Partypartyparty!


Är hemma hos rhododenron! Jätte söt lägenhet verkligen!
Nu är det snart dags för solidaritet som på den gamla goda tiden, missade aldrig en torsdag på soli då! :) ses där!?

Torsdag

Hej bloggen!

Jag har precis lagat lunch (lax med bönsallad och guacamolecreamfraiche) Nu är jag sådär lagom mätt som man blir efter en nyttig rätt!

Kom hem från veterinären för ett par timmar sen, katterna e friska och nyvaccinerade så det känns bra. I Imans journal står däremot "överviktig" numera.. hahah! Lilla gumman då! Fick med mig lite bantningsfoder som vi får prova och kanske byta ut framöver. Återstår att se om hon gillar det bara.

Nu måste jag skutta in i duschen och göra mig klar. Jobb 4 timmar och sen åker jag in till stan för att möta
Tuva och sen drar vidare på födelsedagsfirande!

Ha en supertorsdag!

Onsdag.

Idag har jag skippat alla planer jag hade för kvällen och istället jobbat över många timmar. Det kändes som att de behövdes och med rätt folk så har man ju kul oxå! Så jag har inte så mkt annat att skriva,för min dag har bara bestått av 12 timmar på jobbet :)

Ville egentligen bara säga; hej!
För nu ska jag nämligen krypa ner i sängen och sova. Måste ladda upp för imorgon!

Sov gott alla söta!

Papaparty everyday!

Usch vad jag önskar att jag fått bättre lön denna månad så man kunnat beställa hem lite nya partykläder. Jag bara älskar ryggen på denna:


Från: Asos

Min vecka:

Helt plötsligt blev min vecka fullbokad, jag som trodde det skulle hända noll.

Onsdag: Jobb, fest hos Tuva (vet inte om jag ska gå eller inte). Det är ju oxå premiär för Michael Jackssons film då, den vill jag verkligen se!
Torsdag: Veterinären (vaccinera kissarna) och sedan fira rhododendrons 25årsdag!
Fredag: Jobb, Middag hos mig och filmkväll med alex
Lördag: Jobb, Sen ska jag agera +1 på en fest i gamla stan.
Söndag: LEDIG! Då blir det sova, kanske kanske blir en myskväll också, you never know!

Lunchdags!



Har varit så galet sugen på lax sen i söndags och går det att verkligen att tröttna på det? Jag var även tvungen att tjuvstarta ganska rejält med sillen i år oxå, mumma!

Har precis dammsugit hela lägenheten, ska köra vidare med städning av badrum och sedan blir det jobb! Ibland är det verkligen riktigt skönt med lediga förmiddagar och jobbet på kvällen istället!

Godnatt

Hade gärna bloggat mer idag, men har inget som jag vill skriva om. Massa saker som snurrar runt i mitt lilla huvud och egentligen borde jag bara sätta mig ner och rita till någon bra musik, sådant får alltid lite ordning på tankarna, men det tar oxå energi, energi som jag inte känner att jag har idag.
Tur att man aldrig är helt ensam här hemma, har den senaste halvtimmen bokstavligen blivit attackerad av en gos-sugen katt, det är kärlek det!

Kommande veckans to-do-list är inte lång. Den består bara av jobb (kanske någon rolig halloweenfest till helgen, anyone?) men mitt liv känns mindre händelserikt för tillfället.

Nu blir det lite roliga serier innan jag ska sova, godnatt allihop! ♥

Helgen i bilder


Jag och
baby på hotellet där alla Lysekilare bodde!


Underbara bar med älskade Lysekils-Ida och rhododendron i fredags.


Hahahha den här var jag bara tvungen att lägga ut, tycker inte toa-bilder känns helt ok annars, men den här är så kul! Älskar toaletten på underbara!


Fina Tuva och min rhododendron i lördags. (Enda bilden från lördagen som inte var suddig och inte såg helt förjävlig ut).

Och så var det måndag igen.

Hej hej!

Ledsen för dålig uppdatering hela helgen, men jag har varit jätte upptagen. Har inte tid att skriva ett jätte långt inlägg nu heller då jag börjar jobba om 30 och inte är klar än :)

Men jag ville bara skriva att jag har haft en riktigt bra helg trots att lördagen inte blev som tänkt och jag hoppas ni får en fin måndag. Själv tänker jag inte låta folk dra ner mitt humör och siktar på att ha en bra dag jag med!

Hörs ikväll! ♥

Festfredag!







Hinner knappt blogg alls idag! Nu måste jag snart sticka till bussen, ikväll är det fest med vårt härliga gäng som kommit upp från lysekil!
Måste börja använda midjeskärpet från Matthew Willamsson for H&M mer, det är så sccchhhnyyyggt!


