Torsdag

92284-516Postar en snabb dagens bara:

Rosa bomullskofta - Boomerang
Vitt ribbat linne - Koola  anna
Svart veckad kjol med högmidja - H&M
Ribbstickade strumpisar - H&M
Svarta stövlar i skinn - Wedins
Väska miu miu
Grå parkas - Monki
Rött lack - Mavala Tobago



















Helgens nyckelord; fest?

92284-515
Jupp, helgen har bestått av fest och fest. Två sjukt roliga kvällar och en extremt bakis-söndag. Så som det ska vara. Tack allihop för ännu en härlig helg. BIlden är från i fredags, under happyhour på candy. (Lånad av alex). 

Dagens

92284-514Linne - Odd molly
Svarta jeans - Boomerang
Ankelboots i mocka - Don&Donna

Till:
Svart kofta - Zara
Skinnjacka - H&M
Väska - Miu miu



















Gårdagens

92284-513Gårdagens outfit:

Tunika med fickor - Only
Skinnjacka - H&M
Superskinny jeans - H&M
Ankelboots - Dinsko
Väska - Miu miu


Gårdagen bestod av jobb och sedan utgång med tjejorna på kvällen. Slutade på candy och det blev en riktigt lyckad kväll enligt mig iaf. Ikväll blir det mer jobb och mer fest. Hemmafest hos tobbe, blir najs.
















Stickat.

image512
Åh, jag har hittat den perfekt halsduken för hösten. Är i 100% ull och då är ju frågan om de kanske sticks? Perfekt design i vilket fall. Kommer från Wardrobestockholm. 

Tisdag

92284-508Dagens:

Skinnjacka - H&M
Svart klänning med fickor - H&M
Leggins - H&M
Knästrumpor i ullmix - H&M
Ankelboots i mocka - Don Donna
Väska - Miu miu
Guldkedja med hjärta - Guldfynd



Som vanligt en outfit ala' H&M. Nu ska jag till jobbet och ikväll ska jag träffa nathalie (som kommit hem från cypern) och annat folk (haha ta inte illa upp, ja vet bara inte vilka som kommer).


/Carro .





Botkier

image509
Har fastnat totalt för denna väska från botkier. 6 härliga går den på, vilket kanske är lite väl.. Men åh så snygg den är. Har ju nästan börjat känna att de vore lite roligt med lite mer variation på axeln. Just nu används ju enbart min
miu miu, men med en stabil lön så kanske...

Gårdagens shopping

92284-504
Kollade först in i American apparel butiken på götgatan, deras baslinnen är dom bästa och sådana kan man aldrig få nog av. Så ett sånt i vitt. Sen blev det en höstkjol och 2pack knästrumpor från H&M. Känns lite tråkigt att alltid komma hem med H&Mkassar, men de har ju så snygga kläder så vad ska man göra?
92284-505
Shoppingrundan avslutades med en titt inne på wedins, där jag kom över dessa underbara moccastövlar från Don donna. (älskar dragkedjorna)

Gårdagens

92284-508Skinnjacka - H&M
Vitt ribbat linne - Koola Anna
Grå kjol i sidenmix- H&M
Leggins - H&M
Svarta Knästrumpor - H&M
Skinnstövlar - Wedins
Väska - Miu miu






















Och jag som inte skulle shoppa...

Jo, en dag i stan med tjejerna kan ibland vara mindre bra (för plånboken då). Jag har brännt ett par tusen, trots att ja inte skulle shoppa något alls. Varför ska det vara så svårt att bara låta bli ibland? Dumma moccastövlar o fina kjolar....Ska ta o lägga ut bilder lite senare. 

Men jag har faktiskt uträttat något bra idag! Gick till macoteket där jag fick en del lysen att gå upp. Lärde mig hur man högerklickar, hur man kopierar o klistrar in och lite annat (det är verkligen inte helt lätt att lära sig macbooks..). Vilket kommer bidra med att jag nu kommer kunna blogga ordentligare. 

Nu ska jag äta middag och sen hoppas jag på en filmkväll hos alex. 

Kramar!

