Paket från Buzzador

Paketet från Buzzador med Malaco truly kampanjen kom för ett par dagar sen (har inte haft tid att lägga ut det bara). Och jag blev verkligen förvånad över hur mycket dom skickade med.. jag tror det var 5 stora påsar och ca. 30 småpåsar.  Här är mina betyg över de olika smakerna:
92284-280
All in a spin: Jag tycker att de smakar lite annorlunda, svårt att sätta fingret på vad. Lite konstigt helt enkelt, ingen favorit precis.
CCCCC
Exotic affairs: Den här gillade jag! Det bästa av allt var att det inte fanns någon lakrits i den! En av favoritsmakerna, helt klart!
CCCCC
Sweet and salty: Den här påsen innehåller bara lakrits och visst, jag brukar gilla lakrits, både sött och salt.. men den här påsen gillade jag inte alls. Det smakade mest som nån blandat i lakrits i en "vanlig" godis, inte riktig lakrits.
CCCCC
Berries in love: Mycket blandat i den här påsen, ett par bitar som är jätte goda och ett par som inte är det (självklart minuspoäng för lakritsen). Men i hel het så är den god.
CCCCC
Fruits for two: Om man bortser från lakritsen så tycker jag nog att det här var den godaste påsen! Blandade och varierande, på ett bra sätt den här gången.
CCCCC

En buzzador kan du bli
här! (kostar dig ingeting)
/Carro ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback