Semesterveckan i bilder!Vänner. Rålis. Långholmen. Kent. Fridays. Utgångar. Bästa veckan på länge!

Måndag

Godmorgon!

Helt galet hur mycket man kan sova och ändå vara så trött. Igår klev jag inte ur sängen förrän kl 18 och gick och la mig igen 20 helt slutkörd haha! Men det blir väl så efter en galen vecka! Kommer bli jätte tråkigt att gå tillbaka till jobbet imorgon. Men man måste väl ta sig tillbaka till verkligheten antar jag..

Idag stog boo-badet på schemat, men det känns inte så lockande i detta skitväder! Så vi får se vad vi hittar på istället.

KärlekSöndag 18e juli

Hej hej!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag drar in till stan för att spendera kvällen med min bästa vän ♥
Har haft en underbar helg med mycket fest, bad och härliga människor. I fredags svettades vi på skeppsbaren jag och issa mfl. och igår svettades vi på gk. Älskar att man kan gå hem utan jacka, känns som att vara utomlands och jag vill verkligen bara stanna tiden just nu känns det som! Hösten känns väldigt avlägsen och jag hoppas att den aldrig hittar hit!

Nej nog om det, nu måste jag sticka. Hoppas ni får en fin kväll!
-hahah! Skulle försöka ta en bild, men min fläkt har äntligen kommit och den står på max non-stop! ♥
så bra gick det ;)

Morgonsol
Sitter här och väntar på emilie, hon e rätt långsam idag. Vi ska ligga på tyresö strand hela dagen, äntligen är min semster här så då behöver jag inte heller tänka på när vi ska åka därifrån! Btw, tunna tunna bomullsblusar är det absolut skönaste att glida omkring i på sommaren har jag kommit fram till!

Smälter bort..

Det är minst 40 grader i min lägenhet och jag håller på att avlida! Fläktarna är slutsålda i hela stan i princip, var inne och letade igår..
Konstigt nog så när jag ringde idag och frågade så hade elgiganten på kungsgatan 2 st kvar, så de har lagt undan en till mig! OH HAPPY DAY!! Ikväll kommer jag kunna sova gott, det ska bli så underbart att inte vakna 05.00 av att man är så genomblöt att det ser ut som man duschat.

När fläkten är kirrad så ska jag sluta klaga på värmen! För jag älskar sommaren, det är bara jobbigt när man inte kan sova över huvudtaget.

Over and out, happy panda!

1 vecka kvar.. 1 VECKA KVAR!

Åh, jag är så galet trött på jobbet just nu, vill ha semester nu!! och det är bara 1 vecka kvar, uuuunderbart! Är bara ledig i 1,5 vecka denna gång men det behövs! Känner mig lite utarbetad och behöver komma bort och slappna av ett tag. Hoppas på fortsatt fint väder, jag ska bli en pepparkaka!

All ledig tid uppskattas i vilket fall just nu (timmarna mellan jobbpassen dvs haha) och jag har ju faktiskt en skojig helg att se fram emot! Imorgon blir det brännboll o grillning i alby, helt enligt traditionerna!


-Igår på beachen! (Syns det att det inte har regnat på ett bra tag eller? haha snustorrt gräs!)

...

PRUTT-VM!!!!!!!!!!