rehab-week

Igår hade jag en skitmysig dag! Jobbade till kl 5, sedan gick handlade jag galet mycket fika och gick till farmor för att äta middag med henne. Torsk i ugn med kräftsås (låter lite skumt, men var sjukt gott!), sen tog vi med oss fikat och gick och hälsade på min morfar.
Satan va nyttigt det var, han sken upp som en sol och jag kunde lätta en del på mitt dåliga samvete över hur dålig jag är på att besöka honom. Sen var det ju faktiskt riktigt trevligt också!
Vid 8-tiden rullade vi vidare hem till mig där vi spelade plump, dippade grönsaker och kollade på film. Mys ♥




-Igår hos morfar haha! man e fan inte snygg när man skrattar? :P

kvällsstund

Som jag längtat hem från jobbet. Varit så trött idag, förstår inte varför. Sitter äntligen här i soffan och varvar ner med lite middag. Hallon yoghurt, grapefrukt och ett glas tranbärsjuice, mums!
Pricken över i:t hade ju varit lite sällskap, men syrran skulle ja träffa imorgon istället och farmor var tvungen att hänga lite med pappa också tyckte hon så jag får finna mig i att sitta här med kissarna, (tur att man har dom iallfall så man inte är helt ensam ändå!) :)



Nu ska jag skicka iväg invites till disneymaskeraden och sen ska jag bädda ner mig framför nya avsnitten av vampire dairies ♥


vänner.


-Igår hittade jag världens sötaste handdukar på hemtex. 2-p med texten vänner på ena och vänskap på den andra.

Tisdag 28/9

Godmorgon!


Satan vad mycket man hinner med när man har en farmor som väcker en halv 8 på morgonen! Har redan slängt alla gamla möbler i grovsoporna, betalat räkningar och duschat. Nu sitter jag och väntar på att faster ska bli klar så vi kan gå ut och gå i blåsten. Ska även försöka hinna med en garderobsrensning idag (gäller att ta till vara på energin när den finns där!).


Höga kissar?

Idag köpte jag en leksak till mina katter. Gjorde dock det stora misstaget att inte läsa ordentligt på förpackningen, den innehöll nämnligen kattmynta, sen dess har dom röjt minst sagt!


Nytt soffbord


-Nu kör vi vitt istället för svart, matchar resten av inredningen! Efter mkt om och men hittade vi korgar också, tjusigt!

Måndag och nya tag!

Godmorgon!

Usch, gårdagen var verkligen bajs. Men kvällen var bra iallafall och idag vaknade jag på en bättre sida.

Farmor kom och hämtade mig vid jobbet igår när jag slutat och tårarna sprutade som vanligt haha! Jag och farmor ser alltid ut som två tvättbjörnar när vi säger hej och likaså hejdå.
Jag var ju lite halvbakis så vi gick och köpte en pizza sen kollade vi på film och snacka skit hela kvällen.

Och den här dagen har jag längtat efter! Idag ska jag och johanna ta en shoppingrunda till ikea mm! (älskar ikea)
Äntligen ska jag köpa en ny dammsugare!! Blir även nytt soffbord, skohylla och annat smått och gott. :)


-Här skulle det egentligen komma en bild från ett av våra tidigare ikeabesök men så hittade jag den här gamla bilden på mig och bästis, kunde inte låta bli. Kärlek!

Söndagsångest 2000

Usch, vakna upp nyss och känner mig bara ledsen i hela kroppen.. Finns inte ord för hur glad jag är att min farmor kommer ikväll, känns som att hon är den enda som kan göra det bättre ♥ 
Ska suga upp så mycket kärlek jag bara kan, kan inte kl bara bli 7?

korven och jag


Idag har jag och min älskade lilla korv legat och halvsovit och kollat på film hela dagen, mys ♥

Revolver


Onsdag

Hallojsan!

Sitter här och äter god
mushie-mushroom middag, love it!
Snart ska jag ta o sminka mig lite, sen blir det söder och kellys med nattis och jolene! Rockkväll ftw!

ha en grym onsdag!


- haha sexy pic på mig och nattis på anchor från i vintras ♥

Lever jag mig in i filmer lite för mycket?

jag vet inte, kanske.. Men it breaks my heart varje gång jag ser nya gossip girl. (Ja, jag är jätte töntig, jag vet!)

