Min dator..

Min dator har typ kraschat eller något sånt.. den går inte igång, bara står o piper.. så jag kan inte blogga nu :'(
Men ska försöka blogga så gott de går  i skola osv...

/Carro

Nyhet hos wedins

92284-203Den här stövlen kommer in i slutet av januari till wedins och jag tycker den är väldigt fin. Är verkligen på jakt efter ett par svarta och låga stövlar och de här var jätte snygga. Gillar detaljerna.
Men jag vet inte om jag har råd dock, borde verkligen spara och de här kostar 800kr...

Kanske skulle satsa på björnborg stövlarna istället, de är ju lite billigare, men jag vet faktiskt inte. Dom här var ju riktigt fina.








Min moster.

Jag vill bara säga att jag älskar min moster och inte ens ord kan beskriva hur tacksam jag är för att jag har henne! Hon har räddat mig totalt!

Sjukling

Usch, vaknade imorse med igentäppt näsa och halsont. Bläh. jag hatar att vara sjuk, har heller inte tid med det då jag har alla  träningar och sånt som jag måste hinna med.
Anyhow, dagar som denna vill jag bara tacka min mamma som köpte min mys-velour-dräkt till mig från H&M. Har ingenaning om vad jag skulle göra utan den.. ääälskar den!

Lovely spring

92284-202

Satt och kollade på sneakers och fick då vårkänslor (även fast jag tycker det är jätte mysigt med snön och inte vill att den ska smälta) så jag gjorde ett litet kollage.
Väska -
DKNY, Sneakers - KEDS, Shorts, linne och trench - H&M

Spice girls är tillbaka?

92284-201

Seriöst, jag undrar vem som köper sånna här skor.. ser ni något snyggt m dom?

Bild: Björnborg

Prisskillnader!

Oj, vilka prisskillnader det kan finnas. Jag hittade ju dess björn borg stövlar i en liten butik i vårat lilla tyresö centrum här och var så besviken på det höga priset. Det hindrade mig totalt. Men nu satt jag bara och klickade runt på lite olika sidor på internet och såg då att Nilson säljer exakt likadana till halvapriset! På Nilson kostar de alltså 549:-! usch.. de här blev ju jobbigt.. nu vill jag ju ha dom igen..

92284-194

Nyklippt

Klippte mig idag! Det var så skönt att bli av med de där slitna topparna! Tog inte så mycket på längden, men klippte upp det väääldigt mycket däremot. Vilket var bra, blir sån fin volym då! Klippte till luggen oxå, så den blev en lugg igen. Den e inte "lika mycket lugg" som den var i sommaras, men ändå en lugg.. hmm.. det är svårt att förklara.. får lägga ut bilder så fort jag får tillbaka min telefon som borde vara klar någon dag framöver..

puss/carro

Klara band till hultsfred '07!

Idag var det de första bandsläppet till hultan '07 och här är alla de klara banden:

OZZY OSBOURNE [UK]92284-200
TIMBUKTU & DAMN! [S]
THE ARK [S]
WOLFMOTHER [AUS]
SVENSKA AKADEMIEN [S]
HATEBREED [US]
JUSTICE [FRA]
SEBASTIAN [FRA]
CONVERGE [US]
SALEM AL FAKIR [S]
JOY DENALANE [DE] 
GOOSE [BE]
SABATON [S]
ASHA ALI [S]
NEVERSTORE [S]
ROXY COTTONTAIL [US]
RUBIK [FIN]
THE DRONES [AUS]
OH NO ONO [DK]
FAMILJEN [S]

För min del var det inte så mycket som lät bra. Känner inte ens igen de flesta av de här namnen.. Men ozzy låter riktigt häftigt och the ark fungerar alltid. Men annars var det inte så många höjdare.

Nästa bandsläpp kommer samma dag som biljetterna släpps, den 21 februari!

Bilden från 2006, (sköna dorethy) och listan är hämtad från: Rockparty

Snöö!

Åh, nu har det äntligen kommit snö och riktigt mycket snö oxå! Jag tycker det är helt underbart!! Nu ska jag hoppa i matchoverallen och sen bär det av till högdalen, b-lagsmatch. Det ska bli kul, fan vad jag känner för att vara lite ful i försvaret idag =P haha.


Hm igen..

92284-19992284-198
























Måste säga att H&M är bra på att förstöra för min plånbok. Slutar de någonsin komma med underbara plagg? Deras senaste nyheter var helt underbara, massa fina klänningar mm. Måste säga att den gråa klänningen med rosett i bak var något av de sötaste jag sett på länge. Perfekt vårklänning!

