Fredag

92284-416Här är dagens outfit:

Grå tunika - H&M
Vit kofta - H&M
Vita jeans - J. Lindeberg
Jesussandaler - Topshop
Miu miu cofferbag

Har jobbat hela dagen, som har kännts oändligt lång. Nu är det dags för en romatisk middag tillsammans med emilie och efter det ska vi möta upp alex för att ta en öl. Man måste ju ta vara på dessa sommarkvällar nu, även om man börjar jobba 07.45 imorrn.

Förövrigt går mitt mobilabonnemang ut imorgon. Hur man ska lösa de me nummerflytt osv får vi se (ja har ju redan ett nytt som väntar). Men hoppas iaf att jag slipper byta nummer så att folk kan få tag på mig.. Usch, dessa mobilkrångel..












Torsdag

Idag fyllde syrran år och jag baka tårta! Gräddtårta med jordgubbar! Hade de jävligt stressigt när ja kom hem från jobbet med att bli klar med den, men jag är stolt över min lilla skapelse. God var den oxå. Så kvällen spenderades lite med släkt, kan va lite kul att träffa dom ibland. Nu blir det bara till att ta det lite lugnt hela kvällen, börjar jobba tidigt imorrn me.

Ha en bra kväll allihopa!
/Carro

Och så dagens..

Tar dagens när jag ändå håller på...
92284-414  92284-413

Lång tee m tryck - Asos
Tunna leggins - H&M
Vita ballerinas - Laredoute
Pärlarmband - Guldfynd
Väska - Miu miu cofferbag
Röda naglar - Mavala

Gårdagens

Hann inte posta gårdagens igår, så den kommer nu...
92284-411
Rosett tee - Monki
Jeans shorts - True religion
Leggins - H&M
Miu miu coffer bag
Vita ballerina - Laredoute
Röda naglar - Mavala

























Tisdag

Dagen inleddes med en daimstrut samt date med emilie. Tog långpromenad i solen och lunch på donken, riktigt härligt var det. Sen började jag jobba kl 4 och den här jobbdagen var faktiskt oxå riktigt rolig, händelserik iaf om inte annat. Stöld, en cashgaurd fick tuppjuck, jag tog självscanningskunder, japp. Det händer mycket på ica!

Imorrn vet jag inte hur det blir. Eventuellt heldag på stan, men det rycktas ju om dåligt väder, så vi får se hur det blir med det. Nåt ska jag iaf se till att sysselsätta mig med den sista lediga dagen den här veckan.

/Carro


Dagens

92284-409Tunika - Ellos
Väska - Miu miu cofferbag
Pärlarmband - Guldfynd
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd
Pärlörhängen - Guldfynd
Remsandaler - Topshop
Slarvig uppsättning med utsläppt lugg
Röda naglar - Mavala 53 london



















Resultatet av dagens shopping!

Här är resultatet (men åh så jobbigt de var att åka ifrån den underbara jackan från miss60.. så underbar, men ibland måste man tänka på sin plånka oxå).

  
fynden i skoväg.
Bild 1: ett par jesussandaler från topshop, superbekväma och skitsnygga på. 
Bild 2 och 3: ett par flippisar från diesel. Föll verkligen totalt för dom, så söta och bäst av allt, de va på rea!

  
Bild 1: Har ju införskaffat mig en ny väska och jag tyckte att min lilla gamla h&m-plånbok inte matchade denna så bra. Så tog och skaffade mig en riktigt fin från dkny. Det var på tiden ändå, är riktigt nöjd med den enkla o stilrena designen.
Bild 2: Rosett t-shirten från Monki. Alla vet väl vilken sucker jag är för rosetter? och jag ligger verkligen efter, men hade aldrig varit på monki innan, så jag och alex tog oss till götgatan för ett besök. De hade mycket fint, men blev bara denna idag.
Bild 3: ett par boxer från björn borg, man måste ju passa på när de är rea, de är så dyra annars. Grymt sköna är dom oxå.

Dagens!

Idag bjuder jag och alex på en dagens!

