501


Orkar inte ta ordentlig bild, men ni vet väl alla hur de ser ut vid det här laget. Har haft problem med att hitta ett par till mig, men idag fann jag ett par. Vi är som gjorda för varandra! Klippte till längden på dom oxå, så nu är de ren perfektion ♥

Torsdag och harry potter!

Nu sticker vi in och ser sista Harry potter filmen! Kommer kännas tomt nästan. En tradition som tar slut liksom. Men men, vi får väl hitta nått nytt intresse haha


I will always be the best thing you never had

Är lite upptagen med att leva mitt liv just nu. Mycket som händer och allt är mest underbart. Så, då vet ni det.

Nu ska jag åka och bakissola och kanske ta mig ett kallt dopp!


Torsdag

Halloj!

Sitter här och väntar på sjukt sega alex. Ska hem och äta lasange och spela monopol där ikväll ♥

well, ville bara säga det ;P

Sällskap i alla lägen


Idag får jag sällskap på muggen. Naaaaajs!

Godmorgon!

Idag är jag glad! :)

Tisdag

Halloj.

Gårdagen var bäst. Hade en jätte rolig måndagsfest och även den här morgonen började bra. Vaknade upp med emilie här hemma och vi låg och skrattade ett par timmar. Sen kommer farmor och vi får några härliga timmar tillsammans. Men nu har hon åkt tillbaka till dalarna och jag känner mig ensam och nere :( Vet ju att det dröjer ett tag tills vi ses nästa gång nu. Inte alltför länge, men ett par månader minst..

Dessutom är resten av veckan fullsmockad med jobb, helgen kommer bli jätte tråkig. (Någon som vill göra något lugnt någon kväll, let me know, sällskap uppskattas!) Nej, ska försöka blicka framåt, snart semester..


-Glad_tjej_88

Morgonmys

Söndag

Hej hej bloggen!

Har haft en underbar helg och den är inte helt slut än. Är riktigt sliten, men försöker dölja det hehe. Har hoppat i en svart liten playsuit och låter ögonen vila lite med glasögon. Ska ta en kvällsbio och middag, med farmor. Kronjuvelerna blir det, hoppas den är bra!


Another grey day..

Tänkte skriva "måndag" i rubriken men de e ju fan tisdag haha.

Vädret påverkar mig väldigt mycket just nu känner jag. Förra veckan lekte liksom livet, dom dagar vi inte låg på beachen och solade så var vi någonstans i stan och festade. Nu är allt liksom bara trist! Kan solen komma tillbaka snart tack?
Anyhow jag ska fan matcha dagens aktiviteter med vädret, typ städa, köra en långpromenad och jobba. Imorgon måste det fan bli sol, annars får vi ställa in kvällen :(


-Förra veckan ♥

Sunday evening

Godkväll!

Helgen har ju bara varit grym! Satan vad jag har svettats, dansat, invigit nya klackar och druckit vin. 5 av 5 toasters! Har inte så mycket mer att tillägga än att jag älskar mina vänner så otroligt mycket. Ni är så roliga, fina, omtänksamma, smått galna och helt underbara! tack! ♥

Nu ska jag röra mig mot köket och laga
kyckling i dragon och persiljesås, mums!


Godmorgon, godmorgon!

Nääämen jag sitter här och torkar mitt håår och dricker resooorb! Återställer mig från kvällen innan och peppar inför kvällen som komma skall, ni vet, just the usuuual shit. Ibland förundras jag över hur heeet jag är al natural!


H&M Conscious collection

Äntligen är dom här! Lyckades klicka hem dom till helt ok pris från Finland! Stackars mina vänner som rest till London och fått jagat dom åt mig och såklart de som bara fått lyssna på besvikna Carro som klagat över att dom tagit slut. Nu är dom äntligen mina! :)


Friday!

Godmorgon!

Idag är det äntligen fredag! Den roliga grill/badkvällen vi planerat in idag måste ställas in för tråkigt väder :( Men någon form av utgång blir det ändå, alldeles för taggad (redan hehe) för att sitta hemma ikväll. Annars så sitter jag och väntar på att mitt nagelack ska torka (vitt, blev assnyggt!) och sen måste jag trycka i mig frukost och stressa ner till jobbet.

Have a good one!