Och det där med högmidja. Det har jag ju haft så svårt för, men jag har faktiskt kommit på att med kjolar fungerar det ju riktigt bra. 50-tals kjolen i svart måste jag nog ta att investera i framöver, den var ju bara så underbar. Love it!

Lördag

Ikväll ska alla gå ut typ, men jag har ont om pengar + tidig handbollsmatch imorgon. Så det blir mysighemma kväll för min del, vilket känns skönt. Och vad passar då inte bättre än chips och gräddfil..? Ikväll blir det fimer och frossande.
92284-197   +   92284-196

Mina favoriter är lessfat chipsen me sourcream smak, tillsammans med ren gräddfil. Lessfat är bra av två anledningar, de är mycket knaprigare än andra chips och man kan äta dom med godare samvete =).
Vilka är era favoriter?

Nelly jobbar med snabba leveranser?

Gjorde en beställning från nelly för nästan 2 veckor sen nu och min beställning har fortfarande inte kommit. För ca 10 dagar sen fick jag mail om att de tagit emot min beställning osv, och att varorna skulle leveraras inom 3-5 dagar, men de har de ju som sagt inte gjort. På hemsidan står det ju oxå att de jobbar med snabba leveranser osv, någon annan som haft problem?
'
/Carro

blogga.

blir inte så mkt blogga numera.. allt är bara tomt och jag saknar..

Måndag.

Det har varit en väldigt seg måndag idag. Dagen började ju så underbart med ett konditionstest... åh, vad man älskar sånt. Sen så började vårat nya schema att gälla och då var det dags för helt nya ämnen o grejer.. och jag måste verkligen säga att jag tror aldrig jag har suttit som ett sånt stort frågetecken som jag gjorde idag på vår första filosofilektion.. och nu är det snart dags för ett två timmars handbollspass.. (visst, det kan nog bli kul, men blir de jobbigt orkar jag inte...) bläh, jag har aldirg gillat måndagar.Usch vad gnällig jag är, saknar nog min älskling lite för mkt, är nog därför mitt humör inte är på topp.
/carro

Stövlarna

92284-194

Det här är de underbara stövlarna från Björn borg som jag gått och suktat efter i någon månad snart. Älskar skaften i mocca och drapperingen på sidorna som tyvärr inte syns så bra på bilden. Gillar hur de förövrigt är i lite ridstövelsmodell, helt enkelt perfekta. Kostar dock 1100kr, så jag får fortsätta sukta tillsvidare. Gud vad jag vill ha det där jobbet.

Gårdagen

Ja, vad ska man säga om gårdagen då? Den var minst sagt omtumlande och det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss...
Och idag blir det bara chill, är sjukt trött efter igår och den här kvällen ska bara spenderas framför en tv under ett duntäcke.. det kommer bli så skönt.

/Carro♥

Kärlek

92284-192











Blev totalt förälskad i den här klänningen från be you k/ laredoute. Älskar allt med den, skulle verkligen bara perfekt sommar klänning, men även funka under de kallare årstiderna med någon polotröja eller liknande under. Synd att den va så dyr, annars hade jag gjort en beställning, nu blir det till att vänta ett tag.


Fredag

92284-191Ska in och hämta min telefon snart, den ligger på lagning. Ska bli skönt att få tillbaka den igen! Efter hämtningen av den blir det gym på st.eriksplan, inte för att det känns speciellt lockande med ett skivstångspass at the moment, men men.. vad kan man göra? Vill man bli något måste man ligg i. Ser iallafall fram mot kvällen.. eller natten, för jag är inte hemma förrän kring 21-22 tiden.. Då blir det iaf hemmakväll med pojkvän, mys.

Morgondagen ser däremot betydligt mer lockande ut. Då ska jag först lira match, sen kolla på match, sen ha myskväll me tjejerna! Det var ett tag sen och det ska bli så skönt att bara laga mat och kolla på film och ta igen lite!

/Carro♥

Onsdag.

Idag kan jag inte lägga upp dagens, har precis varit och lämnat in min telefon på lagning och jag kommer inte att få tillbaka den förrän på fredag.. =/ Känner mig redan sjukt handikappad...

Jag kom precis hem från en fika mm på stan med A. Det var riktigt mysigt. Jag tror att jag nästan har lyckats få praktikplats som kan leda till jobb, men bara nästan (Får inte hoppas för mycket, då kanske jag bara blir besviken sen). Han som jag pratade med lät väldigt positiv, men han kunde inte bestämma något, utan ska ringa chefen nästa vecka.. får hålla tummarna!
Jag och A tog oss även en lite snabbrunda till gina på vägen hem.. Och det var väl nästan "synd" att vi gjorde det... Hittade jätte söta klänningar m sidenband.. och jag kunde verkligen inte bara gå ifrån dom.. lägger ut en bild senare.

