Want you to make me feel like Iam the only girl in the world



Goodmorning sunshines!

Igår firade vi kusinen, mysigt att träffa alla, även om det blev lite kort. Ser fram emot kommande spelkväll hos Farmor!

Sötaste E bytte pass med mig idag så jag kan gå på Ksenie's middag ikväll. Gjorde hela min kväll igår, tack igen! Fick sms igår där hon skrev att hon stått 3 timmar och lagat maten till sitt ryska julbord, spännande! :)
Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag hänga på låset till systemet så jag hinner med det innan jobbet (borde ju inte vara kaos precis vid öppning heller vilket de säkert kommer vara under dagen sen). Imorgon är det nyårsafton, hur galet känns inte det?

Ha en fin näst-sista-dag-på-året! ♥

Leather



Äntligen fått tag på ett par skinnshorts. Höga i midjan och sitter riktigt riktigt snyggt på.

Soldrömmar

Åh! inatt drömde jag att jag var på kreta, låg på stranden, hoppade i vågorna och gick i alla affärer längs den långa huvudgatan. Shit vad jag saknar solen just nu!
Och så har vi de 2-3 värsta månaderna på hela året framför oss, cant wait.

Nu måste jag sätta lite fart här, börjar jobba om 30 min. Hoppas ni får en bra onsdag! ♥


-I somras på kreta. GE MIG SOL!

Zara

-Söt lite transparent blus. Kommer passa perfekt i vår/sommar till jeansshorts!

-Stor mysig halsduk. Ser väldigt kopparfärgad ut på bilden, men den är mer senapsgul. Har länge velat ha en halsduk i den färgen, riktigt snygg till svart skinnjacka.

Tisdag 28e december

Idag känns det som att dagen bara försvunnit, tog en lite för lång sovmorgon till 12 och sedan har jag jobbat sen kl 15. Nu är det sen middagsdags innan tv och sängen. Imorgon står jobb på schemat och på kvällen tror jag det blir en sväng förbi kusinen som fyller år.

Igår hittade jag ett par grejer på rean, som alltid är ju det mesta på ordinariepris, men ett par fynd blev det. Visar upp ett lite senare.
När vi kände oss klara mötte vi upp jonathan och åkte hem till alex och chillade. Var helt slutkörda så vi satte på en film, Letters to Juliet. Var den sötaste filmen på länge, hade allt som en romantisk/drama/komedi- film ska ha! Rekommenderas!



Julhelgen osv

Hej hej!

Har ni haft en bra jul? Min har varit jätte bra, full med kärlek, mycket skratt och lite tårar.
På julafton var vi hemma hos mormor Barbro, som alltid på mammas sida är det de mest spårade julaftnarna man kan ha (men också bland de roligaste). Juldagen började mycket lugnare när vi firade hemma hos Farmor och Farfar men spårade kort därefter när vi gick ut på kvällen. Jag som fortfarande återhämtade mig från en astmaattack tog det väldligt lugnt med spriten och tur var väl det för någon var ju tvungen att ta hand om dom som inte gjorde det ;)

Idag blir det mellandagsshopping med alex. Ska börja med lite Bh-jakt till mig, alltid lika spännande! Sen får vi se vad man kan fynda. Blir troligen lite måndagsfest ikväll också om det är någon som är sugen ;)


Dan' före dan'!

Om ett par timmar är det julafton. Åh vad härligt! Alla mina julklappar är inslagna och klara, har inte hunnit med allt jag har velat här hemma men man får börja lugnt. Nästa frisk nu, väntar bara på att den här satans hostan ska ta slut!

Imorgon ska jag köra igång med lite jobb (vi stänger 3,soft!) och sen ska jag vidare till mormor Barbro! Mami + släkt är verkligen en kategori för sig, man har aldrig tråkigt om man säger så ;)

Är helt slutkörd så nu blir det sängen för min del. Ha en riktigt fin jul nu och ta hand om era nära! ♥


-From me to me! ♥

Sjukling


Här ligger  min trofasta lilla vän, som vägrar lämna min  sida ♥
Blev inge jobb idag heller, istället ligger vi här o jobbar på att få  mig frisk till jul. Plöjer igenom south park s1 just nu, finns juen del guldkorn där oxå har ja märkt!

