Lördag.

Har precis varit och spelat match, vi krossa haninge, haha!

Ikväll är det myskväll med tjejorna som gäller, hemma hos
ally. Det ska bli film och mys, det är bra.. det var faktiskt riktigt länge sen vi hade en sånn kväll.

/carro ♥

Fredag.

Sista dagen i skolan nu på 3 veckor förresten. Nästa vecka börjar 2 veckors praktik och efter det är det 1 veckas lov. Det ska bli så skönt. Det behövs verkligen. Ska praktisera på ica, kanske inte låter så kul, men gör det för att kunna få jobb där sen, ska lära mig kassan och allt annat som behövs för att senare kunna börja jobba. De brukar ju alltid behöva folk där, så ett jobb känns inte som en omöjlighet. :)

flats från esprit.

92284-208Hittade de här snygga flatsen från esprit på nilsons hemsida. Skulle verkligen sitta perfekt i vår. Till klänning med leggins eller bara till jeans. Priset känns lite högt just nu, 700kr. Men med ett jobb skulle jag nog slå till.
Känns lite chloe inspirerade och jag gillar verkligen spännet.

Wedins

92284-204Jag gillar inte wedins. De skapar bara behov hos mig. Som om de inte skulle räcka med de andra svarta stövlarna, dom här var ju oxå helt underbara. Älskar dom! De skulle vara väldigt välkomna i min garderob med tanke på min stövelbrist..
Varför hittar man alltid hur mycket som helst när man inte har råd?

Rulesbymary

92284-203 Sjukt underbar sommarklänning. Synd att den e slut i alla storlekar, verkligen så underbar. I want.
Nelly har ju verkligen underbara kläder. Älskar AA's linnen bland annat och väntar med spänning på mysdräkterna från juicy, har ju faktiskt ryktas om att de ska komma in dit.
Juicy

92284-202
Jag skulle ju inte tacka nej..

School

Sitter i skolan och har äntligen en lite chans till att blogga. Och jag ska börja med att säga att jag lever i panik, mitt studiebidrag är en sådär 10dagar försenat... Och jag har inget jobb och de pengarna är väldigt viktiga för mig.. Och jag försöker komma på vart det är, jag har bra närvaro och csn sa att de skickat det, men antingen måste de ha gått till fel adress (jag har gjort adressändring för nån månad sen) eller så har den kommit bort i posten, seriöst, jag vet inte vad jag ska göra.. typ.. leva på 12kr den här månaden?!

Förövrigt är jag sliten, många träningar och matcher. Gym idag, match imorgon.. de blir great.
Ska försöka hinna blogga mer, får se när tid finns.
/Puss

Helgen

I helgen var jag på claras med grabbarna. Riktigt kul var det! och själva stället var oxå jätte bra, claras rekommenderas helt klart!! Men mina stövlars klack gick sönder och det är ingen mening med att klacka om dom, så nu måste jag verkligen köpa ett par stövlar. De var de ända platta stövlarna jag hade och att gå omkring i klackar hela dagarna i mina ankelboots är inget som lockar mig.. så nu måste jag leta stövlar, hoppas ja hittar några till ett bra pris iaf, har inte råd med ett par jätte dyra.