sv-np

Nu e muntliga redovisningen i svenska avklarad. Kan inte ens beskriva hur skönt de känns. de gick inte så jätte bra tyckte ja själv, var så nervös.. men jag lät tydligen lugn.. vilket känns bra.. =)

Bloggande

Vill väl mest bara säga att de inte kommer bli så mycket bloggande framöver. Har problem med att få tag på en dator numera. Men jag ska fortsätta skriva så mycket som möjligt.

Födelsedag i efterskott

Idag kom lite släkt + emilie över för att fira mig. Blev lite tårta och presenter och annat kul. Så idag fick jag då min efterlängtade cashmere tröja av min kära mamma! Helt underbar är den, perfekt passform och sååå mjuk.

92284-133

b-lagsmatch

B-lags match på g ikväll.. Hoppas de går bra, ja e sjukt trött, så jag ska vila lite nu.. =)
tjo.


Birthday.


Yes, idag fyller man 18 då.. det är najs! Även fast sjävla födelsedagen typ sugit.. så ere ju ändå najs att vara 18 nu.. Får gå ut o så.. . =P
Presenter idag.. inte så mycket, har fått de mesta innan o de ska komma mer efter. De blev mysdräkten från H&M av mamma iaf, den är sjukligt najs, kan verkligen rekomenderas.

92284-13192284-132

Söndag

Yes, idag är det söndag. Och som nästan alla söndagar så har den här varit väldigt seg och tråkig. Jag är sjukt hungirg, sitter o väntar på att pappa ska komma hem så vi kan köpa middag. Annars så vet jag inte vad som händer. Helst skulle jag spendera kvällen hemma hos min pojkvän, framför tven, under ett duntäcke... mm, myys.
Och imorrn är det min 18årsdag! Det ska bli najs, jag hoppas på en massa tårta då! =) Träningen var tydligen inställd imorrn oxå, vilket är great, då har jag massa tid på mig att glida runt till lite olika folk. Ingen aning om hur många presenter de blir heller, hahha, jag har ju fått nästan allt i förskott. =)

tjo.


lite bloggande.

Sorry, men har inte tid att blogg så mycket den här veckan, därför det blir så få upplägg.

Idag har det varit nationella prov i sv, 5h skrivning, men jag satt bara i 2h. Kändes helt okej när ja lämnade in uppsatsen ändå. Detta var följt av slappande framför tven hela dagen och träning på kvällen. Nu är jag hos pojkvännen och kollar mer tv, skönt att slappa.

Köpte en partytopp i tisdags. Lägger ut bild sen, från Cubus, de har faktiskt fina toppar nu.. Min var übersöt!

Puss/Caroline.


Dagens outfit

92284-134

Jag är så dålig på att lägga ut dagensoutfit, därför kommer det två efter varandra.
Det här är då vad jag har på mig idag:

Rosa bomullstickad polotröja - Peak performance
Vit bast-shirt - HM
jeans - Miss sixty
"Vita" converse
Svartullkappa - HM
Svartskinnväska - Åhlens

Gårdagens outfit

92284-132 

Här är gårdagens outfit. Varmt och stilrent.

Mörkgrön mönsterstickad lamullskofta - Peak performance
Ljusa stuprörsjeans - Fornarina
Svart bastee - HM
Svarta mocca stövlar - Dinsko
Hallonrosa naglar - Mavalalack nr 65 (fråga mig inte varför =P)

Hm-beställning

Var inne på H&Ms hemsida och såg att de fått in massa nya fina grejer. Bla. den svarta mjuka stickade tröjan som jag suktade efter i en H&Mbutik, men då den bara fanns i storastorlekar kvar, helt underbart att de fått in den till webshoppen. Så jag beställde den och sen ett linne för 29,50..! Kan man låta bli att lägga det i shoppingbagen när det är i princip gratis?
Med den här rabattkoden: 7327, så får du 20% rabatt på dyraste varan och 10% på resten.


92284-129


92284-130

Keane igår.

