Ett steg i rätt riktning!

92284-622
Hur kul är det egentligen med en vit h&m-påse eller gina-påse? Jag tycker det är jätte tråkigt och totalt onödigt. Jag kan förstå att man kanske vill ha en riktigt snygg påse de gånger som det bjuds på det, men det är ju inte specielt ofta. Oftast står man där med någon tråkig onödig plastpåse. Själva meningen med att använda en tygpåse istället är för att det är så himla svårt för miljön att bryta ned plast och vill man hjälpa till att hindra miljöförstöringarna så tycker jag att det här är ett underbart sätt att börja på. 
Den här kommer från topshop och kostar 59kr, vilket jag tycker helt klart det är värt att lägga. Den här kommer åka med i min miu miu varje dag för att jag ska slippa ta emot onödiga plastpåsar!

Andra tips på var det finns snygga ekologiska tygpåsar på är oasis, den är tyvärr betydligt dyrare, men riktigt snygga!

Asos-paket!

Innehållande följade:
    


2 armband och ett midjeskärp. 
En topp och en tisha till rockkryssningen den 14e. 

Shopping

Igår var jag inne i stan med ida (och lite senare även alex). Jätte mysigt men mindre bra.. Blev lite shopping, kunde helt enkelt inte låta bli dessa skapelser. 
Kvällen var oxå jätte mysig, svullade i oss glass och kollade på 50first dates. Efter den var det dags för ida att ta igen lite gossip girl avsnitt och medans hon gjorde det, somnade jag gott på alex. 

   
Här är fynden från igår. Världens vackraste skor från H&M och en jätte söt blommig klänning från lindex. 

Dagens

92284-609 Bild på dagens: 

Svart skinnjacka - H&M
Vitt ribbat linne - American apparel
Rosa oversize kofta - Monki
Midjeskärp - H&M (Nytt från igår)
Strumpisar - H&M
Skinnstövlar - Wedins
Svart skinnväska - Miu miu
Svarta naglar - Mavala
Örhängen - Pilgrim










   
 


   



Tisdag

Igår hade jag en hur mysig kväll som helst tillsammans med alex, emilie och ida. Vi började med att gå till mamas tapas, som var världens minsta och trängsta tapasresturang, men herregud vilken mysig atmosfär och vilken god mat det var. Vi beställde in 12 smårätter, vilket precis var lite för mkt så vi praktiskt taget rullade därifrån. Efter det blev det bio med national treasure, som var faktiskt var bra. Idag ska jag och ida luncha lite i stan innan jag börjar jobba och sen ska jag jobba och efter jobbet blir det myskväll hos alex. Vi har bestämt oss för att spendera varenda vaken sekund med varandra fram tills dess att hon åker. <3 

Nu ska jag gå o duscha och göra mig i ordning lite, sen blir det bild på dagens.

lördagen..

hade den sämsta kvällen någonsin igår.. 

Noo!

92284-604
Den underbara klänningen som jag tänkt beställa till alex avskedsmiddag är slut i min storlek! Om man har size 8, är size 10 då så mycket större? någon som vet? Fan den va perfekt... 

Torsdag

Okej, sorry. Jag har varit jätte dålig på att blogga, i know. Men jag har bara inte haft ork eller inspiration. Vad har hänt sen jag bloggade sist då. Jo, jag återhämtade mig från min fläskläpp ganska så fort. I lördags hade vi en jätte kul utekväll med förning i älta. Vi slutade då på någon afrikanskklubb och fråga mig inte hur det gick till. 
Mina kommande veckor nu börjar med en massa farväl, så de kommer bli sorgligt, men kul. Igår var vi hemma hos natta och åt pizza och uppdaterade henne med lite ica-skitsnack. Sa även hejdå till therese då, som på måndag åker till usa i ett år =(. 
Dom kommande dagarna så öppnar jag butiken, men är dock ledig på söndag så lördag blir det fest, med middag och förning hemma hos natta, följt av alltid lika heta haket; sjätte tunnan. (vad ska man egentligen ha på sig när man går till en medeltidsbar?) 
Och nästa vecka kommer det värsta av allt, säga hejdå till alex som ska vara borta från mig i 3 månader.. =( (dock ser jag fram emot den länge planerade avskedsmiddagen). 

over and out. 

