Sol!

godmorgon!

Har precis klämt i mig lite frukost och ska snart ner o handla lite pastasallad. Sen drar jag till beachen för att möta upp tobbe och nattis. Ha en superfin dag!


-morgonruffs!

syskonkärlek


-fan vad vi e snygga!

Monday monday monday

Hello!

Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar helg, min har varit underbar! Spenderat hela helgen i skärgården med fiske, sol, bad, god mat och riktigt fint sällskap!

Nu är jag nyss hemkommen från en heldag i stan. Först mötte jag upp alex och rex för lite lunch på vår brygga, var supermysigt!
Efter det tog jag ett par timmar själv och shoppade. Skönt att gå själv ibland tycker jag, dock hittar man ibland alldeles för mycket då! Fick med mig en ny kavaj, sidenklänning, shorts och skjortor bland annat. När jag absolut tyckte att jag var klar så gick mina skor sönder och jag var ju faktiskt tvungen att köpa med mig ett par då haha!

Kvällen avslutades med födelsedagsmiddag för syrran som blev 19! (Hipp hipp hurra!) Åt god asiatisk buffé och nu sitter jag här i min soffa som en strandad val haha!

Nu blir det ff13, som jag har saknat!
Ha en fin kväll. ♥




-Ny härlig sjal från monki!

Ny tisha!

Från lindex. Lagom slapp, perfekt hela sommaren till slitna jeansshorts!


Blomsterdag på jobbet!

Idag hade jag en bra dag på jobbet tillskillnad från gårdagen. Alla i kassan hade fina kransar i håret och (ovanligt nog) bara trevliga och glada kunder! Dessa dagar är riktigt ovanliga så det gäller att uppskatta dom när de dyker upp! Midsommar känslan är på topp! Hoppas på lika positiv halvdag imorgon innan det är dags att åka ut till dalarö!


-Såhär fin har jag varit på jobbet idag haha! Fick blommor av en kund oxå, men de passade bättre i fikarummet än hos mig där de bara skulle bli förstörda. :)

Tisdag 22a juni

Godmorgon!

Det bästa med att jobba kväll på sommaren är att man kan glassa på stan eller stranden under dagarna och på så sätt skaffa sig en ganska schysst bränna ändå. Men det sämsta är att alla andra fortfarande jobbar sina vanliga tider och ingen vill göra det med mig! snyft!
haha men men, tur att man iallafall har en faster tillgodo som kan tänka sig att promenera lite med mig sen! Jag ogillar att göra saker själv, känt mig lite sådär sällskapssjuk senaste tiden. :)


Vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget, totalt ointressenant! over and out.

Helgen som gått.

Hej hej!

Jag är sämst på att uppdatera. Men det känns som om jag varit hemma 5 minuter de senaste dagarna.
I lördags hade vi personalfest på golden hits. Åh så lyckat det var! Showen och middagen är alltid grym och sedan var det dans tills fötterna värkte. Klockan var inte så mycket när det kändes som att över hälften av oss blivit utslängda eller gått hem så då drog jag och några vidare till eric prydz som spelade på gustav adolfs torg.
Oj vilken drag det var där! Är så glad att jag såg det. Det var inte stockholm, kändes som att man klev in i en annan värld. Som mest tror jag det var 8000 som stog o hoppade på det lilla torget där, ljusshow och konfetti, tänk om stockholm var så levande varje lördag!
Igår upptäckte jag att den bästa medicinen mot söndagsångest är sällskap! Så efter jobbpasset mötte jag upp tobbe för lite bakismat, chips med dipp och fotboll. Brasilien var ju grymma igår!

Nu är det ny vecka och nya tag! Och på fredag är det ju midsommar, tjoho!

Bilder från lördagen:

Helena med fina grabbar vid middagen!

Jag och issa! ♥

Prydz!

.


