Tröttboll..

Hej hej!

Här har vi en riktigt sliten tjej efter en underbar dag. Vi tog en promenad från Söder till Drottninggatan, njöt av solen och bara var. Hittade en riktigt mysig tröja också.
Men jag mår inte så bra nu.. Började känna av lite hals imorse när jag vaknade, har nu övergått till riktigt ont i kroppen. Men jag hoppas att lite sömn kan fixa det. Så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Tänker inte bli sjuk, nej nej nej.

Sov gott! ♥


-Ny härlig bomullskofta från Monki.

Söndagsångest på en måndag?

Vaknade imorse och kände att söndagsångesten låg lite kvar i luften. Helgen kan verkligen summeras med ett ord: Karatefylla, herregud.. haha!

Som tur var hade Emilie en väldigt kort skoldag och gör mig sällskap. Tänkte åka in till stan en sväng och shoppa lite. :)

Ha en fin måndag, återkommer förmodligen ikväll :)



Godmorgon Fredag!

Woho, äntligen helg! Är iofs min jobbhelg, men jag har så mycket skoj inplanerat så det gör mig inget. Sitter o käkar frulle nu, sen är det jobb fram till kl 6. Ganska bråttom efter jobbet så de blir till att åka direkt. Nu har jag ganska bråttom till jobbet också, så vi får höras en annan dag! Ha en underbar fredag ♥


Torsdag 27e januari

Kom precis hem från jobbet, gud så skönt det är att sluta kl 3. På riktigt bra humör också efter att äntligen få lite goda nyheter, Lycka till L!
Nu sitter jag i min underbara jätte soffa med ett glas tranbärsjuice och varvar ner. Kvällen kommer nog bli fortsatt lugn, ska laga köttfärssås med spagetti och spela tvspel!

Igårkväll kom min syster förbi. Alltid lika roligt att träffas. Blev lax med festaostsallad och tvspel, börjar se ett mönster i min vardag? Såg Tangeld för 3e gången på 4 dagar också, haha! Men hon gillade den lika mycket som jag iallafall.

Imorgon är det dags för lite äventyr känner jag, är bjuden på middag/förfest hos
Tuva och sedan blir det utgång, tjoho!


Dagens lunch



Är man inte sugen på något speciellt tycke jag att man lika gäna kan göra något nyttigt! Kissarna jublade när jag öppnade tonfiskburken, dom ääälskar det. Så fick sällskap vid matbordet för engångsskull ;)

Spring, I'm ready for you. Come on now!



H&M. L-o-v-e it.


Onsdag, ledig och planerar för sommaren

Åh jag blev precis på strålande humör! Var ute och gick i solen när Helena skickade det mest underbara smset: FOO FIGHTERS KOMMER TILL STHLM I SOMMAR!
Bättre musik och liveband får man leta efter. Sist dom var i Sverige var 2008, på WTAI. Såg dom då och det var en helt underbar upplevelse, herregud vad bra dom är! Sitter nu i lyckorus när vi precis bokat nya biljetter!! 22/6! Can't wait. Känns helt underbart att man börjat styra upp sommaren också, snart snart är den på väg. :)

Hittade ett klipp från 14/6 2008, stockholm. Älskar när dom drar in pianot!




I've got some new shoes on



Från Nelly, äntligen hittat ett par bra "vinterparty-skor". Har bara provat dom men satan vad bekväma de känns!

Äntligen har mina vita converse dykit upp också, väntat ett par månader. Nu är jag helt klart redo för våren!


Måndag 24e januari

Hej blogg! Idag är jag leeeeeeedig!

vad jag gjort av denna dag:

1. Sovit till halv 12

2. Ätit "frukost"

3.Suttit på facebook 1 timme

4. Duschat, gjort världens finaste utbakade fläta och målat naglarna lila

5. Dammsugit och bäddat rent (det enda som jag satt upp som måsten idag)

Nu då?

Funderar på att ringa faster och tjata med henne på promenad. Eller bara slappa framför tven kanske? Underbart att inte ha några tider att passa på hela dagen för engångsskull Inte varit ledig sen förförra söndagen, så den här dagen njuuuuuter jag av!

Ikväll drar jag hem till Alex och kollar på sista Johan Falk filmen, myyyyys ♥




Tangled

Igår såg jag Tangled. Herregud vilken söt film! Jag älskar den! Har verkligen allt; humorn, häxan och kärleken. En enda grej hade jag velat ändra i slutet och alla som känner mig och ser den filmen kommer förstå vad det är.

Disneyfilmer är något som jag tror att jag aldrig kommer växa ifrån, kan man ens göra det? Tror att det här kommer bli en sån film som jag kommer se om och om igen. Helt klart 5/5 i betyg!





Sunday

Hejhej bloggen!

Jag kan börja med att skryta lite. Här har vi varit duktiga och kört en vit vecka, jajjemensann!
Har trots det haft en väldigt rolig helg. I fredags var min faster snäll och tvättade min dunis. Så nu är den inte grå längre, den e vit igen! Den skulle tummla väldigt länge så blev fast där hela fredagkvällen. Spelade plump och chicago med kusinerna, krossade på plump men när Adde vann chicago var jag "uppe" i stabila -14 p. ;)

Igår åkte jag med hem till S&T direkt efter jobbet. Där käka vi middag, dippade grönsaker och spelade Wii till 3 på natten. Riktigt härligt att spendera en sista kväll i längenheten där innan T flyttar.