Var på keane igår vid Globen, någon annan som var där?
Hursomhelst, för alla er som inte såg det så var det en jätte bra konsert, toppbetyg från mig iaf. Det var mycket känsla och väldigt mycket drag. Det var inte överfullt med folk, men vi hördes ändå. Tom. sångaren såg en aning överväldigad ut där ett tag och började då nästan garva när han skulle sjunga! Toppen konsert verkligen, ett måste att se dom nästa gång de kommer!

Usch

Jag, som gillar djur väldigt mycket, blir så arg när jag läser sånt här:
http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,930231,00.html 


keane

Var precis och hämtade ut mina moccastövlar, dom har fått nya fräscha klackar och det är underbart att kunna använda dom igen. Ikväll är den Keane som står på schemat, innan dess blir det middag ute. Blir troligtvis en väldigt mysig kväll!

Keane imorrn

Kom nyss hem från ännu en filmkväll med tjejorna. Mysigt, vi hade tända ljus o brasa o hela köret.
Jepp, så idag gjorde man valet att spela match trots att man var sjuk (bara en idrottsmänniska kan förstå varför man tar ett sånt beslut) och nu är ju rösten inte den bästa. Men hoppas den blir lite bättre till imorrn, för då ska jag och älskling på konsert, Keane! Då vill man ju kunna skrika lite o sjunga me osv, så håller väl tummarna nudå. Är det någon av annan som oxå ska gå o se keane imorrn?

92284-128

















Fredag.

Idag blev det inget gym för min del, hade tänkt gå men kände mig lite för krasslig. Har tränat 2 dagar m förkyldning, tänkte att de va bra o vila en dag. Imorrn är det b-lagsmatch borta i Tumba, de blir säkert kul..hoppas min förkyldning är lite bättre då bara så att jag orkar.. =)
Kvällen idag har spenderats mest med alex. Vi gick ner till centrum och lämnade in ett varsit par stövlar för omklackning.. bara 79 kr skulle det kosta och dom skulle vara klara redan imorrn! Sedan lämnade jag även in mitt guldhalsband på lagning och sedan bar det av till emilie. Där vi träffade ida och nathalie och bara satt o snacka skit ett par timmar, de var trevligt.
Men nu ska jag sova, godnatt!

Depp.

nu blev jag deppig.. älskling är upptagen hela helgen.. har varit på bra humör hela dagen, men nu blev allt bajs!

V&R

Undrar hur det gick för alla shoppare idag när v&r släppte sin kollektion. Personligen var det inget i kollektionen som föll mig i smaken och därför tyckte jag inte att det var värt att åka dit och slåss. Men jag hoppas att alla hittade de dom ville ha, själv hoppas jag på en roligare kollektion nästa år.

Puss och kram/Carro

92284-127
-bild från hamngatan i stockholm.. galet..

just another ordinary thursday.

Nu har jag precis fått mitt arbete utprintat.. känns skönt.. de brukar alltid bli krångel med skrivaren här i bibblan, så det gäller att vara snabb. Folk går redan och svär över deras arbeten.. hihi.
Aja, idag känner jag mig på bra humör och jag hoppas att träningen går bra ikväll så mitt humör inte förstörs.

Jag börjar längta efter att få börja använda min ny härliga vinterjacka. Visst går folk redan i sina räven jackor etc, men jag tycker det är lite tidigt. Kanske inviger jackan ikväll från träningen dock, på kvällarna är det ju kallare.

Rea på debenhams.

Japp, tänkte bara tipsa om det, för er som inte redan visste om det. Nu på torsdag, fram till lördag (ev. söndag oxå, ja kommer inte ihåg) så är det 25% rea på hela Debenhams i stockholm.
Jag tror inte jag har tid att gå dit, men kanske kollar förbi lite, lär ju vara en del folk.

