Onsdag 18/8

Hej hej!

Inatt har jag sovit galet dåligt! Först och främst var jojo extremjobbig inatt, busade och rev ner saker, öppnade skåp o allt vad hon kom på. Så den lilla donnan fick sova på toaletten!

När jag sen kom tillbaka till sängen hade jag jätte svårt o somna om och när jag väl gjorde det drömde jag mardrömmar om imsan. Drömde att en stor vit varg-monster-hund kom och bet ihjäl henne! Jag jagade ikapp den och slog ihjäl den med mina bara händer haha! Vad jag inte skulle göra för dig hjärtat! :P
Vaknade hursomhelst av den drömmen och låg och bara grät i en halvtimme innan jag lyckades somna igen. När jag vaknade så låg hon nära mig och jag höll om henne ♥

Nej, nu får jag tagga lite. Jobb fram till 5 och sen är det stress till 18-bion! New york I love you blir det idag.
Ha en fin onsdag!


Mitt hjärta!

Godmorgon!Morgonen har varit minst sagt trög, vi hade lite väl kul igår på kellys haha! Blev minst 2 öl för mkt kände jag imorse!

Kvällen började hos katta där vi lagade god mat och förfestade lite . Sen drog vi till kellys och mötte upp jolene. Mkt lyckat!
Men ville bara lägga in en snabbt GRATTIS till natta igen (vi firade att hon tagit körkort igår).  Nu måste jag springa till jobbet (i dont wanna) ha de fint! ♥


Torsdag

Halloj!

Tråkigt att det skulle vara fint just idag. Kom hem halv 7 imorse, efter en mindre kul efterfest. Vaknade för en lite stund sen och är ju inte kul att missa en soldag! Mysigt att åka hem i soluppgången iallafall om vi nu ska hitta något positivt med det hela.

Kvällen var iallfall grym, vi var på baba där det som vanligt finns gott om rutiga skjortor och spelas väldigt bra musik! Bästa onsdagsklubben helt klart! Hittade ett kent/southpark fan, haha grymt när man hittar någon med samma obsession! Finns det någon skönare än randy marsh? haha!

Idag händer det inte mycket alls. Jobb till kl 8 och sen blir det nog lugn hemmakväll med xboxet och kissarna ♥

Kvällens citat

"Vem är triton?" "Eh! Havets kung!?" hahah 

Dagens


Älskar den här låten, mest pga. alla fina minnen till den. Tänker främst på nattis och tobi! ♥

Fortsätter ha grymma sommarkvällar även fast vädret skriker lite höst!

Hej mr. blogg!

Idag har jag jobbat hela dagen och just nu sitter jag och vimsan här och äter piggelin tillsammans ♥

Livet har verkligen lekt de senaste veckorna, allt bara flyter på och jag har det så himla kul och träffar så underbara människor hela tiden!
Igår lagade vi god middag (friterade våra egna pommes, mm) och sen hade vi pokerkväll halva ica-gänget, jag och kate spelade tillsammans och kom 3:a (av 9st, tyckte ändå vi var väldigt duktiga!).
Om en timme ska jag röra mig möt söder för att möta upp lite vänner för hemlagad pesto och disneyfilmer! Nostalgi!

Hoppas ni får en riktigt fin tisdagkväll, puss!