tillökning!

92284-636
Har fått tillökning i min lilla oddmolly familj! Hade ju inte shoppat på hela förra månaden vilket jag tycker var sjukt duktigt. Så jag tycker att jag är väl förtjänt av denna söta skapelse!galen helg

image630oj, vilken stureplanstönt man känner sig som när man kommer upp på sthlm's finest.. haha! Bilden i nedan är från i fredags, jag och mattias på solidaritet. Det va sjukt folktomt i fredags, men vi lyckades med en kul kväll ändå. Kul var även torsdagen då jag, alexander och helena va på fellows. Träffade en del gamla tyresö människor där. 
   

Kul, kul. Kvällen slutade med matkrig på donken o övernattning hos dija. Fredagen var som sagt på solidaritet och den kvällen slutade med övernattning hos mig och hamburgare i ögat. Lördagen skulle spenderats på ace men i sista sekund ångrade vi oss och gick till sture compagniet. Riktigt bra musik var det där och även denna kväll slutade med övernattning hos mig från helenas sida. Vi hann även gå vilse på vägen hem men hittade tillslut efter en halvtimme (den vägen tar egentligen 5 min).. Anyhow.. de va en lång helg med mycket fest. Blir nog minst lika mycket den här veckan. 
Imorgon är det en liten hemmafest hos alexander, ska bli trevligt. Torsdag funderar jag på att titta förbi solidaritet (dom är ju kända för sina torsdagar) Fredagen är ännu oklar, men skulle passa med krogen då och på lördag har jag inflyttningsfest! Fullspäckad vecka med andra ord! 

Have a good one!

Måndag

Dagen har bestått av jobb, blev mycket längre arbetsdag än väntat, men har man svårt att säga nej får man skylla sig själv ;) Imorgon är det äntligen tandläkaren som gäller! Ett steg närmare ett hollywood smile!

Tjo!


Lördagen

Yes, fan va vi ägde hela haninge igår dija! Hade en skitrolig kväll med emil och hans vänner. Kvällen slutade (mycket illa, men sant) på o'learys i haninge. Well, kul var det vilket som!

image629

Flyttad

Nu har jag börjat komma i ordning här i haninge, hittar nästan hem tom! Emil e sweet och vi kommer riktigt bra överrens än så länge vilket känns great! Jag ska upp jätte tidigt imorrn så det e typ dags att sova för mig snart men imorrn då ska vi ha förkrök här hemma följt av utgång. Vart vi drar då återstår att se! =) ha de gott!

Flytt.

Imorgon flyttar jag hem till emil. Lite läskigt, e rätt nervös men det ska nog gå bra. Kl 10 kommer jimmy över hit och hjälper mig flytta över alla grejer som jag har här hos dija och kl 12 sen så har buster slutat och då ska han hjälpa mig med sängen och det som jag har i tyresö. Sen räknar jag med att vara installerad till kl 18 då dessan kommer hem från jobbet för då ska hon köra en liten haninge guide och lära mig hitta till allt nödvändigt. Fullspäckad dag med andra ord. Få se när jag får igång internet därborta sen, men jag skriver så fort jag är installerad därborta. 

Måste bara säga att jag älskar verkligen alla underbara människor som ställer upp för mig och som verkligen finns där. Ni vet vilka ni är. Pussar! 

Helgen som gått.

92284-628
Jag har verkligen haft en toppen helg tillsammans med min roomie Dija. I Fredags var vi på sture compagniet och det hela slutade som en riktig budgetkväll för mig med en öl! (Detta pga aktivt förande). Vi var ute med supersöta simon och monica i fredags och trots skummt slut på kvällen var det en höjdare. Igår var vi först och hälsade på emil och jag fick då nycklarna tills hans lägenhet! (inflytt på onsdag tror jag). Efter det var det stressigt hem för att göra oss i ordning och efter det till tyresö där vi förade och sen gick Dija och jag ut med mitt icagäng till 54. Chris var där oxå, vilket gjorde mig riktigt glad! Mer bilder finns på facebook! 

Idag e vi riktigt bakis och har precis köpt pizza med hemkörning, kan det bli mycket slappare? Ska försöka pallra mig ner till tvättstugan och se om den är ledig sen, för nu har jag inga renakläder kvar här.. men det får bli om jag orkar det.. 

Internet!!

Yes, nu har vi fixat internet till min mac! (den har inbyggt nätverkskort alex;))
Det här hänt sjukt mycket saker i mitt liv senaste veckorna det är därför jag inte bloggat något och såklart det faktum att vi inte haft något internet. Jag har flyttat till dija och bor nu tillfälligt på stora essingen. Men ska till 99% flytta in till emil i haninge permanent istället. Ska träffa troligen träffa honom imorrn och diskutera det och kan nog förhoppningsvis flytta dit redan på söndag. Mycket som händer här, men snart ska jag nog ha kommit i ordning och då blir det mer regelbunden bloggning! 

Ikväll ska jag och dija iaf gå ut! (Jag är ledig hela helgen så de blir iofs utgång imorrn med;P) Det blir the taste (nån ny ägare som tagit över mango bar), vilket kommer bli sjukt najs för jag älskar mango! 

Nu ska jag käka supergo middag som dija lagat till o sen ska vi föra på massa rött o vitt vin! Ha en bra fredag nu!!