Onsdag

92284-482Dagens:

Linne - Odd molly
Vita jeans - J.Lindeberg
Vita ballerinas - Laredoute
Väska - Miu miu

Var bara tvungen att inviga linnet idag, love it! 

Dagen har spenderats inne i stan med min
sweetness. Började med lunch på östermalm med åsa, följt av efterrätt bestående av världens mäktigaste muffins. Efter det tog vi oss en riktigt lång promenad, delade ut cv:n och drack smooties. Jag skulle även försöka köpa min laptop, men detta sket sig med en dum 20-årsgräns (Why?) på avbetalningar.
Nu ska jag snart dra in till stan igen med mina workis och gå på bio, rush hour 3.



Ha en bra kväll allihop!










Odd molly

92284-481 92284-480
Har tidigare bloggat om det här linnet och till min förvåning har de köpt in en del odd molly plagg i en butik här i vårat lilla tyresö centrum. Jag fick tag på det sista, lycka. Nu fortstätter jakten på mina
vantar.

Höst

 92284-477
92284-476



























                          
Klänning - H&M                                                                             Skinnjacka - H&M              
Leggins - H&M 
Ballerina - Laredoute
Väska -  Miu miu
Slarvigt uppsatt hår

H&M kjolen

92284-474 
Supersöt med
avtagbara hängslen.

Gårdagens

92284-472Gårdagens:

Puderrosa tunkia - H&M
Svart boxar linne - JC
Svarta jeans - Boomerang
Guld peeps - Asos
Miu miu cofferbag



Det här var outfiten under första delen av dagen. Bytte sedan till andra jeans och min nya sidentopp från topshop. Dagen började med utförsäljningen av nelly, som var totalt värdelös, fanns ingenting. Så jag och alex åkte in och tröstshoppade lite. Kom då hem med sidentoppen och en kjol från h&m. (bilder kommer). Efter det hade jag handbollsträning i 2 timmar följt av jobb. Efter jobbet blev det utgång, som vart lite sådär. Bizzy day, men det är så det ska vara. Idag står endast handboll på schemat. Skönt att bara få vara lite ledig ibland.


/Carro.

Utförsäljning

*Gäsp* ringde precis alex, nu ska vi göra oss iordning för att åka på nellys utförsäljning, hoppas på att kunna göra ett par fynd där!

Onsdag

Igår var det middag och fotboll med alex, myspys. Jag kockade förövrigt ihop världens godaste middag, så lyckad! (Tagliatelle, kyckling, pesto, festaost.. mmm). Matchen igår var sådär, hände väldigt lite, hoppas på en roligare den 9e.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för jobbet och vad som händer ikväll vet jag inte.

Dagens

92284-471Dagens, påminner mycket om söndagens, men whatever. Orka ha fantasi.

Marinblått ribbat linne - Koola anna
Jeans shorts - True religon
Trä heels - Dinsko
Miu miu cofferbag
Blå ipodmini (min trogna vän)

Till kvällen:
Skinn jacka - h&m
Leggins - h&m

















Muse

Lite mer musik här då. Har inte gjort ett skit idag, har varit extremt uttråkad idag med andra ord. Detta slutade med att ja kollade runt på ticnet efter biljetter till roliga konserter och slutade med en bokning till Muse. Extremt skön musik. Var länge sen jag var på konsert och jag har saknat det, så det ska bli riktigt kul att gå. Me and ally, as always.
92284-470

Sunday music

92284-469My chemical romance - I dont love you
Broder daniel - Shoreline
Blocparty - Blue light
Imogen heap - Hide and seek
Foo fighters - Everlong
The libertines - can't stand me now
Linkin park - Given up
Linkin park - Valentines day
Mando diao - You cant steel my love
Snow patrol - Chasing cars
The strokes - Heart in a cage
Anti flag - Project for a new american century
Kent - En timme en minut










Maskeraden

Här kommer några bilder från maskeraden:
92284-466
Jag (dockan) och Katta (pepparkakan)
92284-467
Mina ica-boys. Döden, talibanen och gud. haha.

Dagens

92284-463Dagens:

Marinblå tshirt - h&m
Jeans shorts - True religion
Ballerina - Laredoute
Rosett på ballerinan - Vagabond
Miu miu cofferbag
Svarta naglar - Mavala
Slarvig uppsättning


 

Haha jag ser väldigt sur ut, men är bara bakis.
Igår var det maskerad, lyckad, förutom att vi drog hem rätt tidigt. Ska lägga upp en bild på mig sen.









Onsdagen

Var ledig idag och som alla andra lediga dagar vill jag verkligen göra något med den. I Brist på idéer åkte jag och tjejerna in till stan för att "gå omkring lite". Detta slutade med en väldigt lyckad dag i kista. Där jag och alex (förutom att fynda underbara skor) droppade in hos en frisör och klippte oss! Har klippt av en 8cm på längden och klippt upp det i massor, helt underbart att se lockarna falla, var så trött på allt. (Får se om jag kan få till någon snygg bild på det imorrn, isf läggs det upp senare. )
Efter det åt vi god sovlaki och dagen avrundades med handboll. Först ett konditionstest (där jag förövrigt förbättrat mig med 32sek!) och sedan match.

