Senaste fyndet!





Bilderna ger inte mkt rättvisa. Otroligt fin och sitter super! från Rare fashion.

Solig onsdag!

Godmorgon alla fina!

vaknade av att solen lyste igenom persiennerna, underbart. Dock har jag gått o snytit mig hela morgonen och känner att de är något i halsen. Fuck, jag tänker inte bli sjuk nu!! Hoppas det går över snarast!

Idag händer det inte så mycket annars. Ska snart iväg till jobbet och kör till 5. Sen blr det kanske simmning beroende på hur jag känner mig i eftermiddag och det blir definitivt storstädning här hemma!


-Vimsan ääääälskar morgonsolen!

Repeat.


Längtar till helgen!

Torsdag 22 april

Är riktigt grått ute, sån där ruggig dag då man inte är säker på om det regnar eller inte. Men det passar mig utmärkt! Jag börjar inte jobba förrän kl 4 och innan dess har jag massa att göra i lägenheten. Packa upp min resväska, dammsuga, diska (måste bara tillägga att jag började morgonen med att deklarera, duktiga jag!). Så idag påverkar vädret inte mig ett dugg! 
peace! 

Årets första skål med jordgubbar!

'

Äter årets första skål med jordgubbar och vaniljsoyghurt. ♥ Mums!

(jag är inte laktosintolerant, men jag tycker att soyghurt är godare än vanlig yoghurt!)


Hemma igen!

I am back! Har haft en underbar lång helg i ludvika hos farmor. Vi har egentligen inte gjort någonting, bara umgåtts, ätit gott och spelat yatzi! haha. Alltid tråkigt att åka därifrån, samtidigt som det är skönt att vara hemma. Har mycket att se fram emot framöver! (På fredag ska vi försöka ta tag i saker och ting och boka kreta! woopie!).
Har en hel del jobb att ta igen också innan helgen är här, tillbaka till verkligheten.




-Var någon som var glad att se sin matte iallafall! Imsan var förbannad för att jag varit borta så länge, ska hon alltid visa genom att sitta på andra sidan rummet och bara blänga surt! haha.

Söndagkväll.

Hej alla fina!

Precis kommit hem från en seg dag på jobbet. Igår var det underbar 21-årsfest, hade riktigt kul med brudarna! Började med hemlagad pizza, vin, tårta och singstar. Sen vidare till en hemmafest, följt av en sen kort utgång. Tack fina J, för super kul kvälll!

Nästa vecka har jag längtat efter länge! Då ska jag äntligen åka upp till dalarna och få träffa min underbara farmor! Var i november senast, alldeles för länge sen. Cant wait! (Ska även bli skönt att få vara lite ledig ;) )


-Var så dålig på att ta bilder igår, så slänger upp en på mig och älskade farmor från min student.

Senaste (hetaste såklart) trenden!

Gott folk, låt mig presentera senaste trenden. Jack i ögonbrynet. Så kan det gå när man torskar straffpoker.





Hahah jag dör. Men hämden är ljuv!

Våren har flyttat in, även i min skohylla!





Jag är riktigt fylld med vårkänslor! Kan inte sluta förälska mig i härliga sommarkläder, skor och strandväskor. Lite av mina senaste inköp, ett par ballerinas i full blomm och ett par kilklackar i kork!

100405

Hej hej!

Först och främst, vad fan kom snön ifrån?! Igår var det strålande sol och ritkigt vår och så när man vaknar upp och morgonen efter är det vinter igen? Detta aprilväder.. suck!
Nej, nog klagat över det! Precis hemkommen från en liten tripp in till stan. Lunch och lite affärer med min
darling.
Har jag precis satt på en tvättmaskin och sitter och väntar på min syster som ska sova här ikväll. Får se vad vi hittar på, jag är riktigt sugen på att rita lite, känner mig kreativ idag!


-En bild jag gjorde förra veckan. Bella Swan, inte helt nöjd, är något med den som inte stämmer men kan inte sätta fingret på vad. Men men, övning ger färdighet!

Söndagskvällen.

Jag har mina fina tjejer här ikväll. Mysigt med lite sällskap. Har tagit en långpromenad i kvällssolen och ätit bakispizza tillsammans, nu är det csi maraton. :)
Imorgon får vi se vad som händer, blir eventuellt en liten tripp till ikea. Ha en fin söndagkväll!


-Jag och monica från igårkväll. Kvällen slutade på magenta och white, gonna miss u guys!

Skärtorsdag!

Halloj!

Min bakfylla har börjat gå över och nu vill jag bara ut igen! Åh, vi hade det så himla roligt igår. Det började med första Djurgårdsmatchen (första publikmatch då) för i år.
Jag var på plats tillsammans med alex, alex, simon o christoffer. Det var en totalt händelselös match och jag var så otroligt tacksam mot mig själv för att jag dragit fram dunjackan ännu en gång (det var iskallt!).
Efter det drog vi till citykrogen för förfest (Kvällens citat därifrån "ibland måste man kasta en snusdosa på någon för att få deras uppmärksamhet!"). Efter detta blev det kära återseenden (och nya bekantskaper as always) på Cafét, vilket följdes upp med dans på White till halv 5 på morgonen. Har bara en sak att säga sammanfattningsvis: Simon och Monica, ÅK INTE TILBAKA TILL LUND!




-jag, jenny och monica på white.