Nu måste jag rusa, för nu väntar ett 3h träningspass! wiiho


Storm och handboll.

Kom precis hem från en handbollsmatch, har spelat med b-laget. Är ganska så trött nu, spelade relativt mycket.. Hursomhelst, det gick bra, vilket var väldigt skönt. Vann med 6 bollar, vilket var viktigt då det är vår första vinst på ett tag nu..

Ska ta o sova nu.. Handbollsshemat imorgon: Träning i skolan kl 9, 2h och träning med a-lag kl 18.30, 2h. Förhoppningsvis hinner jag med en fika imorrn med
ally oxå.. Ska försöka passa på o lämna in min telefon oxå, den behöver lagning big time!
Ska bli riktigt mysigt att gå o lägga sig nu och somna till vinden som viner här utanför, det blåser ju faktiskt riktigt duktigt därute.

/Caroline ♥

H&M outlet!

92284-190Jag skulle bara vilja tipsa om H&Ms outlet. Finns många guldkorn där! Först och främst så finns den underbara klänningen i 100% siden för halva priset! Jag hade beställt den om den funnits i min storlek, vilket den tyvärr inte gjorde..


De har även lagt dit de underbara cashmere tröjorna och har sänkt priset me 200kr.. Jag har den naturvita och skulle gärna beställt en sån oxå. De är verkligen så underbara.
  
En annan sak som jag verkligen tycker är underbart fin är den här tröjan, jag har redan en sån i svart och den är verkligen fin på!



Och det sista tipset är ett par tajts!
De går ju alltid åt! Och priset: 79,50!
 


Going black today

92284-185




Jupp, idag är det nästan bara svart som gäller. Med lite vita detaljer sådär.

- Vit bas tee - H&M
- Svart bomullsstickad tröja - Peak performance
- Svarta jeans - Boomerang
- Guld kedja m hjärta - Guldfynd
- Hörhängen: kinatecken för kärlek - Guldfynd
- Rött mavalalack i färg nr.53 london

Till:
- Svart ullkappa - H&M
- Svart skinnväska - Åhlens
- Svarta moccastövlar - Dinsko
- Svart halsduk - H&M
- Svarta fingervantar - Åhlens


Dagens outfit

92284-184Har varit jätte mycket krångel med internet, tv och telefon idag.. bara mobilen som fungerat fram till nyss... Hursomhelst.. Idag var det skolstart och då hade jag på mig följande:

- Vit djupv-ringad tshirt - Zoul
- Grå cashmere tröja - H&M Gift of the day
- Svarta jeans - Boomerang
- Guld kedja med hjärta - Guldfynd
- Örhängen: kinatecken för kärlek i guld - Guldfynd

Till:
- Svarta sneakers - Adidas okapi
- Svart ullkappa - H&M
- Svart halsduk i viskose - H&M
- Svart skinnväska - Åhlens
- Svarta fingervantar - Åhlens




Shopbop-rea

Som nog de flesta vet så har shopbop rea, och de har verkligen fina kläder där. Bland annat en hel del fina klänningar, som jag så gärna skulle köpa hem. Både underbara festklänningar och enkla vardagsklänningar. Mina favorit märken här är Velvet och C&C califorina. (klänning 3,5,6)
    
92284-178Och självklart så har vi ju som alltid den berömda juicy couture mysdräkten. Jag har en mysdräkt från H&M som jag bara älskar att gå omkring i hemma och den är verkligen välanvänd. Åh, vad härligt det skulle vara med ett till set. Färgen är jag däremot inte säker på, jag föredrar mörka och diskreta färger, ett knallrosa set är absolut ingenting för mig. Så troligen skulle det bli något i den här stilen, marinblått skulle nog sitta fint.
Hoppas hursomhelst att Juicy kommer in till nelly någon gång så man slipper de här dyra fraktkostnaderna osv. Och så kan man ju fortsätta hoppas på ett jobb så man slipper bli ruinerad vi ett eventuellt köp.
















Ny design

Har suttit här ett tag och fixat lite och tänkte prova den här nya designen ett tag, är inte riktigt nöjd med bakrundsbilden, ska leta efter en bättre. Men jag är ändå lite stolt, har gjort det själv.. (!!) med ganska mycket hjälp av Linda, tack så mkt!

