Sista maj

Godmorgon!

Idag är det sista maj, helt sjukt, juni börjar imorgon! Maj har verkligen varit en rolig månad för min del. Mycket fester, gamla vänner på besök, nya vänner och en massa härlig sol! Juni ska bli minst lika  bra!

Ska snart iväg och eventuellt göra något skitkul. Känner nästan att det är lite fel årstid, men fan ja måste! haha! Vad kan detta vara? ;)
Ska försöka hinna med promenad med faster oxå, hörs sen!

25e maj!

Hej alla fina!

Äntligen är den här, den 25e maj! Jag och alex har firat den 2 år i rad, nu är det dags för 3e! 25e maj är officiellt sommarens första dag (ironiskt nog är det 15grader och regn idag), det firar vi med champagnefrukost och fest eller picnic hela dagen! Pga regnet blir det hemmafest i år.
Blev lite försenade idag, kommer ses runt 11-tiden så champagnen kommer nog inte fram förrän kring halv 12-12 idag haha!
Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan städa undan lite här, tror vi kommer hamna i min lya :)

Skål!


-En happy alex förra 25e maj!

Måndag och början på en underbar vecka!

Hej hej hej! 
Den här veckan har jag längtat efter. Det är inte bara den 25e maj imorgon (ser dock ut att bli regn, men då blir de väl bara hemmafest istället antar jag!) det är min bästa kompis födelsedag på fredag med allt av vad det innebär (god mat och fest!) och grillfest på lördag! Kommer bli awsome! 
Hade en superbra helg förra veckan också. Myskväll i fredags och utgång i lördags. Lördagen var perfekt, och gav mig verkligen vad jag behövde för att kunna gå vidare. Happy times! 



Kvällens skratt!

Go kväll!

Idag har jag varit sjukt seg på jobbet. Tror det är för pga värme och västebrist, skönt att vara hemma på soffan i alla fall. Nu ska jag lägga mig och titta på lite south park innan jag somnar. Hört rykten om att alex håller på att bli sjuk? I hope not, kinnaman-tradition på fredagar ju! :/



-south park är så klockrent! Enda dåliga med sommaren är att inga ny avsnitt dyker upp.

Lite nya gobitar!








Allt från H&M, förvånade? ;)

Gårdagen!

Hade en helt underbar dag/kväll igår! Mötte upp Jenny, vi satt och drack rosé i rålis från 12 till 12 typ haha! Hade med oss musik, spelade kubb och lärde känna lite nya människor.
Mådde lite sådär på vägen hem om man säger så, men vaknade idag, drack ett glas resorb och gick ut i solen! Känner mig back on track nu! Mår så galet bra av lite sol, man har väntat så otroligt länge känns de som, kan inte förstå att sommaren faktskt är här nu!

Pics från igår:










Min förmiddag i bilder.








Onsdag

hej hej!

Lite stressad, ska precis springa iväg. Ska in till stan och dricka vin med
Jenny, ber till vädergudarna att regnet håller sig borta idag!! 

ha det fint!


Hjärtat ligger så nära de går och ger mig lite dåligt samvete över att dra :P sötnos!

Sommar sommar sommar!

Godmorgon!

Lillskiten verkar må bra, så jag tror inte hon svalt något. Skönt!

Gud vilken underbar morgon! Vaknade först till moln, men de sprack snabbt upp och nu skiner solen! Sitter här o dricker en iskall smootie till fruskost, bästa sommar-frukosten!! :)
Ska snart in och möta upp issa, vi ska handla lite grejer och göra en pastasallad eller något och sedan åka in och sätta oss vid någon brygga och bara sola hela dagen! Vi jobbar kväll sen båda två, så det passar perfekt!

later!


-Dagens frulle. Min favorit, hallon-banan tillsammans med naturell yoghurt!

Hjärtat stannade 2 sekunder..

Ibland blir man bara uppgiven över hur klantig min lilla katt är, ibland skrattar man, ibland gråter man nästan. Men idag fick jag panik. Liggar och gosar med den äldre katten på soffan när hon plötsligt rycker till och springer ut i hallen.

Jag tror att hon bara reagerar på att grannen eller någon är i trapphuset.. Sätter mig upp och tycker det ser ut som om hon pussar den lilla katten, går dit med ett "naaaaw".. När jag ser att hon har något i munnen hon kämpar med att försöka få ner. Hon springer in i badrummet och jag efter och lyckas hålla fast henne. Ser att ett snöre sticker ur munnen och drar tag i det.. Det tar aldrig slut! 15 cm tror jag det var och vem vet vad som hänt om hon lyckats svälja det? Usch för att ge sin matte panik sådär, dumma katt!

Får du se till att vara snäll mot imsan, hon kan mycket väl räddat ditt liv, dumma lilla jojo! (Är så glad att du är ok!!)


-Boven i dramat! Jag är alltid så noga med sytrådar osv för jag vet vilken enorm skada de kan göra. Men de här var inte ett snöre, de var ett gummiband som höll ihop ett par nya skor.. Puckot har lyckats tugga av det i två ändar för att skapa detta snöre... suck!

