Människor..

Att det finns så otroligt dumma människor, förstår inte hur man tänker när man gör så. Och jag förstår ännu mindre hur man kan vilja vara tillsammans med en person som gör så. Blir så trött och arg att jag inte vet var jag ska ta vägen.. 

Fotboll.

Jag skriver här för att alex ska ha något att läsa! Alla tippade lag har typ åkt ur em vid det här laget, var verkligen säker på att holland skulle kamma hem segern! Men nu håller vi på spanien och torres!! 

Sverige vs ryssland!!

Nu gäller det!! We can do this!

Semesterveckan!

Det har varit jätte skönt att vara ledig från jobbet, men jag har saknat det och imorrn är det dags att komma tillbaka, vilket faktiskt ska bli skönt! 

Var på 3 visningar idag och en av dom var faktiskt riktigt intressant! Fortsättning följer.. ;) 

Nu är det dags för mig att sova! ha det gott! 

Shoppingen

Bilder på dagens shopping: 

Blommigtopp från gina tricot:

Väska i matt skinn topshop:
  

Skor (37or!!) Dinsko:
  

Semesterveckan

Har semester den här veckan och det är väldigt skönt måste jag ta och säga (även om jag börjar sakna jobbet lite). Jag har egentligen inget speciellt för mig den här veckan heller, tog sem. för att det är festival på lördag och hade väl tänkt förfesta hela veckan..! Men man måste ju sysselsätta sig under dagarna då, vilket i mitt fall varit mindre bra då det bara blivit en massa shopping! Ska ta lite bilder och lägga ut dagens fynd, jag är väldigt nöjd! 

Planer för ikväll är träffa festival-gänget (som man numera skulle kunna kalla oss!) för lite musikpluggning och lite dricka! Imorgon är det förfest på debaser på söder och på lördag smäller det! Ska bli helt otroligt att få se foo fighters live! 

/C.