De nya avsnitten är så sorgliga, vet inte om det är för att man följt det så länge och de har en sån fin historia eller om det påminner för mycket om egna känslor. 
Kan ni undvika det, se det inte, men själv är jag hooked. Känns som att det är för mycket heartbreak i luften överallt, tycker ni inte? Kan inte alla bara vara glada istället? 
Nej nog med nattsvammel, nu ska jag sova! godnatt! 

Happy-panda!


Nyss hemkommen från stan. Hämtade ut mina glajjer, satan vad nöjd jag är! och vad allt bara klarande till när jag satte på mig dom haha! Nästan lite läskigt att se allt så övertydligt, men man vänjer sig väl. Nu ska jag äta upp min frukost, sen kör vi igång med tvättstugan, carro e duktig idag!

Last week.. and this week

Förra veckan var grym.  Allt från lillördag till en grym helg. Var helt underbart att få träffa issa i lördags också, alldeles för länge sen!
Men det syns och känns verkligen i min lägenhet att jag i princip lekte bort hela förra veckan, hej bombnedslag! haha!

Så den här veckan ska jag verkligen ta tag i saker och ting. Börjar med storstädning (om en vecka blir det inköp av ny dammsugare, läääängtar!!) sen måste jag lämna in telefonen på lagning och slutligen hämta ut mina glasögon!


-På soli i lördags. ♥ (Alex du ska tacka mig för att jag klippte bort dig där hahaha!)

Hur tänker folk?

... är väl den stora frågan vi alla ställer oss efter gårdagens val. Jag tycker det både känns oerhört fel och faktiskt skrämmande att SD tagit sig in i riksdagen. Jag har inte varit så jätte insatt i det här valet, läst och hört lite grann, men jag röstade iaf på vad som kändes rätt för mig och familjen.
Jag tycker det är galet att man kan lägga sin röst på ett sådant parti som SD. Det sjukaste av allt var väl att i malmö blev det de 3:e största partiet med över 10%?!
Usch, nej jag har lite svårt att sätta ord på mina känslor över det här, fel känns det iallafall!

Friday im in love

Hello bloggen!

Det är fredag och humöret är på topp, jag e galet sugen på fest, så jag hoppas att mina vänner kammar till sig lite och hoppar på tåget.

Nu måste jag ta tummen ur röven och hoppa in i duschen, hoppas ni får en fin fredag allihop, party or no party!


Lillördagen

Igår hade vi en grym kväll. Började med att jag och tuva drog hem till hanna för lite förfest. Sen drog vi med hanna till flickis där hon skulle spela hela kvällen. Jätte duktig, var verkligen grym musik hela kvällen! :)
Sen ville vi dansa lite så då drog vi till soap där dessan var. Vi ägde det stället i 2 timmar innan vi kände att det var dags för fyllekäk.
Sen spårade kvällen lite grann och jag vill bara avsluta med att en viss busschaufför på 890s nattbuss borde gå och . på riktigt.

Idag har vi spenderat hela förmiddagen tillsammans ♥ (med jätte söt vovve, bakispizza och svensson svensson haha). Nu måste jag springa till jobbet, ha det gött!

Indeed, grey is the new black!


Titta vilket fint nagellack jag fick låna igår av
Hanna. Älskar nyansen, måste skaffa ett själv oxå!

Jag är alldeles för lättpåverkad!



Idag har jag suttit o halvsovit i kassan hela dagen. Var helt inställd på en lång skön powerwalk, lite tvpsel och hemlagad mat ikväll. Men sen kom det.. Ett litet sms från
Tuva "Hej, vad händer ikväll?"
SAY NO MORE, det blir nu förfest på söder och sedan drar vi till flickis en stund, haha!

Ha fin onsdagkväll! ♥

Måndag 13/9

Godmorgon!

Har suttit framför datorn hela morgonen och verkligen inte gjort ett skit (okej, fört över kretabilderna till datorn, de åker upp på fb i eftermiddag) men nu känner jag att det är dags att ta tummen ur röven och ta tag i mitt liv. Börjar med att dra på löparskorna o köra en lång powerwalk (kanske tom löprunda?!) och sedan måste jag verkligen ta tag i lägenheten också.

ha den fint!


-För att liva upp det här tråkiga måndagsinlägget slänger jag in en happy-panda från kreta!

Suck..

