Duktiga jag!

Yes, vuxenpoäng till mig! Jag har suttit och gjort nytta hela morgonen. Tecknade bredband imorse (som jag kommer hinna få alldeles lagom till flytten). Och efter det har jag tecknat både hemförsäkring och olycksfallsförsäkring! Det enda som finns kvar att göra nu är ändra folkbokföringen och adressändra, sen är klappat och klart! 

Igår var vi på ikea också och packade bilen full med diverse nyttigheter. Dammsugare, mikro och andra roliga grejer! Men ikea är ju alltid jätte kul, även om man nu inte har råd att köpa med sig alla möbler man vill ha/behöver, inte sant? :) 

Idag ryker sparpengarna!

8,5 veckor
Yes, idag ryker sparpengarna som sagt... Ska åka och betala och skriva kontrakt på min tjej nu som äntligen fyllt sina 12 veckor!

Knästrumpor

Nog för att dom är hur söta som helst och dom skulle passa bra till alla mina höst-outfits. Men 700kr för ett par knästrumpor, där går min gräns, tråkigt. Men det är ju odd molly så priset är förståeligt. 

Lördag!

Yes, jag lever. Jag orkar bara inte uppdatera bloggen. Har inget att skriva om känns de som, trots att de händer jätte mycket hela tiden. 

Idag är det iallfall lördag och jag ska festa med helena och tuva. VI ska trotsa regn och rusk och ha en skitbra kväll! (usch för regn). Det enda problemet som återstår är att välja skor, förbaskat svårt just idag. Det är regn, men jag är inte redo för att börja använda stövlar än och jag vill samtidigt inte frysa om fötterna.. Dagens i-landsproblem, usch för mig!Jag har btw tagit ut min tandställning! Visst har jag fina tänder nu? Känns superbra! 


Jag hoppas ni får en bra lördagkväll nu, ha det bra!