Vacker

92284-627
Haha med risk för att låta ego, men jag tycker den här bilden på mig och min katt är så himla vacker. 

Takida - Curly sue

God damn.

söndag

Ojdå, har bloggat väldigt dåligt den här veckan märkte jag.. har haft en del för mig och har varit sjuk "tors"- fre. Utgångarna denna vecka har varit onsdag och lördag, skitkul båda två. Idag ska jag på middag hemma hos alan, middagen följs troligen av salsalektioner. Får se om jag kanske pallar lägga upp en dagens sen, nu måste jag käka lite frukost! puss!

Onsdag

Fan va jag har varit taggad på en lilllördag, som tur var ringde dija precis, så nu ska vi in o festa! yay! Have it great, nu måste jag springa o välja outfit! puss.

Kryssningen

Det var skitkul... trots åksjuka och huvudvärk och annat strul, men det var en riktigt kul kväll! Nästa gång kommer jag vara ännu bättre förberedd så då ska jag slippa åksjuka! Nu ska jag sova, tjo!

Kryssningsoutfiten

92284-625T-shirt med upprullade ärmar - Asos
Lila satinshorts - Topshop
Leggins med dragkedja - Topshop
Lackpumps - Nilson

 

Till detta:
Troligen en kuvertväska från H&M och den nya svarta koftan från H&M. 
















Nu ska jag tömma min mobil på bilder och filmer så att jag kan fota gärnet ikväll! Hoppas ni får en bra torsdag allihop! 


Lite vårshopping!

92284-624
yes, guldbonuscheckarna från h&m damp ju ner i brevlådan igår, så jag gick dit idag och tänkte att jag bara skulle köpa en mascara, men när man ändå hade så mkt checkar så fick det bli det här med! Blommig tunkia och en blommig sjal samt en svart kofta (då jag tappat min andra på fyllan). 

Nej nu ska jag gå och välja outfit till kryssningen, lägger väl ut de snart oxå jag kan tänka. 

Onsdag

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll, jag ska kurera mig och bli frisk till kryssningen imorrn! För då ska katta hålla mig uppe hela natten, kommer helt enkelt bli en av de bästa festerna på länge! Close-upp here we come!! 

Lördag

Har precis kommit hem från jobbet, har haft en sådär dag, kändes mycket som att de mesta bara gick fel, jag var allmänt snurrig, men men.. Nu blir allt bra iaf för jag har en toppen utekväll som väntar med helena, tuva och dessan (samt alan o ricardo tror jag). Ska springa o göra mig i ordning nu! 

Ses i vimlet? 

Lägenhet!

Har ev. fått tag på en lägenhet, har vekligen lyckorus just nu. Den ligger väl kanske lite off, men den är stor och sjuktligt billig!! Kan inte bli annat än naaajs! Måste bara vänta på att en kompis ska snacka med han som ska flytta, sen åka och kolla på den och i bästa fall flyttar jag nästa månad! 

Dagens

92284-625Dagens outfit: 

Svart kofta - H&M
Topp - Asos
Minikjol - American apparel
Leggins - H&M
Skinnstövlar - Wedins

Till:
Väska - Miu miu
Jacka - Boomerang

Juste, jag har ju kapat av mitt hår oxå (gjorde det i lördags), här är några bilder på det: 





92284-630  




Good times

image624
Åh vad jag kommer sakna våra kvällar förra veckan. Nu blir det galet lägenhetsletande och när alex kommer tillbaka så flyttar vi 3 troligen ihop ("Så vi kan ha det så mysigt varje kväll").

Gårdagens

92284-623Bild på gårdagens:

Topp - Only
Midjeskärp - Asos
Tights - Topshop

Ska snart duscha och göra mig i ordning och sen kommer en bild på dagens oxå. Usch, försov mig förövrigt imorse, så nu måste jag vänta 1 månad innan jag kan gå dit igen (de va så fullbokat)... Usch, jag hatar förseningar, blir det ju nästan en månad längre med tandställningen nu... 





















fredag

Nu ska jag snart åka till alex, vi ska ligga och snarka tillsammans för vi e supertrötta båda två. Känns jätte sorgligt, vår sista kväll som frugor, imorrn är det fest och sen åker min älskling till spanien jätte länge.. =(