20e december

4 dagar kvar till jul, galet!
Idag har vi sjukstuga här hemma, jag har halsont, näsan rinner och kroppen värker. Imsan har däremot kelat o tröstat mig hela förmiddagen så jag överlever :)
Jojo är däremot skrikig o jobbig så hon får bo på toaletten stackarn. Men hon har fått sina piller så hon borde sluta löpa snat (i hope!) Nu ska jag fortsätta kurera mig, måste ju se till att bli frisk till jul :)


-saknar min tysta icke-kåta kelgris!

I may be bad but I am perfectly good at it

Sitter o förar hemma hos alex. Ikväll ska vi ut och fira emilie! Ses på söder!


Dear santa.

Jag dör lite. Om någon är sen ute med julklapparna ;)


16e december

Halloj!

Idag fyller emilie 23, stort grattis! Det ska vi fira hela helgen (untz untz), idag är det ingen som hinner.

Har jag ägnat mig åt att jobbat hela dagen, var stressigt och snurrigt men inte på samma nivå som igår som tur var. Jag däckade i soffan 19.30 och sov tills alarmet ringde imorse, snacka slutkörd haha!

När jag kom innanför dörren idag hade ett sött litet rosa paket kommit med posten. Undrar vems julklapp det kan vara? ;)
Nu ska jag chilla och vänta på att min syrra dyker upp. Vi ska äta biff med olika såser(beeea), potatis och fetasallad ikväll, mums! Torsdagslyx! Sen lär det bli tv-spel tills båda däckar, yay!


-It's my babys B-day!! Grattis igen darling!

onsdagsstress

Den här dagen har varit hell. Jag är helt sönderstressad. Sjuka och vabb och en miljon kunder utan att överdriva. Ganska frustrerande att ingen svarar när man ringer heller (speciellt när man ringer typ 3ggr) ett nej känns alltid bättre än inget.
Men nu är jag hemma, tog en halvtimmes promenad för att varva ner så nu är allt chill.

Hade hoppats att min syrra skulle komma över ikväll men hon dissar, så de blir jag och kissarna. Ska nog passa på att slå in de sista julklapparna (kul!).

Ha en bra onsdagkväll!


mi casa e su casa?

Haha ja folk är iaf väldigt duktiga på att bjuda in sig själva hit! :)
Kort sammanfattning av senaste mkt korta sms-konversationen med emilie  "Hej nu har jag slutat skolan, kommer över" jaha? haha antar att min tvspelsdag får vänta lite. Men det gör inget, sällskap är alltid trevligt även om det känns jobbigt att behöva klä på sig ^^

Gårdagen var också najs, även om alla kändes väldigt sega. Blev glöggchill. Äppelglöggen med saffran var sådär, smakade verkligen lussebulle!


Lucia!

Hej hej hej!

Har precis kommit hem från jobbet, så skönt att få sluta tidigt. Idag är det Lucia och det ska vi fira. Är glöggmys hos mig ikväll, misstänker att de kommer utvecklas till en utgång eller hemmafest men de kommer ju bara bli kul, älskar måndagsfest!
Nu ska jag städa lägenheten och sen hoppar jag in i duschen. (någon vän som känner för att titta över så är det självklart bara att ringa! :)

puss!


-Köpt en äppelglögg med smak av saffran! Låter ju hur spännande som helst? Återkommer med betyg imorgon;)

eeeeew!

Det här är den äckligaste reklamen jag sett på länge!!

Friday

Igår var jag ledig hela dagen (underbart!) och dageen började med frukost hos Emilie. Sen drog vi vidare mot stan och hann då klart med nästan alla julklappar! Ute i god tid för engångskull.

