Nu kör vi!haha japp! Det är veckans höjdpunkt, lördag! Det börjar på söder, sen kör vi vidare tills solen går upp!

Matthew williamsson


Vem har sagt att man inte kan göra galna fynd på herravdelningen? Jag är kär! Ännu nöjdare blev jag när den dessutom fanns i tyresö centrum och så lugnt låg kvar där när jag kom kvart över 4 efter jobbet.. Ingen stress, ingen trängsel..!

Kings of leon - Use somebodyKvällar som denna, när man sitter och mest saknar och längtar, men även undrar ovetande som man är, så är sån här musik perfekt. Jag verkligen älskar den här låten! Och en av de bästa sakerna här är att de kommer till hultan! Åh vad jag ska njuta av dom i det leriga solskenet nere i de småländska skogarna!! cant you just feel it? :)

I <3 my phoneKöpte en ny telefon igår och det är perfektion! Grym kamera, sköna knappar och bäst av allt, ROSA!

Notera även mitt lilla plåster på lillfingret.. Skar mig igår när jag skulle laga falukorv.. Va riktigt nära att halva fingeret gick av, snyft! ;)

Ludvika!

Yes, är nyligen hemkommen från en skön och lugn vecka i ludvika. Var underbart att få träffa farmor, precis som det alltid är. Men det bästa var nog att jag lärde känna min söta kusin som jag inte träffat på 7-9 år...! (jag har alltså ingen aning om när vi sågs senast!) Så himla kul att vi lyckades knyta ett band trots att vi bara hann ses i 2 dagar. Framöver ska vi ses mer bestämde vi i alla fall!


Farmor, Gabbis och jag.