92284-395Jag har:
Vitt ribbat linne - American apparel
Jeans shorts - True religion
Vita ballerina - La redoute
Väska - Miu miu cofferbag (ej på bild)

Alex har:
Sjal - H&M
Vit tee - ingen aning
Guldig kjol - Urban outfitters
Jesussandaler - Topshop
Vit quiltad väska - London






Yes, så tjusiga var vi när vi sprang på stan idag. Emilie var oxå med, men hon ville inte bjuda på sin dagens. Hittade en hel del, ska ladda in bilder och lägga upp det på en gång. Tack för en trevlig dag tjejer.

/Carro

Två små paket

Idag hämtade jag ut ett paket från laredoute och ett från ellos. Det från laredoute innehöll följande:
 
- Har ju mina vita och ville ha två par till, guld och svarta! Måste säga att guldskorna var en positiv surprise! På hemsidan såg de verkligen plastigt guldiga ut, men färgen var helt underbar! perfekt! Rosetten har även lite glittrigt snöre, så mycket snyggare i verkligheten än på bilden!

Ellos paketet innehöll:
  
- Korall färgad tunika med fickor, Randig strandväska (helt perfekt size och allt) och den vita blommiga klänningen. Lite genomskinlig, men inte alls så farligt som andra har sagt. Blir så perfekt när det blir varmare, satt jätte fint på.

/C.

Söndag

Nu har jag äntligen jobbat klart och ska få vara ledig en dag. Jobbat 6 dagar i streck nu, de tar på krafterna. Imorrn blir det alltså välbehövd avkoppling (?) med rea-shoppning inne i stan. Ska leta jesussandaler, jeanskjol och lite annat. Nk-rean börjar ju då oxå, de största intresset hos mig finns för dkny (vill ha en ny plånbok), frenchconnection och som alltid boomerang. Hoppas kunna fynda lite imorrn iaf!
På kvällen blir det löpträning.

/Carro

Dagens

Idag har det varit riktigt tråkväder, ruggit och regnit. Outfiten kändes nästan lite höstig idag. 

92284-394Svart kofta - Peak performance
Baslinne - Gina tricot
Jeans - Miss sixty binky
Svarta ballerina i skinn - Dinsko
Väska - Miu miu coffer bag
Pärlörhängen - Guldfynd
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd

Ute hade jag även min ullkappa från H&M.

























Min cofferbag är här!!!

Äntligen har den anlät!! Min svarta cofferbag från Miu miu!! Åh, den är verkligen underbar! Så otroligt härlig väska!! Allt vad man kan vilja ha (utom en mobilficka då, men who cares??!) den är helt underbar!!

  
På de två första bilderna är den precis urtagen ur paketet, knöglig och lite plast kvar här och där.. Ååh... =) Den här kommer ni nog att få se mycket av bland mina outfits! Den åker på redan idag, men har ingen bra outfitbild och jag börjar snart jobba så jag hinner inte! Efter jobbet är det direkt till dalarö, så blir inget mer bloggande idag..

Trevlig midsommar allihopa!!

/Carro

Torsdag.

idag har jag haft de fullt upp. Gymmade o tränade imorse o eftermiddagen o kvällen jobbade jag. Riktigt jobbigt att jobba med den träningverk ja fick, men det funkade. Efter jobbet hade en del bestämt sig att samla ihop sig på en liten afterwork grej; en fotbolls match! Så ja hängde med på det! Riktigt kul var det att få glänsa med alla sina usla fotbollstalanger..! Älskar alla mina arbetskamrater!! Så härliga!  
Imorrn är det jobb igen o efter det åker jag till
alex o dalarö!

En liten avi..

Såg nu ikväll när jag kom hem att jag fått en avi.. o som ni som läser min blogg kanske kommer ihåg så skrev ju jag för nästan en månad sen sa att jag köpt min drömväska.. ja, förväntningarna är ju minst sagt skyhöga just nu.. ja tror verkligen inte att de kan vara nåt annat paket... håll tummarna!