Fredag idag men jag är inte på något socialt humör. Blir donkenmiddag och hemmakväll med kissarna istället ♥
Folk är lite extra idioter på fredag tror jag, dagen på jobbet idag har varit ganska sjuk. så det är grymt skönt att vara hemma o slappa nu!

Ha en grym fredagkväll fina ni! ♥


-Bloggar från toaletten, not wasting any time here haha!

Myskväll

Hej bloggen! 


Idag mår jag mycket bättre, värktabletterna igår gjorde susen! Idag kommer mina tjejer här och gör mig glad. Eller gör varandra glada kanske :) Emilie har precis tänt vaniljljus och nu sitter vi och väntar på att alex ska dyka upp så vi kan börja med middagen. Blir biff med potatis och bea och fetasallad, ååh vad gott de ska bli jag är döör av hunger!


Tröttboll

Fick gå hem tidigare från jobbet och W stannade kvar och stängde åt mig. Har ont i lederna och är trött så misstänker att lite feber är på g. Bättre nu än på juafton som förra året.
Sminket åkte av och pyjamasbyxorna på. Nu blir det en ipren och soffan framför tven :)

7e december

Hej hej!

Sorry för bad update senaste dagarna. Varit så seg o helt enkelt inte orkat.
Imorse kämpade jag mig ur sängen vid 9 och gick ut och gick en timma. Satan vad trögt det gick, men nu är det gjort och skönt är det! Hade funderat på att åka in till stan en sväng och leta lite julklappar idag, men tror jag får ta det på torsdag eller nåt istället, har gjort mitt idag känner jag! :P
Nu väntar dammsugaren, sen ska jag halvsova lite framför en film innan jobbet.

ha en fin tisdag!


Pulka ftw

Sitter och väntar på deppig vän. Jag ska nog göra henne glad! Vi ska ta en middag på donken och sen är det puuulkadags! Eller kroppskondom som det oxå kallas när man åker soppsäck ;)

Nu blir det varma kläder och glada miner!
Ha en fin fredagkväll allihopa!


-Bild från förra året. Mulad och shnögg!

Godmorgon fredag!

Vem var gryyym och gick upp halv 8 imorse för att hinna med långpromenad innan jobbet? JAG! Klädde dock på mig allldeles för mycket, trodde inte det var möjligt men jag gick o svettades större delen av promenixen.

Nu är det dags för en hyffsat lång arbetsdag och ikväll blir det pulkakväll här i tyresö. Ryktas om att Tobbe ska laga gulashsoppa också, mums! (Natti, utnyttja körkortet och kom förbi en sväng. Gonna miss u!)


Sockor

Min farmor har skickat ett par raggsockor till mig!! Det är kärlek det!


Biokväll!

Torka tvätten visade sig bli ett helvete, men när jag äntligen var klar med den så drog jag in till stan för att möta upp alex. Vi lagade enchiladas och kollade på vänner. Sen gick vi till Park för Piranha 3D. Herregud vilken rolig film!! Rekommederas verkligen, stört rolig!

Nu blir det sängen, godnatt! ♥


-Kungsgatan är så fint upplyst!




-"they toke my penus" haha!

För ganska exakt 17 år sedan..



hahaahahha jag dör!!

1a decmeber

Hej hej December!

Här sitter jag och har fruktstund. Varit så himla duktig och städat hela morgonen så nu medans mina 6 (!!1!!) maskiner med tvätt står och går nere i tvättstugan sitter jag o varvar ner lite. Har fortfarande inte hittat min vita adventljusstake, kommer bli så fuult om ja måste använda den röda i år... :( (vilket i-landsproblem höhö).

Är ledig idag och det behövs verkligen. Kvar att göra idag är torka tvätten, hämta ut paket (farmor skickade till min födelsedag men varit så upptagen att jag inte hunnit med att hämta ut det. lite dåligt samvete där faktiskt!), långpromenad och middag med min
darling följt av förhandsvisingen av piraja-filmen! Ganska säker på att den kan bjuda på en del skratt.


-MMuuuuums!! Färsk annanas, blodgrape och gojibär!