Utmaning

92284-174Blev utmanad av catwalkqueen att lägga ut en bild på ett par favorit skor. Och det här är mina (som jag äger) favoritskor.. Ett par enkla moccastövlar från dinsko. Har väl en massa dyra skodrömmar osv, men det här är mina mest använda skor och helt klart favoriten i min skohylla, dels för att de är enkla och snygga och dels för att de är så bekväma.









Beställning från nelly

92284-172Jag gjorde en beställning från nelly nyss. Har hört att american apparels baslinnen ska vara väldigt bra och jag blir ju faktiskt helt galen på mina ribbade linnen från h&m som bara går sönder och som är lite för korta i modellen osv.., så det här behövs. Tog den längre modellen och tog small, eftersom att jag hört att man ska gå upp en storlek om man  ligger mellan.. Hoppas de håller formen och håller överhuvudtaget nu..! =)










Nk-rean

Blev inte så mkt shopping idag. Kändes bara som att allt gick fel och jag var väldigt irriterad. Så jag tog en snabb runda. Det blev ett par svarta boomerangjeans. De var väldigt små i storlekarna och de kändes inte kul att prova ett par jeans som är 3 storlekar större än vad man har i vanliga fall.. haha.. men men, de var enkla och stilrena och satt bra + att det var 50%, vilket var naajs. Ska försöka få en bra bild på dem sen som ja kan lägga ut..

nytt namn

Juste, jag böt lite namn på min blogg oxå, för jag kom på att jag är alldeles för dålig på att jämföra stil med mode.. (vilken var min ursprungliga tanke med den här bloggen.) Så tills vidare får den heta: Carros modeblogg.

Middag

Ska hoppa in i duschen nu.. Ska hem till pojkvännen snart och äta god middag (kalvfilé.. mmm..). Så de blir till att hoppa i några bekväma (men inte allt för slappa) mjukisar och något sött linne. Resten av kvällen lär väl bestå av någon kul film eller något (me like).

/Carro ♥

Nk-rea

92284-171Imorrn ska jag in till nk-rean.. tanken är ju då att jag ska hitta ett par jeans, men jag har ingen aning om vad jag vill ha. Ett par tiger är nog de enda jeans som jag vet att jag inte vill ha. De jag funderar mest på i nuläget är ett par lee, men de skulle nog funka med ett par nudie eller fornarina. Och boomerang har ju faktiskt oxå väldigt fräscha jeans, men min pojkvän har sånna och de har töjt sig typ 2 storlekar och är alldeles förstora nu, så jag vet inte om det är likadant med tjejjeansen.. åh, varför ska det vara så himla svårt att hitta ett par bra jeans?
Har ni oxå problem med att hitta rätt?

Ellos överraskar!

92284-170Ellos har verkligen överraskat mig med sin nya vårkollektion. Har aldrig ens haft funderingar på att beställa därifrån tidigare, men nu hade de en massa fina klänningar bland annat. Den här var helt klart min favorit, den idealiska sommarklänningen. Underbart söt och det är verkligen något som jag vill fylla ut min garderob med. Hoppas bara att den finns kvar ett tag, för ja kommer nog inte beställa den förrän tidigast i februari..
















MQ-rean

92284-168Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen, måste försöka bättra mig lite känner jag. Anyhow, igår var jag inne och letade desperat efter jeans, har velat ha acne ett tag nu, men det känns nästan som att acne och min rumpa inte är gjorda för varandra, så ja ska nog ta o glömma det. Ska in på nk-rean imorrn och fortsätta leta. Jag avslutade iaf min shoppingrunda med lite tröst shopping på mq, då jag kom över den här tröjan från peak i rätt storlek (har tittat på den förut, men aldrig hittat en som passade).. Kan väl passa på att tipsa om mq i sturegallerian, där har de typ mer rea än på andra mq-butiker.. Den här tröjan fick jag för 350, kostar 400 på de andra (600 är orginalpriset). Hursomhelst så gillar jag att den är så basic, men ändå har små söta detaljer.

O.C

92284-169åh, dom kan ju inte mena allvar. O.c ska läggas ner och den 22:a februari spelas det allra sista avsnittet in.. Jag älskar o.c och jag kommer verkligen sakna serien..












Onsdag

Igår var ja inne i stan och fikade med grabsen, de va faktiskt kul och skönt att komma ut lite efter att ha varit inne och degat så mycket. Nu ska jag snart rusa, ska in till stan och kolla in filippa k's rea.. förhoppningsvis kommer jag hem med ett par jeans.