywood

BLOGGA.

Yes, nu har man då äntligen tillgång till internet igen! Det är helt underbart, blir så handikappad och frå framförallt bloggabstinens.. haha. Men nu kan jag börja läsa och skriva igen!

Gratisgenerationen.

Har läst om gratisgenerationen hos många bloggare, den verkar ju faktiskt seriös. Man behöver bara värva folk, man behöver inte betala någonting alls. 
Jag anslöt mig hursomhelst idag. Ni får gärna registrera er genom mig så skulle jag bli oerhört tacksam!
(Om länken inte fungerar, ange nummer: 51677.)

92284-134

Jag valde present kort från MQ som första gåva och en digitalkamera som andra gåva.

Gift of the day.

Gissa vem som fick tag på den gråa cashmeretröjan från HM igår? Meeee! Fanns bara en enda i min size, feeling lucky.