Converse i satin

92284-501    
      
Hittade nyss dessa på asos. Tycker dom är riktigt snygga, men tyvärr slut i rätt storlek. Annars hade de garanterat fått pryda mina fötter i höst.

Casual

92284-500Och en dagens oxå:

Randig topp - Peak performance
Vita jeans - J.Lindeberg
Svarta ballerina - La redoute

Utomhus:
Skinnjacka -H&M
Väska - Miu miu




















Gårdagens

92284-498Bild på gårdagens:

Svart ribbat linne - American apparel
Kjol - H&M
Leggins - H&M
Ankelboots - Dinsko

Utomhus:

Parkas - Monki
Väska - Miu miu












Lördag

Usch, det är så grått och trist ute att man nästan känner dig deppad. En riktig höstdag. 
Ikväll är det fotboll, vilket ska bli najs, var matchen ska ses är ännu oklart. Men det lutar åt en lugn kväll hemma hos toby, vilket låter bra det.
Har förövrigt fått igång det trådlösa internet nu och måste bara säga att det är sjukligt skönt att sitta i soffan framför tv:en samtidigt som man bloggar.
  
/C.

Hur kan jag ha missat detta?!

Tydligen så har american appharel öppnat en butik på götgatsbacken.. Hur har jag kunnat missa de? Okej att jag inte läst om det, men jag har ju bara varit där 2 gånger den senaste veckan.. herregud.. aja, får ta mig en tripp till dit och leta lite, de har ju trots allt de bästa basplaggen ever!

Onsdag.

92284-497Dagen har spenderats med alex. Möttes upp vid norra sköndal och åkte ända bort till skärholmen (för att leta efter min parkas). Efter att ha hittat jackan gick vi och åt grillat. Efter det letade vi jobbarskor och annat nödvändigt och dagen avslutades med god hallon-smotie och en alldeles för stor brownie.

Nu ska jag ta mig ur mina jobbigt tighta jeans och hoppa i en kjol och åka in och gå på bio med mina jobbisar. Mys-onsdag.

Min parkas!

92284-496

Äntligen fick jag tag på den, Monki-parkasen. Hade tänkt ha den i svart, men den är ju verkligen slut överallt i rätt storlek (och den är ju faktiskt så oversized i sig själv att det absolut inte fungerade med medium). Så det fick bli i ljusgrått. Vilket faktiskt inte var helt fel det heller. Bra att bryta av allt det svarta med! Jag citerar alex: "Den var ju inte ful" (tack hjärtat..)

"Denim for all"

Nu är det jeans dagar på H&M, passade på att kika in då och hittade faktiskt ett par som satt väldigt bra. 198:-, can't argue with that.
 

Lördagen i bilder!

  
 
Bild 1: IEG girls!
Bild 2: Den oslagbara trion, alltid vi. (Emilie, jag och Alex)
Bild 3: Härlig bild.. Ida, Alex, Nicole och Danni
Bild 4: Har alltid varit vi fem, från högstadiet och framåt! Danni, Ida, Emilie, jag och Alex.
Bild 5: Nicole och Danni på dansgolvet.  

Macbook!

Äntligen fick jag tag på den, min alldeles egna macbook, helt underbar är den. Enda nackdelen är att den fungerar lite annorlunda än en vanlig dator, tog mig bland annat 5 min att komma på hur man gör ett snabel-a, haha. Nu ska jag försöka mig på att installera in min telefon så jag kan föra över lite bilder och annat! 

Update:
 

Lady in red

92284-486Snabb bild på kvällen outfit:

Röd klänning - Gina tricot
Leggins - H&M
Liten quiltad väska - H&M
Kedjearmband - Kyssjohanna
Guld peeps - Asos
Röda naglar - Mavala tobago


Nu blir det utgång!! Reunion! Ha en bra kväll allihopa!!


















Gårdagens

92284-483Lägger ut gårdagens outfit:

Klänning - H&M
Skinnjacka - H&M
Leggins - H&M
Väska - Miu miu
Ankel boots - Dinsko
Röda naglar - Mavala
Slarvig uppsättning med flätad hästsvans