En uppenbarelse.!

Yes, det bara kom till mig och jag kollade upp det och det kändes så rätt! Nu vet jag vad jag ska tattuera in.. ;) 

Lycka

All den tygnd som legat på min axlar hela 2008 försvann ikväll.. Det är lycka. 

Too much on my mind

Har så mycket just nu, om en vecka kan faktiskt hela mitt liv se annorlunda ut! Det låter lika stort som det är. Men det skulle också kunna vara precis likadant.. Jag vill bara att den första delen av nästa vecka ska gå så jag kan pusta ut, eller så att jag iaf vet hur allt gått. Vi håller tummarna för att vi får ett och annat att fira i helgen.. ! ;)

Sista dagen i dalarna.

Känns lite tråkigt, men jag har mycket att göra hemma så det är ett måste. Idag är det sista dagen jag har här borta med min underbara farmor, sen får vi hålla tummarna för att det inte dröjer alldeles för lång tid innan vi kan ses igen.
Kvällen ska spenderas hemma, vi ska ta det lugnt och bara umgås och ta vara på den tid vi har.
Här är en ny bild på jojo förresten. 5 veckor på bilden (hon fyller 6 veckor idag, vilket betyder att det bara är 6 veckor kvar innan hon får flytta hem), så fin min tjej!

Ludvika!

Jag har en veckas semester och idag bär det av till lilla Ludvika! Där ska jag hälsa på min farmor och bara få slappna av! Ska bli helt underbart. Håller på att packa just nu och jag packar verkligen alltid för mycket, men sån är jag.. Är kul med lite valmöjligheter. Den här gången är jag ju även tvungen att ha med mig katten och då blir det ju lite extra packning, så jag tror jag skyller på det! :)

Ha en jätte bra vecka nu!

Sjuk..

Jag sitter här med en härlig öroninflammation som är allt annat än härlig.. Jag missar en massa jobb, Helenas 21-årsdag och tequilan innan Helenas 21-årsdag.. Att vara sjuk är verkligen det värsta som finns. Just nu går jag på citodon för att ens orka sitta upp.. blä!

Tur att man har sötnosar som Emilie och Ida som håller mig sällskap och handlar åt mig! Ni är underbara, kärlek till er! Igår försökte vi muntra upp mig med att ha Heath Ledger maraton.. (där blir man väl kanske inte heller så glad om man tänker på vad som hänt, men vackrare får man leta efter, rest in peace my love).

/Carro