/carro

Cavalli för H&M

Läste idag att Roberto cavalli kommer göra nästa samarbete med H&M! Känns som att det verkligen kommer att bli spännande och att man det här året kanske tom. borde åka dit och slåss? Jag gillar iaf Roberto cavalli och är extremt förväntasfull inför kollektionen ?Roberto Cavalli at H&M? som kommer att bestå av 20 herrplagg och 25 damplagg, dessutom skapas underkläder och accessoarer. Kollektionen kommer komma ut i buktik 8 november.
Vad tycker ni? spännande? jag tror nog det kan bli mycket bättre än förra årets.

Härligt

image390Riktigt fin kofta från Wardrobe sthlm. Älskar allt med den, härligt oversize, snygga fickor, stora knappar. Fungerar lika bra en sval sommar kväll som i höst! Ganska högt pris dock, men åh så härlig!

















Dagens

92284-384Vit v-ringad tshirt - Zoul
Jeans shorts - True religion
Svarta tunna leggins - H&M
Pärlarmband - Guldfynd
Vita ballerinas - Laredoute
Vit skinnväska - Wedins
Svart kofta - H&M

När jag gick hemifrån var jag barbent, men efter ett tag kände jag att det blev alldeles för kallt. Så var tvungen att köpa leggins. Så större delen av dagen såg jag iaf ut såhär.
Dagen spenderades iaf med emilie. Gick och åt lunch och tog det lugnt. Efter det jobbade jag ett tag och nu blir det nog snart till o sova då jag börjar jobba redan kl. 8 imorrn.














Ett litet paket..

Yes, imorse kom nelly paketet. Innehållande bland annat världens härligaste jeansshorts..
  
Från true religion. Riktigt kraftigt tyg, men ändå väldigt sköna, snygg passform.  Är lite skrynkliga på bilderna efter en dags användade. Dom va så härliga att jag inte ville ta av dom efter att ja provat dom, så de fick bli en del av dagens outfit.
 
Annat som kom i paketet var en kjol från ichi. Samma modell som den förra. Perfekt. De hade ju även kampajen "junitrosa" där de skickade med 1 trosa när man handlade över 400, varför det låg 2 i mitt paket vet jag inte. Men men, tackar väl inte nej till det. Dom va söta.

Kvällens outfit

92284-383Kom precis hem från eken cup. Vi kom 2a! Förlorade i finalen med en boll, lite surt.. Men men, nu ska jag på middag och slänger in outfiten lite snabbt.

(ursäkta stöket i bakgrunden. Mitt rum är fullt av tvätt just nu!)

Tee - Asos
Leggins - H&M
Rosa naglar - Mavala

Till detta:
Svart ullkappa - H&M
Svart kofta - H&M
Svarta ballerina i skinn -Dinsko













Söndag

Försov mig lite, så jag missade a-lagets första match. Så jag ska åka in om en timme o förhoppningsvis hinna se deras match (vi har nämlingen match ganska nära inpå). Fast asså.. usch vad jag inte ser framemot det. Regningt och jobbigt är de ute. Visst kan de va lite kul o spela matcher i regn, men man har väldigt mycket dötid mellan matcherna som kommer bli mindre roliga.
Ikväll är det ju avslutningsmiddagen, så vi får väl se om ja hinner blogga mer idag.

/Carro

Dagens (och morgonsdagens)

92284-382 Här är jag i de supersnygga tyresökläderna! Ja, man kan väl minst sagt säga att vi syns!
På bilden har jag min matchoveralls jacka. (för varmt för byxorna oxå) Under den har jag vårat träningsställ (det är så jag ser ut ca3 kvällar i veckan då vi tränar. red.red.red). Strumporna e från teamsportia och övriga klädseln är sponsrad av jako och teamsportia.
Skor till detta blev mina svarta löpardojjer från asics. (över seriöst att köpa fotbollsgrusskor för en turnering så dessa fungerar iaf mkt bättre än vad innehandbollsskorna gör!)
Själva matchställen fick vi på plats och är därför inte med på bilden. Vårat normala ställ är gult men idag körde vi på bortastället och var därför röda.


Fick senare ett underbart sms där jessan berättade att vi vunnit över tyskarna och därmed vunnit vår grupp! Imorgon spelar vi 14.20 och efter det får vi se hur långt vi går. Hoppas på en fiiiiinal! haha.

