Leggins.

Sitter och kollar igenom
topshops leggins-avdelning. Har många jätte fina och jag ska åka dit i veckan och införskaffa mig dessa. Har varit sugen på ett par mysiga sammhetsleggins länge nu! Inte värt att köpa leggins någon annanstans än på topshop, inget slår deras kvalité!

Även sugen på någon av dessa, lite mer festliga! :)


La-la-lovegame

Jag sitter här hemma och tråkar.. och ser inte så mkt fram emot morgondagen då de kommer hit för att byta ventilationen i min lägenhet. De kan komma redan vid 8, usch, ingen sovmorgon där inte!
Nu ska jag sätta på lite south park och skratta innan det är dags att sova.

slänger in en knäpp bild på mig och rhodo i brist på saker att skriva om. :)

Gomorgon!

Yes, igår kämpade jag hårt med varannan vatten och idag mår jag bra! Yay! Trött dock, men det är svårare att påverka eftersom att jag måste iväg till jobbet snart. Igår hade jag riktigt kul. Var på pilot (jag hade ingen aning om det men det var riktigt 18års-ställe, så jag kommer aldrig gå dit igen), men det var helt okej med tanke på omstädningheterna.

Mitt hår stinker verkligen rök (jag har ingen aning om hur det har gått till) men jag orkade verkligen inte duscha håret. Haha! Så nu ska sunk-Carro till jobbet! Ha en toppen söndag, hörs kanske ikväll. ♥

Vit vecka? Fuck that.









Det börjar redan spåra! Tonight is gonna be good! :)

Älskar lördagar.


Jag och sötaste issa. Åh jag vill gå ut!

Just another friday like all the other ones.

Hey hey hey!
Här sitter jag framför not another teen movie och tråkar. Väntar på min
solstråle. Känner mig bäst som kör på vit vecka igen! (jag är riktigt sugen på fest redan idag, men jag ska klara det!!). Min lever och min plånbok är i desperat behov av detta!
Så ikväll är film planerat. Alex hade the Holiday, mysig film!


Torsdag.


Stora mjuka lockar, tänk om man kunde ha det naturligt!

Hej Bloggen! Det är torsdag och jag är ledig hela dagen. Galet skönt! Känner mig riktigt utarbetad, helt matt i hela kroppen (syns att jag är väldigt blek på bilden..) Jag ska snart dock ner till jobbet för att möta upp johanna och köpa godis. Twilight tokiga som vi är ska vi åka in till heron för att se New moon för andra gången på 1 vecka! haha!

Ha en bra torsdag!

Jimmy Choo!

Ibland har man helt enkelt en väldig tur. Ett par superfina klackar från Jimmy choo's kollektion är på väg hem till mig! 

Konsten att vara riktigt slapp.

Jag har haft 2 dagar i rad nu då jag bara känt mig orkeslös. Orkar liksom inte engagera mig i något. Snart har jag tvättstugan, så då blir jag tvungen att förflytta min feta röv, men skulle jag få bestämma så skulle jag inte lämna soffan idag. Bara titta på film och göra ingenting, vilken dröm det låter som. 
Och sen är det jobb oxå, vilket nästan lät ännu jobbigare. Haha förlåt för att jag är så gnällig. Imorgon är det lön, det får mig förhoppningsvis på bättre humör! :) 

I am still inloved with Edward Cullen.

Åh filmen igår var jätte bra!! Älskar älskar älskar twilight filmerna! Och alla tjatar så himla mycket om varulvarna efter den här filmen, men jag gillar fortfarande vampyrerna mest, massa massa mest!! Och Edward är ju faktiskt sjukt mycket finare än Jacob! Ooooh! cant wait for the next one! 

NEW MOON IKVÄLL!

Ikväll är det äntligen dags. Detta har jag väntat på ett år nu. (eller ja, nästan ett år, vi var väldigt sega med att se den första filmen.) Oh, I cant wait!

Mjao.

21 helgen.

Min 21-årshelg har varit super och den är inte slut än! Fredagen var väldigt mysig. Gårdagen var underbart rolig, spenderades hemma hos min älskade rhododendron. Inflyttningsfesten var riktigt lyckad och försöket till utgång efteråt var i vilket fall tappert.



Jag fick en sån fin present av min älskade natta. En bild från vår första kväll tillsammans. Sommaren 07, vi fyra.

Sista dagen som 20åring då!

Yes, imorgon blir jag tant. 21. haha! Och hur ska jag fira detta? Jo med en lååång dag på jobbet för att sedan komma hem o däcka på min stora soffa, jippi! 
Imorgon ska det inte heller firas så galet, jobb och sedan lugn hemmakväll med middag och så med mina närmsta. ♥
Däremot på lördag är det fest, det ser jag verkligen fram emot! Var längesedan någon hade hemmafest nu! 
Och på söndag, på söndag! Då är det new moon och jag kommer bli som 14 på nytt! 

