Min dröm är på rea!

Ja, min dröm finns på rea! Det är galet! och nu när den endast går för 3,364 kr funderar jag seriöst på att skaffa den.. Det är perfektion. I vartenda veck i det där mjuka skinnet, perfektion!


En helt vanlig torsdagkväll på Mcdonalds.

Japp, jag stängde på jobbet idag efter det åkte jag och Lotta till donken, satt där i 2 timmar och bara snackade. Mysigaste jag gjort på länge! 
Vad hände med alla eftermiddags fikan och sånt? När dog de traditionerna ut? Lite tråkigt, blev påmind idag och hur mysigt det är att bara sitta på ett ställe och snacka skit tills dess att de stänger och inte vill annat än att slänga ut en! 

Hursomhelst! Jag har nu smidit en massa mysiga planer inför framtiden, ni som känner er berörda (ni vet vilka ni är..), håll er uppdaterade! 

puss!

Design!

Yes, jag provar en ny design här, känner mig lite småduktig.. Men är fortfarande lite småsaker, som att jag skulle vilja ha färg på menyraden igen, men om jag hade det fick inte bilden plats ordentligt, så då fick det bli såhär tills jag kommer på hur man gör menyraden breadare.. :)

Gratismode

Well, speciellt i fattiga juletider passar väl gratissidor bra? Har varit medlem på ett par, men tycker inte riktigt att någon fungerar. Har dock hört att denna ska vara bra, så vi får väl se :) 

Här kan man bli medlem! 


Drömma kan man alltid göra..

 

Världens finaste lilla bakelse.. Denna skulle jag inte tacka nej till att festa i resten av vintern.. Och egentligen spelar det ingen roll hur stor lönen blir nästa månad, för jag måste verkligen börja köpa möbler till lägenheten. Så här får jag nog gott ta att låta bli.