Lack!

92284-603
Här är en biid på mina nya lack-sneakers från topshop. Kommer användas väl i vår sen. 

Angelina Jolie?


Där är resultatet från igår. Jag ramlade ner för en trappa och nu ser jag ut som angelina jolie.. Känner mig så het.  Men jag är glad ändå, för jag är ledig idag och jag slog inte ut några tänder! 

Tjo! 

Lördag

Det är lördag och i vanlig ordning är det fest. yeah. (och idag blir det endast girls night, vilket blir najs!) Jag ska inviga mina snaskiga lacksneakers tillsammans med sidenkjolen från laredoute. Jag orkar/hinner inte fota så ni får se en annan gång. ;)

Ha en bra lördag allihopa!

Close upp here we come!

I feel good! na-na-na-na-na! Har precis fått biljetter till close-upp kryssningen(hörde rykten om att de va helt slut!)!! Fan va skönt med tanke på att jag redan fått semester.. haha oh well. Den 14e februari drar vi och då blir det galet headbang till backyard babies omgivna av snygga rockers! Oh how nice.. 

Säljer min nya asosklänning!

92284-599   

Säljer den pga att den är för liten och pga att de skickade med mig en halvreturettikett och därför sa hon på posten att den inte gick att returnera. Orkar inte maila och bråka med asos, så säljer den här istället. 

Är en size 6, men den är väldigt liten i storleken. Den röda lappen som sitter bak på klänningen är provlappen, så den är aldrig använd.  Säljes för 450kr inkl. frakt (orginalpris 570 + frakt). 

I nya favoritkoftan från monki

92284-597
Dagens outfit.

Topp - Oasis
Oversize kofta - Monki
Jeans - Miss sixty J-lot
Svart naglack - mavala

Till:
Svarta ankelboots i mocka - Don&Donna
Vit dunis - Boomerang
Svart väska - Miu miu
















Är totalt förälskad i monki koftan, har levt i den de senaste veckorna. 

Fylleögon?

92284-593
Haha en bild från igår då vi var på hirshenkeller, jag showar off mitt gröna självlysande "Hey Iam avalible"- armband! Kollade igenom samtliga bilder idag och på alla har jag sådanadär fylleögon som jag kallar de för, höhö. 
  
Well, jävligt kul hade vi ju iaf! Har lite ont i nacken efter allt galet headbangande igår, me and helena, haha. Alltid grymt att bryta stilen, göra något eget, släppa loss o sticka ut lite grann från mängden! 

Ikväll blir det iaf bara att ta det lugnt, vi skulle ha gått till ett ställe ikväll, men vi e möra och bortresta.. så de blev inte av. 

Torsdag

92284-592
Topp - Odd molly
Linne - American apparel
Kjol, strumpisar och knästrumpor - H&M

Sitter och väntar på att emms och alex ska bli klara någon gång. Jag är alltid för snabb på mornarna så det slutar alltid med att jag får sitta och vänta. Vi ska hursomhelst åka in och äta lunch i stan lite innan jag börjar jobba kl 4. 

Sötaste toppen

92284-591
I brist på annat instressant att blogga om lägger jag upp bilden på den här toppen som jag fick av alex i julklapp. Passar till allt och alla tillfällen! Kommer från oasis. 

2008

Nyårsaftonen var väldigt rolig, minnena är lite lagom suddiga, mycket blandade känslor och härliga återföreningar (ja när man inte träffat sina sötaste vänner på nästan en månad så får man kalla de för reunion). 

Yes, så var det 2008 nu då. Året invigdes igår med lite lagom baksmälla och massa pizza (mm..). Såg även den supersöta filmen edward scissorhands igår, åh vad söt den var.. Fast jag hatade slutet, detta enbart för att jag alltid tycks vilja ha lyckliga slut. Har ni missat denna rulle, se den! 

Och vad har nästa år att bjuda på då? Tjaa.. jag har inte gjort upp speciellt många planer. Men jag vill resa!  Peace and love är inplanerat i juli med sötaste katta. Annars får vi väl se vart de bär av. Någonstans där det finns sol. 

Nu ska jag se surf's up! 

overandout.