Tisdag.

Hej hej! Det är grått, trist och blött ute! Man får verkligen göra vad man kan för att hålla humöret uppe sånna här dagar! Jag har haft världens skönaste halvdag, slutade vid 12 och har sedan dess gått omkring och myst i min stora festivaltröja från förra sommaren.

 

Nu är det dags för mitt favorit program, har inte tid att skriva mer, hörs kanske ikväll! :)


Up up on a higher ground!

Hello lovers.


Gomorgon fredag!

Godmorgon bloggen! Äntligen fredag! Idag har jag en hel del inplanerat, först och främst jobb. Sedan blir det lite makeover här hemma. Kusin kommer över och ska äntligen borra upp lite hyllor åt mig. Ska bli väldigt skönt att få upp allt!
Sen åker jag int till stan för att hämta upp mina skor som jag jagat efter sedan mitten av september. Äntligen ska de bli mina! :)
Efter de så är det raka vägen hem igen för mys med mina tjejer! Riktigt bra dag. :)

Inget köande utanför h&m för mig den 14e.



Jag är kär i en hel del av kollektionen. Mina favoriter i ovan.
Men, det blir inget av det den här gången. Visst vore det coolt att ha ett par Jimmy choo i garderoben, men jag överlever nog. Vad som stör mig mest är att det är långt ifrån h&m priser på designerplaggen numera.. Klart det är galet mkt billigare än vanligt, men jag tycker ändå dom har gått upp för mkt i pris senaste åren. Känns tråkigt, men jag orkar inte med hysterin. Dessutom jobbar jag och har ingen lust att byta jobbpass. That's that. Lycka till till alla er som ska köa iaf! :)

Bra avslut på gamla veckan och bra början av nya veckan!



Hej hej bloggen! Ledsen för dålig uppdatering igen! Jag har haft en bra helg (men bizzy bizzy), min farmor har varit här så jag har fått massa kärlek! Hon är bäst min farmor.
I Lördags firade vi min lilla issa som fyllde 20, grattis igen darling! Det var en bra kväll, tills vi gick till grodan, som praktiskt taget förstörde hela kvällen, jag ska aldrig mer gå dit! (och jag ska maila o klaga, typ nu.)

Min söndag var bäst, det började med lunch med farmor innan hon åkte, sedan var det några timmars bra jobb, följt av mys! Bästa avslutningen och bästa början tänkbar på en gammal/ny vecka! ♥

Fan vad jag e bra!

Känner mig sååå duktig! Har storstädat ordentligt idag! Var så mysigt att gå inne och plocka o skura medan man lyssnade på regnet och blåsten utanför. Katterna har legat o sovit hela dagen, så det har varit lung och ro i min lilla etta för engångsskull!
Nu är golven dammsugna och skurade, badrummet skurat, soffan bäddad och diskad bortplockad. Det enda som återstår är att gå ut med soppor och sotera in tvätten, känner mig som en riktig husmor haha!






-mina galet snygga (men bekväma!) strumpor!


-Mina små hjärtan låg riktigt bra där!

Bilder från Halloween


Började med jätte goda fördrinkar och middag hos
Helena.



Sen mötte vi upp rhododendron ♥





Söt Helena!

Måndagsgos!

Vad skulle jag göra utan mitt lilla hjärta? Så söt som vakar över mig när jag inte mår bra!

 

Usch, är så tråkigt att ligga hemma och vara sjuk, orkar liksom inte ens tänka. Men efter 48 timmars sömn börjar jag nu känna mig redo att möta omvärlden igen! Fortfarande trött men imorgon kommer jag vara på fötter igen och då blir det jobb.

Har förövrigt hittat ett väldigt gott grönt te! Kan vara lite kräsen med gröna téer annars, men detta var gott, måste kolla upp vad det här hette!


Sjuk!

ja, usch, har gått o blivit sjuk. Har känt det hela veckan, men tycker ändå att jag gjort ett bra försök att köra på som vanligt! Idag har jag inte tagit mig ur sängen och fick ställa in alla mina planer för kvällen, vilket var mindre kul.. Värker i hela kroppen och gör ont i halsen, hoppas det går över snarast!

Igår var vi på penthouse-halloweenfest, var det mest spårade jag varit på någonsin! Men men, det var ju en upplevelse det med. Bästa av allt var att allt var gratis ;) Lite bilder kommer sen, nu ska jag sova lite till!