Klänning från softgrey

92284-126


Kom en avi idag, så ja sprang ner till posten o hämtade ut mitt paket från laredoute! Jag köpte den här klänningen när de var 50% och jag måste bara säga att den är helt underbar! Så mjuk och skön och jätte fin. Det var även söta detaljer på kragen som ja inte hade sett tidigare, dom gjorde bara klänningen ännu finare! Ville egentligen ha
gråmelange, men den levererades inte förrens den 10dec i min storlek, så jag tog gråblåmelange istället.. Och jag är såå nöjd med den färgen!

Shool.

Sitter i skolan och har precis gjort klart mitt projektarbete om familjerätt.. hmm.. mkt kul... Nu måste jag gå hem och göra klart nästa projektarbete som ska vara inne imorrn... bläh för skolan..

Back to normal.

Nu är lovet slut och skolan har börjat igen. Och jag har inte pluggat någonting under hela lovet, vilket är mindre bra, då jag har så sjukt mkt att göra den här veckan..

Hursomhelst, i dalarna blev det bara lite shoppig... I form av en ny handväska (i svart, helt underbar,ska lägga ut bild sen), fingervantar i fleece och en mössa i akryl (usch ja hatar akryl.. men den här var billig och den är bara till för utomhusträningar i den underbara vintern, så whatever.)

Och angående bytet av min jacka. I lördags fick nk in sin sista leverans av jackorna, då öppnade de kl 11 och de var först i kvarn som gällde. Jag var i dalarna då, vilket var mindre bra tajming (jag trodde ju de skulle komma i mitten av månaden som det var sagt). Men jag ringde då mamma som sa att hon kunde åka dit och hänga på låset. När det väl var lördag och mamma står och väntar på bussen så kommer den inte! Hon blir då en halvtimme försenad och kan inte hitta någon i min storlek.. hon frågar då i kassa och hon säger att de sålt 50 jackor på en halvtimme! Så jag får glömma alla tankar om en svart jacka och vara oerhört rädd om min vita istället!

Well nu ska jag plugga en timme, sen är det träning i 2h, sen till älskling tror jag! bye!

Dalarna

Idag åker jag till dalarna och hälsar på min farmor. Det ska bli najs, är bara borta 4 dagar, så vi hörs på söndag!

puss/Carro

Snö och vinterjacka

Nu har även den första snön kommit hit till stockholm, usch vad kallt det var idag. Jag har varit duktig och laddat in nya bilder till datan, så jag tänkte visa min nya vinterjacka. 

92284-122  


Varm och helt underbar! Den är från NK/boomerang. Negativt är dock att den är vit, men jag står i kö på en svart, så i bästa fall (om jag lyckas komma över den svarta, de var många i den kön) kommer jag byta den här mot en svart.

Dagens outfit

92284-120   

Idag var det riktigt kallt, så eftersom att jag inte vill börja använda vinterjacka än, klädde jag mig varmt:

Mönsterstickad mörkgrön kofta med lamull - Peak performance
Vit bas t-shirt med rosett bak - H&M
Mörkblåa baggyjeans - Levis (från killavdelningen)
Rött mavalalack
Till:
Svart ullkappa - H&M
Svart väska - Fendi
Svart mönsterstickad halsduk i mjuk viscose - H&M
Vit/svarta låga adidas goodyear skor

Frihetx2

Jag var en av de som inte hann shoppa på laredouts rea, men kontaktade dom efteråt och de fixade till min beställning med 50% rea! =) Så nu är min tröjklänning från soft grey i 100% ull på väg! 
92284-119

Tisdagshopping

Usch, jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg, måste bli ändring på det.

Idag var det shoppingdag på stan med alex, senare kom emilie in och vi gick och såg the grudge 2, den var mer rolig än bra (jag tycker de är roligt att kolla på filmer när man blir skrämd).
Det blev mycket shopping på h&m, köpte något på varje h&m ja gick in på, de blev bara något litet på varje dock.

-2 bas t-shirtar, en svart och en vit
-1 litet svart paraply att ha i väskan dessa regniga höstdagar.
-3 julklappar till familjen (mamma,syster bror = mysbyxa, t-shirt, kofta)
och slutligen lite undies från Lindex och en ny mascara (maxfactors masterpiece mascara).

92284-119