Kan börja blogga igen!

Ja, tack vare att mina kära pojkvän har köpt en ny data, så får jag låna hans gamla och kommer att kunna börja blogga ordentligt nu igen!

Studentskiveskor hos oasis

image216
image219
image217Fortsätter lite på sko-temat, med lite fin skor från oasis, som skulle passa både till studenten och skivorna. Mest modellerna jag vill visa upp, guld kan vara hett till skivan, men till själva utspringet bör ju skorna vara vita. De översta var underbart söta och dom skulle jag även kunna ha till vardagas.
Usch, studentens alla tillbehör känns som en djungel just nu, hur gör man för att hitta rätt?

Vårskor

image215Dags för att börja köpa vårskor nu. Jag ska iaf köpa in minst ett par ballerinas, de från förra året är nämligen inte mycket att ha, skulle helst ha några med stora rosetter, det tycker jag är sötast. Dessa är från halens och om de kommer in i fler storlekar skulle de helt klart vara något att satsa på.

Skola

Är ganska stressad just nu. Har massa att göra i skolan och det mesta har jag inte ens börjat med. Jag ska bla. göra ett reportage i skolan, som kräver en intervju.. Hade faktiskt tänkt skriva om att blogga och för det tänkte jag intervjua någon bloggare, vi får se hur det går. Sen har vi oxå estistikverksamhet att göra. En valfri estetiskuppgift, jag hade tänkt göra en diktsamling om handboll (jag går ju handbollsklass). Usch, stress.

Perfekt studentklänning

image213

Har hittat den perfekta studentklänningen, från Cindy lee hos
revolveclothing. Men 407$ känns lite mycket, någon som vet var man kan hitta någon liknande?
Nej, jag tror att jag hittat min klänning, men jag tänker inte avslöja vilken det är än.

Studentklänning

Nu är det inte lång tid kvar till studenten och jag har fortfarande inte hittat min klänning... Om det finns någon har ett par tips så är de varmt välkomna!

Underbar sommarklänning

image211
Den här klänningen var jag bara tvungen att lägga ut en bild på, helt underbar, perfekt i sommar. Priset var tyvärr väldigt högt, 1890:-, så den kommer troligen inte landa i min garderob. Hursomhelst, finns på shopaholic.se.

Blogga.

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på väldigt länge. Min data har kraschat och har inte hunnit skaffa en ny, så jag har inte speciellt bra bloggmöjligheter. Men jag gör vad jag kan, ska köpa en ny dator. Har fått jobb nu oxå (alla som brukar läsa min blogg vet vilket problem jag haft med att få jobb) så nu kommer det komma löner varje månad och det borde inte ta allt för lång tid att spara ihop till en ny dator.

/C.