Imorgon jobbar jag hela dagen och på kvällen ska det bli bio med jobbisarna, black sheep ska vi se. Tror att den kommer vara väldigt rolig, trailern var iaf väldigt komisk.

Nu ska jag sova, godnatt allihopa!

/Carro ♥

Cocoo's armband

92284-462När vi ändå är inne på nitar osv. så skulle detta armband inte sitta helt fel. Rätt diskret, snyggt och matchar skorna. Är även inne på den del av deras skärp-armband. Riktigt snygga och lätt matchade.










Nyfunnen kärlek

92284-459

Får jag bara fråga, varför rear man ut sånna skor?
Inte mig emot, men de borde ju inte behövas tycker man.
Detta är iaf dagens fynd, halva priset på dinsko. Älskar, älskar, älskar dom!
Gladitatior-skotrenden har varit min favorit hela sommaren. Har ett par flats från topshop, men har hela tiden velat ha ett per heels oxå. Trä. remmar. nitar. Gotta love it.
Vilken har varit er favorit trend den här sommaren?

Gårdagen

92284-456Gårdagens outfit:
Tshirt - Junk Food
Jeans - Miss sixty binky
Jesussandaler - Topshop
Miu miu cofferbag



Gårdagen slutade hemma hos emilie. Det blev en lugn filmkväll med kava och bailesdrinkar. Ibland finns det inget bättre än att bara sitta hemma, snacka skit och ta de lugnt med sina närmaste.












Tisdag

92284-455Vitt ribbat linne - American apparel
Blommig kjol - Roxy life
Remsandaler - Diesel
Strand väska - Ellos
Svart bikini - Roxy life




Ska bara börja med att säga att den här strandväskan är mitt sämsta inköp den här sommaren. Den invigdes idag! Värdelöst.

Idag tog jag mig och emilie till beachen där vi låg o stekte ett par timmar (man är ju tvungen att passa på medans det är soligt och varmt). Förutom äckliga stalker-spindlar så var det en riktigt härlig förmiddag.
Eftermiddagen spenderades på jobbet och kvällen hemma med kycklingwok.
Förövirgt var det riktigt skönt att komma igång med handbollen igår, så skönt att få springa ur sig lite. Man känner sig så mycket fräschare efter ett långt träningspass, ska snart försöka sova bort all träningsvärk så man är fräsch till morgondagens pass.

Imorgon är jag ledig och det ska jag ta vara på. Morgonen ska spenderas tillsammans med mina brudar och picnic. Eftermiddagen med träning och på kvällen kanske jag hänger med på bio.


Back to buisness

Ska alldeles strax ta och leta upp handbollskläderna samt skorna. Ikväll drar vi igång igen, tyresös a-lag. Nu börjar allvaret och det ska bli kul att se om jag pallar med trycket, för jag tvekar verkligen.
För vårat mål är att bli elitidrottare och i år ska vi lyckas ta oss upp till elitserien. Låter helt sjukt, men det är vårt mål och jag kan inte säga annat än att jag hoppas att jag orkar följa med på den resan. För de lär bli tufft och jag har inte tränat lika mycket under uppehållet som jag borde.. Men men, ikväll är det iaf 2 timmar träning. Wish me luck!

/Carro ♥

Odd molly

  
92284-448
Odd molly är ju en av de mest omtalade märkena just nu och jag måste säga att de har vissa plagg som inte ser kloka ut och andra som är underbara. Jag har suttit och letat efter dessa vantar hela morgonen, men de verkar vara slut överallt, någon som har något tips på var man kan leta mer? Skulle vara tacksamt.
 
I nedan är två favoriter som iaf finns i lager.  Jackan hade jag gärna beställt om det inte varit för att den har 3kvartsärmar, det är så opraktiskt. Men i övrigt är den supersnygg, älskar alla detaljer. Det fanns en med långa ärmar oxå, men den var inte likadan framtill och långtifrån lika snygg, så den låter vi bli. Linnet/klänningen funderar jag fortfarande på, det är så sött.


  

Keep it simple.

92284-447
Svart skinnjacka - H&M
Vit ribbat linne - American apparel
Svarta jeans - Boomerang
Svarta ballerinas - Laredoute
Miu miu cofferbag























Lite fler höstinvesteringar

  
Jag håller verkligen med engla om hur viktiga material är för ett klädesplagg. H&M måste sluta göra plagg i dåliga material med dålig kvalité, detta är även jag beredd att betala mer för. Så denna shoppingrund blev något dyrare, men jag anser ändå att de är fynd.

- A-linjeformad topp i ekologiskbomull.
- Svart skinnjacka.
- Grå kjol med hög midja i silkesmix.

Samtliga av dessa kommer från H&M och kommer att användas flitigt i höst.


Torsdag

Bakis..bakis.bakis.. den här dagen var en pina..