A-laget från tyresö vann oxå gruppen (jag spelar med juniorerna för sista gången, efter den här turneringen är jag alltså klassad senior, så det är lite last chance.) och jag tror solklart på att vi tar oss till final där!


Wish us luck!














Lördag

Har precis kommit hem från gubbängen. Vårt lag ska spela en match till idag, men ja kunde inte vara med på den eftersom att jag ska jobba. Hittills har vi vunnit allt, a-laget har oxå vunnit allt. Så det ser bra ut. Bloggar nog mer imorrn. ganska fullt upp idag.
 /Carro

Dagens

92284-381Vitt ribbat linne - American apparel
Grön minikjol - Ichi
Vita ballerina - Laredoute
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd
Röda naglar - Mavala tobago

Till:
Vitt skinnväska - Wedins
Svart kofta - H&M



























Jacka

92284-380Jag hade ingen bra vårjacka i år och jag har ingen bra "sommarjacka" heller. Det skulle ju kunna vara bra att ha svala kvällar osv.
Jag tycker att
denna från laredoute är skit snygg. Rosa är väl dock inget jag kan tänka mig ha på en jacka, men själva modellen gillar jag. Jag får nu se längre fram i tiden hur ekonomin o så ser ut, jag har ju faktiskt shoppat lite väl mycket den senaste tiden. Men det skulle nog kunna bli en beställning längre fram. Den är ju trots allt väldigt andvändbar.









Godnatt

Ska ta o sova nu. Imorrn blir jag ivägtvingad till både jobb och kompisar. Men men, en hemmakväll med dom kanske är vad jag behöver. Jag vet inte. Och hela helgen kommer bestå av eken cup (och lite jobb på lördagen), samt avslutning med laget. Usch, antar att man inte kan låsa in sig föralltid.

/C

Update:
Har ju vänner i hultsfred just nu. Och på aftonbladet hade de fotat lite mode därifrån. Och vem är då inte där om
john? cool.

Escape

Såg på kellys blogg att inredningsbutiken escape annordnar en tävling för oss bloggare. Det hela lät inte så krångligt så jag bestämde mig för att delta. Vill du oxå delta? gå in här!

image378
www.escapehome.se

Ännu en nelly beställning.

Då den vita kjolen från AA satt så dåligt så åker ju den tillbaka och då kändes de fortfarande lite väl tomt på kjolfronten. Så jag bestämde mig för att beställa en till ichikjol. En vit den här gången. Hade även tänkt ta den röda, men det var helt slut. När jag satt och bläddrade runt där på rean så hittade jag även Jeansshorts från true religion. Dom var nedsatta från 1695:-, men jag fick dom för 714:- så jag passade på där. Sjukt bra med rea.
   


Bilder: Nelly

2 beställningar har anlänt

Igår hämtade jag ut paketen från Nelly och asos. Från nelly hade jag beställt 2 kjolar, varav en åker tillbaka då den var way to short. 
Kjolen jag behåller kommer från ichi och satt jätte bra. Var oxå kort men den satt åt och kändes inte så fladdrig. Så den här behöver man inte alls oroa sig för kommer blåsa upp när man är på stan. Jag köpte den precis innan rean och då låg priset på 149:-. Nu kostar dom endast 99:-, så jag tycker att det bara är att passa på medans de finns kvar. Riktigt härlig kjol. 


 Sen kom ju mitt asos paket oxå. Och den var superhärlig. Jag valde size 6 och hade faktiskt kunna ta en större. Då hade de blivit mer oversize för nu satt den åt ganska mycket. Men den är fortfarande så jävla cool.


/C.

Tisdag

orkar inte blogga idag.. allt är piss


Sånn enorm saknad.. kan inte ens beskriva hur mkt du fattas mig.. tur att man har sådana underbara vänner där för en.. även om allt bara känns så meningslöst.. får se när jag orkar blogga som vanligt igen, är det någon som vill något är det bara att maila.. adressen finns "Om carro"....

Finaste leveransen någonsin!

