Jojo!Här är en bild på jojo (som hon heter på stamtavlan) som precis fyllt 3 veckor. Börjar ju faktiskt bli katt av henne nu, stora tjejen! :)

Sommar!

Min hårddisk hade ju kraschat, så nu är min mac inne på lagning vilket gör att jag inte kan lägga upp några nytagna bilder. Hade tänkt lägga in en härlig sommarbild från dagens solning och bad, men ni får klara er!

Men vad jag ville komma till här är att sommar verkligen är det härligaste som finns! I tisdags var jag på en lugn söderrunda med ett glas rosé och igår hade vi en grillfest hos Emilie. Idag har jag legat på playan hela dagen och stekt (är lite små röd at the moment).
På fredag hoppas jag på en utgång och på lördag blir det garanterat en då vi ska till trädgården! Livet blir inte mkt bättre än såhär.

Pussar!


Min macbook!!

Den har dött! Jag vet inte var jag ska ta vägen, jag har allt på den datan! Har ringt supporten och har ett par grejer att testa nu, håller tummarna för att det ska fungera!

Fredag

Som alltid är mina fredagar lugna, eftersom att jag alltid öppnar på jobbet på lördagsmornar. Denna fredagkväll ska spenderas med min katt framför tven, lugnt och skönt då jag även känner mig lite febrig.
Juste, jag var bara tvungen att skriva här och berätta att jag igår var och hälsade på min kattunge. Hon är världens finaste och igår skrev vi kontrakt så nu är allt klart! Helt underbart känns det.

Framöver ska jag boka resa till dalarna och köpa en rosa transportväska för mina små tjejer!
I dalarna ska jag spendera 8 underbara dagar tillsammans med min farmor, som är världens bästa människa! Kan aldrig göra annat än att önska att hon bodde lite närmare.

Ha en härlig fredagkväll!

Måndag och semester!

 Det här var länge sen så jag tyckte det var dags! 

Dagens är:

Linne - Odd molly
Slitna shorts - Topshop
Gladiatiorsandaler med nitar - Asos
Miu miu cofferbag

Till detta en ljusgrå kofta från Kookai. 

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag och alex ner till centrum och fixa lite grejer! Är väldigt besviken på vädret idag då aftonbladet utlovat värme och strålande sol (det är jätte mulet här!), men vi får göra det bästa av situationen och försöka njuta av mina semesterdagar ändå. 

Lördagkväll med brännboll!

-Jag och sötaste lotta

Igår var hade vi en helkväll i alby, med grillning, badning och brännboll. En väldigt underbar kväll, precis så som en sommarkväll ska se ut! 

Jag har blivit med katt!

Yes, tillåt mig att presentera nytillskottet till min och imsans lilla familj! Elsa ska hon heta och är 10 dagar :) Ska troligen åka och hälsa på henne för första gången i nästa vecka och sen återstår bara en lång 11 veckors väntan.. :)