Nu ska jag skutta till jobbet i 4 timmar, ha en fortsatt bra söndag!




-Myser runt i min JÄTTESTORA halsduk idag, love it!


Kärlek


Helt stört vad jag älskar den här lilla korven. ♥

Torsdagseftermiddag



Gick bra på röntgen idag, mycket fortare än jag trodde. Nu ligger vi o myser i soffan med imsan. Såg precis Case 39, creepy men helt ok film! Nu e de snart dags för jobb, dont want to :(

15 timmar speltid på 3 dagar..

Yes I'm alive. Varit fastklistrad med mitt spel när jag inte jobbat bara. Men nu tog jag ett break. Blir dusch och någon film innan sängen. Imorgon ska jag vara en bra (och SOCIAL) kompis och följa med emilie på röntgen. Roligare aktiviter finns ju, men vad gör man inte för det lilla olycksbarnet? :)

Kul att jag btw kallar emilie för olycksbarn? Själv vaknade jag inatt av att min katt klöste sönder min, var så satans arg alltså. Var inte långt från att lägga ut en annons på blocket "Katt säljes JÄVLIGT BILLIGT!" Nageltrånget hade precis läkt, men nu är den alldeles svullen och blodig... Satans katt***itta.
Gick inte mycket bättre på jobbet idag heller, när jag på något sätt råkade skrapa upp halva skinkan mot en trasig dörr när jag skulle resa mig upp. Thats right, jag har ett plåster på röven hahaha!


Nej, duschen var det ja! Hörs imorgon ♥


Godnatt från *HaPPy neRd!*

Final fantasy 10

Min syrra har kommit förbi med vårt playstation 2. Äntligen kan jag spela ff10. Det är nästan så jag tycker synd om dom som inte har upplevt det här underbara spelet. Det har en sån genomtänkt och fin story som man får följa och verkligen sugas in i. Jag får en klump i halsen bara jag tänker på slutet, gråter som ett litet barn varje gång. Det är så vackert.


Mondaylove!

Tjenis!

Här i lilla ettan är fullt med kärlek ikväll! Jag och imsan hälsar och delar med oss:








Dagens låt




Passar så in på mig idag haha!

Helg!

Halloj halloj!

Nu har jag äntligen sovit ut, slutat spy och ätit ordentligt. Back on track!
Igår blev det lite halvt spontanutgång! Nattis smsade mig på lunchen och frågade om jag kunde gå med, lyckades byta mitt pass och sen var det on. Måste ju passa på när hon hör av sig ♥
Vi började i farsta där det var förfest med ett grymt härligt gäng! Jag organiserade lappleken och lyckades tjata med issa till söder. Vi blev som alltid nekade på ett ställe, men grym som man är lyckades jag snacka mig in!

Önskar att jag hade tagit några bilder, men icke. Speciellt på min outfit, invigde lädershortsen igår, det var najs.

Nu ska jag göra min i ordning för jobbet. Sen funderar jag på om man ska ta en utekväll till eller om man ska stannna hemma med en beapizza? Hmm.. hör av er om ni har nåt kul på g gott folk!

puss puss puss!

Onsdagkväll

Gokväll kära blogg!

Inspirationen är inte den största ikväll, en sån där tråkdag är det.
För ovanlighetesskull var det lillördag på g, men med nya schemat börjar jag 7.30 varann torsdag, alltså såklart imorgon. Ansvarig som man är så får man sitta hemma o trööka :( Istället smider jag planer för lördag, är på bushumör!


-Härlig bild snodd av Andrea. Från Disneymaskeraden i höstas.

Förlåt förlåt!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den kassaste uppdateringen på länge. Men oroa er inte, jag lever!

Helgen spenderades hemma hos familjen under fredagkvällen med filmer och mys ♥
Och lördagen var en av de roligaste på länge. Alla var så festsugna och glada, hur ofta dyker alla upp som man bjudit med?

Dagarna fram tills nu har spenderats till största del med en viss aussie som beger sig hem imorgon. Älskar hur vissa människor kan ge en precis vad man behöver när man behöver det. Nu är jag pepp igen!



-Bloggar från bästa insperationsplatsen ;)

Bra start på dagen!

Moooorning!

Här sitter jag och dricker en blåbär/bannansmoothie som jag mixat mig så här på morgonkvisten. Mums.

 

Och vaknade upp i en nystädad lägenhet gjorde jag oxå, för igår blev jag trött på julen, så jag städade undan alllt. Och med allt menar jag min trasiga adeventljusstake. Jepp, en adeventljusstake sammanfattar allt mitt julpynt i år.

Mitt engagemang har varit enormt.

 

Det enda jag kommer sakna med julen är de roliga kvällarna med systrarna A. Men vi drar ihop fler kvällar, So i will be alriiight.

 

Nu börjar jobbet om 30 min och här sitter jag med blött hår, talk to you later!


Nog för idag!





Hepp, nu sa iman stopp. "Matte, nu har du data-nördat dig tillräckligt, titta på mig!" Det är bara att lyda, godnatt från oss! :)

Karma

Här är mitt fina halsband från Dogeared. Jag och alex är ibland lite för synkade och köper likadana julklappar till varanadra, suck haha! Tack finaste A&E för finaste julklappen.


Budskapen till Dogeared's smycken är alltid så fina. "When you act with your heart, love will surround you. wear your necklace as a reminder that you are giving hope to amazing individuals... and what goes around comes around."