Ja, haha. Fick mig en liten chock imorse när jag skulle komma om någon avi kommit (väntar fortfarande på min väska.. gaah..) När brevinkastet stod ut på ett väldigt konstigt sätt. Öppnade dörren och mötes av detta! 
92284-370

Jag trodde nämligen att dessa paket skulle hämtas ut på posten, men ja antar att någon tyckte att det såg litet ut och det blev en liten "lyxig" hemleverans, haha!
Paktet var hursomhelst från stella kei store. Som vanlig snabb leverans och även som vanligt var innehållet baslinnen från Koola anna. Ett svart och ett vitt.

Jag älskar att sola!

Hade nästan glömt hur härligt det var att bara ligga i solen. Verkligen så underbart. Tror tom. jag råkade somna där ett tag när ja låg och solade ryggen! Så underbart!
Och idag har jag även bevisat att jag inte är en badkruka. Doppade mig två gånger i det iskalla vattnet medans emilie stod vid kanten och inte ens vågade doppa fötterna!

    

Lite bilder från stranden. Den första är en bild med vår utsikt. Vi satt en bit bort från alla barnfamiljer i det torra gräset. Den andra bilden är mina fötter, jag tyckte bara att den var oerhört somrig och härlig! Bild tre visar utsikten från busshållplatsen, jävligt fint tycker jag. Det syns inte så bra på den bilden men det är fullt av segelbåtar i bakgrunden. Sista bilden är på mig, jag ser ut som en kräfta nu! haha, har bara bränt framsidan av kroppen! Så imorrn hoppas jag att vi kan åka dit igen, då kan ja ta baksidan! haha.

Nu ska jag ut och grilla med familjen. Hade massa kött i kylen som vi behövde bli av med och till våran stora förvåning så var grillplatsen här ute ledig! (den är aaaaaaldrig ledig). Så det blir perfekt med lite grill ikväll.

Jag älskar sommarn!

/Carro

to the beach!

Ringde och väckte emilie för en timme sen, vi ska dra till tyresö strand nu och sooola. Och kanske bada, haha.

92284-365 


Dagens:
Bikini - Roxy life
Strandklänning - H&M
Till detta:
Solisar - H&M
Svarta flipflop - Panos emporio
Strandväska - Köpt i något stånd i calella i spanien

Och förhoppningsvis så kommer man hem lite brunare och fräschare än vad man är på dessa bilder!

Asos!

Äntligen, den fanns tidigare med texten: made in the 90's, men eftersom jag är 88a så ville jag ju ha denna!

image363

Åh, jag har väl egentligen inte råd, men herregud va cool/snygg den är! Måste nog bli en beställning ändå..!!



Update: Beställning är gjord... fan va het den är..



Update igen...: Asos fungerar ju läskigt fort.. Jag kollade mitt konto en minut efter beställningen och då hade de redan dragit pengarna... de kallar jag fast.

Lördagkväll

Nu är jag hemma, åt precis lite middag. Rostbiff och potatissallad (det tycker jag är den mest sommriga middagen som finns, jag äter alltid de på sommarn).
Och annars så dissar alla mig idag, möhippor, dalarö och lite av varje.. Så det blir memyself and I tonight! Men det är lugnt, hoppas att det kommer något bra på tv ikväll, isåfall blir det tv kväll med jordgubbar och mjölk!

ha en bra kväll allihopa!

/Carro



Update:
Sitter och läser massa bloggar och sånt och undrar mest vad det är för
fel på folk...
Nu ska det bli jordgubbar till en tvkväll som inte ser ut att bli så bra, men får väl sitta framför den skitkassa the village eller något sånt.

lördag

Nu har jag nått slutet på min arbetsvecka, har jobbat 5 dagar i rad (denna inräknad) och det har faktiskt inte varit jobbigt alls. Hoppas att jag får fortsätta såhär under sommaren nu. Iofs ska det bli skönt med två dagar ledigt nu, kanske åka och bada för första gången eller nåt, får se vad vi hittar på. Men men, nu måste jag dra!

/Carro.

Beställningar..

image361Gjorde ett antal beställningar nyss. Från H&M, Nelly, Stella kei store och Ellos.
Jag köpte ju baslinnena från
koola anna från stella kei för inte så länge sen. Nu hade de erbjudande på dessa igen! Den här gången var det bara på de vita och svarta, men ändå. Vitt och svart är ju alltid andvändbart.  Ange kode: Rodeovip07 så kostar dom 100kr/st inkl. frakt! Själv beställde jag ett vitt och ett svart.