Söndag

Godmorgon!
Idag har jag varit riktigt trögstartad, kan ha något att göra med att jag var vaken 23 timmar igår? I dont know. Men inte så farligt bakis iaf, blev inte så mycket igår.
Kvällen började med underbar lasange som finaste alex hade lagat åt mig! Efter det hade vi fotografering, var mycket svårare än jag trodde. Vad e grejen med att man inte får ha munnen stängd?
Hursom efter det mötte vi upp Chris på magic bar. Var helt ok, de stängde lite för tidigt dock! Sen tycker jag att mina vänner får skärpa sig lite när det gäller efterfester, sluta vara så torra!! Fortfarande jätte bitter :p


-Jag och alex på väg in till stan, fint sminkade efter photoshootet :)

Onsdagens grillkväll!

Bilder från i onsdags, riktigt lyckad kväll!


me and kate ♥

The bbq-"master" haha!

candy bbq!

Att man sen har för kul för att ens tänka på att en kamera existerar tycker jag bara är topp!

9 år.

Igår fyllde min katt 9, usch, nu börjar hon ju nästan bli gammal! Eftersom att matte var både trött och bakis igår och inte hemma alls dagen innan det så kände jag mig tvungen att skämma bort hjärtat lite. Så det blev lite presenter och nu ligger vi här på soffan och myser alla tre ♥ Perfekt fredag!


Kan ni gissa vad hon blev gladast för?

ingen överraskning där inte.. ;)

Jojo högg in på leksaken..

Puffen gjorde även storsuccé!



-Beeebis! Är ju helt sjukt att det var 9 år sen nu, känns som igår! ♥

Chocolate.

Har blivit väldigt sugen på en riktigt chockald brun väska på senaste tiden. Topshop har som vanligt fina alternativ.





Tror jag ska satsa på något liknande den i mitten.

Gokväll!

Idag känns det som om jag inte gjort så mycket alls. Haha tog världens längsta sovmorgon till halv 12 och tog därefter en skön powerwalk en timme. Efter det var det lunch och sen jobb hela kvällen. Min middagsplan sprack sen och tjockisen-carro gled ner till donken för middag!

Nu sitter jag här och är väldigt sugen på att lira lite, men risken är att man fastnar och imorgon börjar jag tidigt så då blir det ingen sovmorgon haha!
På tal om imorgon, då är det grillfest! Typ den 10e för i år känns det som. But i love it! På sommaren ska man ha hemmafester o grillfester framförallt. Är lite småtrött på krogen just nu ;)

Nog svammlat för idag, sov gott alla fina! ♥




-Idag har jag glidit runt i en supersnygg sne fiskbens-fläta samt en topp med jätte söt spetsrygg!

Årets bästa!

Hej bloggen!

Igår hade jag en så galet rolig kväll! Jätte tack till Maria o Bryan för en grym maskerad! Jag kom utklädd till catwoman och var omringad av bla. edward cullen och marilyn monroe. Var en härlig blandning människor, galet mycket dans och skratt tills halv 6 imorse då jag gick hem i solskenet!

Idag har jag mått toppen bortsett från lite trötthet, skönt att vara klar med jobbpasset iallafall! Nu blir det mys med mina katter och massa bea till middag! :)


-Pete doherty, Jag och Kate moss.(bild lånad av maria)

Friday night



Nu har jag fixat och donat hela kvällen, skönt att få i ordning lite och framförallt skönt att vara klar för idag! Diskat, lagat mat och vikit tvätt. Nu väntar grönsaker med dipp, dålig tv och lite xbox! Riktigt lugn och skön fredag.

Grattis till att glada studenter (framförallt min fina caroline!) också, hoppas ni fått en riktigt bra dag!


-Sneak peak på morgondagens maskerad-out fit! Blodröda läppar är det som gäller. Någon (som inte ska dit och jag redan berättat det för) som kan gissa vad jag ska vara? temat är hunk och babe ;)

Sommar ♥







-På den sista bilden har vi det stampande älg-monstret, can u see it? haha


Älskar sommaren. ♥

Dagens middag


Idag var jag både duktig och snäll mot min mage (lät bli pasta!), slängde ihop kyckling med körsbärstomater och ruccola i paprika/chili cream fraiche. Tillsammans med ris och sallad, fantastiskt gott! :D

Today i am wearing this.


Älskar mina nya skor, letat efter ett par lagom odiskreta!

Varför uppdatering varit så dålig de 2 senaste dagarna.





360 suoer elite. yay, i am such a nerd! ♥