Ny vecka, nya tag!

Hej alla fina!

Igår var jag inte allt för bakis, var mest arg och hade en ordentlig dos söndagsångest. Spenderade hela dagen på soffan med massa filmer.
Som om det inte kunde bli värre gick jag ner till donken för lite middag, beställde som vanligt min qp-menu. Kommer hem och öppnar nöjt förpackning och ser till min stora fasa en mcfeast!!! (Nån jävel hade väl lagt ner den i fel kartong.. grrr...) Nej, de var inte min dag igår.

Men idag skiner solen och jag är på strålande humör. Det smids roliga planer inför veckan och trots att jag är fattig som en kloakråtta (som rhodo uttryckte det) så är jag glad ändå!


Årets första piggelin i solen (2 veckor sen) och mitt grymt snygga nagellack från h&m.

Lördag

Tjo!

Nyss hemkommen från en dag på jobbet. Lite tråkigt att vara inne o jobba när det är varmt och strålande sol ute. Men men, vad ska man göra?

Hade en skitkul kväll i onsdags med massa födelsedagsfirande osv. Känns som att jag varit hemma ca 5 minuter sedan dess. I torsdags lunchade vi i stan innan jag skulle jobba och igår var det jobb och sedan filmkväll hos alex med hemlagad pizza o chips! mums!

Idag blir det mer födelsedagsfirande, men denna gång för tobi! Först ska vi på resturang och käka middag och sedan blir det hemmafest, så ikväll lämnar jag troligen inte tyresö. :)


En liten bild från i onsdags. Issa, anni och jag! :)

Onsdag 12/5

Godmorgon alla söta!

Lite stressad här, börjar jobba om 30 min, sen är det fullfart hela dagen och kvällen! Ska på födelsedags-grill-fest borta i haninge. Och vädret, det blir inte mycket bättre?
Grillat är så gott, har redan gått och funderat i 2 dagar om vad jag ska välja haha! (i loove food!). Hoppas ni får en riktigt fin onsdag, i know i will!
puss

Nya favoriten!


Imorgon är det året första grillfest, pepp pepp!

Blandad kärlek

Förra partyveckan i ett par bilder, onsdagen:




I lördags:




Kärlek! ♥

Tisdag 11/5

Hej hej!

Satan vad dålig jag är på att uppdatera! Sorry!!

Idag är det tisdag och jag har förmiddagen ledig som vanligt. Är även Dessans födelsedag (party imorgon, wehey!), stort grattis!
Har än så länge varit väldigt trögstartad, men kom nyss in från en solig lång promenad! Helt underbart, var precis vad jag behövde! Snart ska jag fixa lite hushållssysslor och sedan slänga ihop lite lunch innan möte och jobb! :)

ha en fin tisdag ♥


-Alldeles nyss ute i solen ♥

Soliga måndag!

Äntligen äntligen är maj här! En av de bästa månaderna på hela året. Nu är jag så gott som frisk. Fortfarande lite halsont kvar o lite lite ont i kroppen, men snart så! Idag tänker jag dock trotsa min kropp lite, vem kan sitta inne i det här vädret? Nej, jag och Emilie ska ta oss in till stan för lite lunch och sen ska vi hitta någon mysig brygga att sätta oss på.




-Nygammal blus på mig idag. Har hänt i min garderob en månad tror jag o nu ska jag äntligen inviga den!

Ludvika april 2010

Har fått över lite bilder till datorn nu från ludvika. 5 undrbara dagar med min farmor, som alltid tar slut för fort! ♥


-Tradition, vajre eftermiddag!

-En av 9km långprommisarna, duktiga vi!

-Önskar att jag också hade en balkong, så mysigt att äta middag i eftermiddagssolen!

-En av våra 10-poängare! Lax i ugn med färskost och romsås!

-Sötaste Robyn solar på balkongen tillsammans med mig!

-haha jag får verkligen färg på 2 sekunder, försvinner lika fort också!

-Internskämt! haha!

Jag drömde att jag var i spanien, vi skulle ner till havet och bada. Och jag ville inte vakna upp.

Godmorgon!

Äntligen känns det som att febern gått ner, tror bara att jag har lite lite kvar nu. Har inte känt för att blogga något när jag har haft ont ända ut i fingertopparna. Jag får alltid så ont i lederna av minsta lilla feber, usch! Tur att man har två fina katter som inte lämnar ens sida när man mår dåligt! ♥

Jag har avverkat film efter film och den jag tyckte bäst om var The back-up plan med Jennifer lopez. En förutsägbar romatisk-komedi, men den var både söt och rolig så i like! Rekommenderas!

Idag så ska kureringen fortsätta så att jag klarar av jobb imorgon! Men jag ska nog försöka ringa faster iallafall för en kort lugn promenad, jag behöver lite frisk luft! Vi hörs senare, tänkte försöka ta igen lite missade inlägg idag :)