Från H&M beställdes det en trekvarts tröja, två tunkior (bla, denna som endast kostar 49kr just nu!! ett riktigt kap med tanke på materialet; 55%silke och 45% bomull) och leggins.

Från nelly blev det 2 kjolar, jag har verkligen kjolbrist och jag behöver verkligen nya nu när det börjar bli så varmt.

Och slutligen från ellos blev det en tunn sommarklänning, samt den underbara tunkian på bilden, samt en beachbag.
Tunkian fanns inte i min storlek, men jag läste kommentarerna om den och då var det någon som köpt 38/40 och sa att den krympte i tvätten och att den efter första tvätten passade henne jätte bra. Så jag får hoppas på det bästa, för jag tyckte verkligen att den var superfin!

Bilder på allt kommer då paketen anländer.

Sommardag

Idag är det lika varmt och härligt som det var igår. Har suttit på balkongen och solat lite, men det var så varmt att jag var tvungen att ta en liten paus. Har oxå varit ute och gått lite med min katt, hon är ju inne katt så man tycker ju att hon borde bli glad när hon väl får komma ut. Men nej, det är något fel på henne. Hon blir helt desperat efter att bara få gå in. Man släpper henne på någon mysig liten gräsplätt en bit från vår port och det enda hon gör då är att springa tillbaka till porten. haha, lilla pucko.



Nu ska jag fortsätta få kontakt med försäljaren till min väska.. har tagit 2 veckor och den är fortfarande inte här.. börjar bli smått irriterad på detta. Hatar långa leveranser.

/C

Torsdag

Tisdagen var jätte rolig.. eller ja, fram till 01.30 ca.. Men det går vi inte in på för då förstörs mitt humör igen (bläh för äckliga vakter iaf..). Alex hade underbara kompisar och det är fortfarande en kväll att minnas.
Gårdagen var oxå rolig. Eller ja, 8 timmars jobb var väl sådär, men sen var det fotboll! Älskar att se stora matcher och även den här var jävligt rolig! Man borde ju nästan ha tagit sig till råsunda för att se spektaklet.

Idag står bara jobb på schemat, börjar kl. 4 och innan dess ska jag nog försöka ta mig ut för att få lite sol.

/Carro


Update: Bilder från tisdag kvällen: (hoppas ingen misstycker att jag lägger ut bilderna ;))

   

Bild 1: sköna, sköna ksenia! haha.
Bild 2: Eeeemilie!
Bild 3: Vi tre!! Alex, jag och emilie
Bild 4: Jag och alex! ♥

Student-ally

Kom nyss hem från alex utspring! Hon va så fin... Fast de suger ju verkligen så totalt att jag missar hennes mottagning.. ååh, idag tycker jag bara att mitt jobb e piss.. varför vill aldrig folk hoppa in istället för en? ställa upp lite lixom.. men men, det suger.. men ja tänker supa massa på alex skiva, o vara så jävla bakis imorrn på jobbet!! Ikväll ere fest!!

/C

Dagens

Bild på dagens: 

92284-355Grå Tunkia - H&M
Vita shorts - French connection
Vita pärlörhängen - Guldfynd
Vita ballerina - Laredoute
Vit skinnväska - Wedins
Hög slarvig uppsättning med utsläppt lugg

Här hade jag inte satt på mig alla smycken än, men tog på mig det
vita halsbandet med hjärta, samt pärlarmbandet som jag fick av mamma. ´

























Nu ska jag snart åka och kolla på när alex springer ut! Efter det är det tyvärr jobb (blä), så jag missar hennes mottagning, men efter det hoppas vi iallafall på en studentskiva!

Måndag

Har precis kommit hem från stan, var ju sjukt varmt idag. Nu är leggnins-säsongen över känner jag, var alldeles för varmt för att gå omkring i det. Men nu känner man ju verkligen att sommarn är här, underbart!
Om en halvtimme ska jag åka och träna, löpning står på schemat idag. Hoppas att det inte blir allt för jobbigt.
Och imorrn tar alex studenten! Då blire lite ferre och sånt, najs!