Jag är alldeles för svag för iman. Hon får nästan alltid som hon vill och lite därtill. Skulle precis sätta på det nya avsnittet av vampire dairies, så bra gick det. Tar forever att skriva det här oxå, men vad gör man liksom, söndagsmys haha ♥




Nya älsklingar!


-Nya höstskor från nilson. LOVE ♥

Fredag!

Yes, då var det snart helg då, lovely!
Igår var jag och lämnade tillbaka alla bågar, samt gjorde en beställning på ett av paren. Kan ni gissa vilka det blev? :) (johanna, avslöja inte!). I nästa vecka kan jag hämta ut dom, underbart!

Idag blir det jobb fram till kl 6, sen ska jag ha mys med de bästa här hemma hos mig ♥

Ha en fin fredag allhopa!


-Slänger in en bild på mig och vimsan från igår eftermiddag. Hon e så mysig som alltid vill vara så nära, hatar att behöva slita mig för att ta mig till jobbet!!

Onsdag

Idag har det varit full rulle. Började med avslutningen av kursen under hela dagen. Var väldigt kul att se resultatet, oj vad vi varit grymma!!
Efter det stressade jag hem för att slänga ihop lite middag (lövbiff med ädelostsås, mums!).
Sen var det bara till att springa till bussen för att åka in till stan och möta upp kate. Tanken var att det skulle bli en bio, men vi hade så mycket att prata om att det blev 2 glas vin istället! Super avslutning på dagen verkligen. ♥

Nu ska jag skutta isäng! Godnatt alla fina!

Hjälp mig välja!!

Haha, här kommer värsta ego-inlägget of all times, but i need help!

Idag har jag varit på synundersökning och det ska bli ett par brillor för min del. Är närsynt och det vore galet skönt att kunna se tven ordentligt och kanske även på jobbet. (annars känner jag inte av synfelet, så det är inget jag kommer behöva hela tidne till en början iaf :))
Men jag har ingen aning om vilka bågar jag ska välja, help me out!






Silvriga lite större bågar från Prada.






Guldiga tant-bågar från Versace.






Metallbågar från Rayban.

Rayban är nog de jag gillar minst, men de är i varken guld eller silver och går att matcha med allt vilket är grymt. Så de är de mest praktiska. (Alla som känner mig vet hur jag är med att kombinera guld och silver) Versace-bågarna är nog mina favoriter men jag har mest silver smycken. Och Prada-bågarna tycker jag är så himla häftiga.. hmmmm!

Nya silverringar

Något som det finns gott om i kreta är smycken. Jag köpte en hel del ringar och ett silver armband (hade kunnat komma hem med 100 ringar till om jag inte hejdat migsjälv). Här är de jag kom hem med iaf.


Godmorgon!

Vaknade flera gånger inatt och trodde att jag fortfarande var i grekland haha!

Veckan börjar tydligen lugnt för min del. Var ledig från jobbet idag men sen börjar allvaret. Kurs på onsdag som jag har lite lätt ångest för då jag inte riktigt fokuserat alls på de uppgifterna under sommaren då jag haft en annan roll på jobbet som krävt det fokuset.
Nu ska jag fixa lite frukost här hemma (köpte lite yoghurt och har med mig lite honung från kreta så vi kör vidare på det!) och sen kör jag tvättstugan och powerwalk med faster. I eftermiddag kör jag nog en sväng till stan för lite ärenden och ikväll blir det nog häng med sis!

ha en fin måndag så hörs vi senare! ♥


-slänger in en härlig bild på mig och emilie i eftermiddagssolen för 1,5 vecka sedan eller när det nu var. :)

Back from crete!

hej hej sverige!

Nu är jag tillbaka igen efter 2 underbara veckors sol. Har varit helt underbart men det är som alltid skönt att komma hem och tillbaka till verkligheten. Bästa med att komma hem har varit att få komma hem och pussa på mina älsklingar igen (donken is a close second!!)

Bästa med hela vistelsen har helt klart balos bay (och gramvosa), något ni måste besöka om ni åker till kreta! Var galet vackert! Förutom det har vi blåst bort på elafonisi (också väldigt fin strand) och dreglat på lifeguards på vattenlandet. Och såklart festat i platanias, suttit på en sportbar och hejat fram sverige och badat i havet vid agia marina.

Nu sängen, sov gott!