/C.

Dagens

Bild på dagens: (min katt ville oxå vara med på bild idag)
92284-354

Svart t-shirtklänning m fickor - H&M
Guldhalsband - H&M
Svarta leggins - H&M
Ballerina skor - Laredoute
Till:
Vit skinnväska - Wedins

Nu ska jag kolla busstider, ska fika med emilie i stan.

puss!

Studentpresenter

   

Här är lite bilder på det som kan vara intressant att se (present kort och pengar är ju inge kul att lägga ut bilder på kanske). Så det var lite blommor och nallar, o sånt. Och sen fick jag två smycken av mamma och hennes pojkvän. Jag har ju köpt mycket vitt på senaste tiden och därför fick jag dessa att matcha med. Det första är ett halsband med hjärta i glas och kedjan är 2 remmar (ganska dålig bild) och det andra ett underbart pärlarmband.

Sen så tänkte jag faktiskt lägga ut en bild på lite pengar. Fick dom i en tavla, tyckte detta var ett ganska kul sätt att ge bort dom på! =)

Söndag

Dagen har varit riktigt slapp. Jag vaknade 15.04 och sen dess har jag.... inte gjort ett skit.

Gårdagen var ju däremot rolig. Sjukt rolig fotbollsmatch mellan Sverige o danmark! Fan vad vi satt o skrek alex och jag! =) haha. Men det är ju faktiskt helt sjukt dåligt av sverige att tappa ledningen, men det är ännu sämre av danmark att ha noll säkerhet på sina arenor! Dom kommer ju aldrig få ha något vm eller annat stort mästerskap igen efter den händelsen.. Riktigt illa.

Lördag

Lägger ut dubbla dagens idag, älskling ville vara med.

92284-345Min Dagens:
Vitt ribbat linne - AA
Grå kofta - H&M
Vita jeans - J.Lindeberg
Vit väska - Wedins
Pärlarmband - Studentpresent från mamma
Vitt halsband m hjärta - Studentpresent från mamma
Svarta ballerina i skinn - DinSko


























Älsklings dagens:
92284-346

Solisar - Quiksilver
Svart tee - Topman
Vit kofta - Boomerang
Bruna shorts - Boomerang
Skärp - Topman
Sneakers - Nike

Idag var det härligt väder, så vi gick och käkade på en ute servering och köpte glass, härlig dag!
   

Nu ska jag till Alex o ha filmkväll!

/Carro

Studenten #2

92284-338



 












Klänningen kommer från Ida sjöstedt och var riktigt underbar. Det bästa av allt var att jag var helt ensam om att ha den!


Lite övriga bilder från studenten:
 - Mitt studentplakat!

 - Glada johänniie! =)

 - (Varing för känsliga tittare!) Så såg min tå ut efter flaket, folk trampade på mitt nageltrång..vilket gjorde hyffsat ont ja..

Student

jaha, nu har man tagit studenten då. Känns.. overkligt. Var en extremt snurrig dag igår och man hann aldrig riktigt stanna upp och tänka, allt flöt lixom bara på. Var iaf sjukt mkt att göra hela dagen igår och det fanns inte en chans att jag skulle hinna blogga. Så de va därför jag inte publicerade något igår.  Bilder på min klänning kommer säkert senare idag, även en del studentbilder kanske.
Kvällen avslutades igår på energikällan, där tyresö alltid har sina slutskivor. Men gå aldrig dit, det sög så totalt.. Personalen, människorna som va där, allt. Den kvällen och det stället var skit. Tråkigt men sant. Så gå aldrig dit.

Ett stort tack vill ja dock ge till min familj som gav mig en underbar mottagning! Ni är så underbara!
..och självklart vill jag ju tacka min klass oxå för 3 år och för en härlig dag! Vi var så bäst igår!

Nu är jag ledig hela helgen innan en lång arbetsvecka börjar, ska verkligen passa på och njuta. Idag kunde jag troligen vänta mig någon present från älskling, ska bli kul o se vad han funderat ut.. =)

/Carro