Ha en toppen fredag allihopa! pussar!

Torsdagkvällen.

Hej bloggen!
Jag sitter här hemma i min lilla lägenhet med min syrra. Blir lugn och kreativ kväll med diverse serier och skissning.

Lite nyheter angående bella; tumören satt väldigt bra till, precis vid mjälten och hon är opererad, väntar på vidare uppdatering, hoppas hon klarar sig!

Nej, nu måste jag återgå till syrran, imorrn är det fredag och helg, äntligen! :)


Godmorgon!

Vet inte hur jag har lyckats hålla mig på sånt bra humör den här veckan, alla mina mornar har börjat dåligt. Idag fick jag reda på att grannens hund (min lilla bella som jag tagit ut på promenader hela sommaren) har cancer och tydligen är hon väldigt dålig nu. :( Lilla fulhund... håller tummarna för att det gå att behandla.

Sitter som vanligt och väntar på att mitt ägg ska koka klart, snart fruskottajm! När jag jobbar kväll är jag verkligen sämst på att gå upp i tid, men vi får försöka fortsätta jobba på det.
Annars idag så händer ingenting. Måste storstäda ordentligt, Lysekilare kommer ner i helgen o då finns en stor risk att jag kommer hosta en del förfester! (Kan inte fatta att det redan är torsdag, veckorna bara rusar förbi!)

Brett Dennen



Så vacker.

Men jag hör hellre Katta sjunga den.

Heroes maraton!

Är det bara jag som absolut älskar älskar älskar säsong 4 av heroes? Klart säsong 1 var bäst och att det har gått utför därefter, men nu är det på väg att bli sådär bra igen!
Tbag (från pb) är ju bara så cool! Sylar är mesig men är förhoppningsvis snart sitt vanliga jag igen! :)


Alex är inte tillfrågad här,ska alltid säga emot bara för att! ;)
men är det någon annan som hunnit med att se något från säsong 4 än? Iam hooked!

Onsdag



Hej hej!

Imorse väcktes jag av ett sms från en jobbkompis som var sjuk, så det var bara att springa iväg till jobbet och köra öppning istället för stängning. Ganska skönt tycker jag som i princip alltid stänger annars.

Det blir ingen lillördag ikväll, jag är varken speciellt sugen (hör och häpna!) eller känner att jag har råd. Blir kanske en hemma kväll med korvstorganoff. Eller så funderar jag på om man ska höra av sig till min rhododendron och kanske orka ta sig ända bort till Nacka för att se hennes nya lägenhet?
En kvällspromend ska jag se till att ta mig iallfall, sen får vi se!

Ha en superbra onsdagskväll!

Topshop.



VILL HA.

H&Ms homeavdelning.

Jag är en riktig H&M-nörd! Som om inte min garderob är full nog av deras kläder och skor så har jag nu även gjort en beställning från deras homekollektion. Nya soffkuddar blev det och jag tycker dom är så söta!




Kom precis innanför dörren..


Har precis kommit hem efter en timmes promenad med faster och Baltis. Han fann till sin stora lycka en liten snöhög utanför ishallen! Den hunden kommer aldrig bli något annat än valp.

Hahahhah, årets bild:



Nej, nu ska jag ta tag i bombnedslaget (även kallat min lägenhet?).

Tisdag!

Sitter här och väntar på att mina ägg ska koka klart, sen är det frukost! Jag måste verkligen bli bättre på att gå upp i tid, inte okej att sova till nästan 11 varje dag!

Idag har jag mkt inplanerat. Kl 11 startar jag nere i tvättstugan, under tiden den torkar är det tänkt att ta en långpromenad och sedan ska jag ta tag i andra halvan av disken samt damsuga och plocka undan. Sedan är det jobb hela kvällen! :)

Jag är fortfarande jätte arg från igår, känner att det verkligen kommer behövas ett par dagar för att kunna få något litet perspektiv på saker och ting!

Godnatt


Godnatt, nu ska jag och hjärtat sova!

Americas next petite model

Jag känner att jag blivit en riktigt topmodel-nörd den senaste tiden. Försökte ladda ner avsnittet jag missade igår då jag jobbade och såg då att säsong 13 dragit igång i USA. Har sett 3 avsnitt och den här säsongen är nog bland de roligaste jag sett då de bara antar de modeller som är under 5,7" (under 170 right?). Men frågan är ju hur pass bra de kommer klara sig ute i den riktiga världen när tävlingen är slut. Tror ni en modell som är 160 kan göra succé världen över?


Är dom inte söta? I mitten har vi min favorit, den allra minsta, Sundai.

Attförsökaslippaundansysslorsommanredan harskjutituppenvecka.




Love man tat, det finns inget viktigare än vänskap.


Det står ett berg med disk och väntar på mig. hjälp.

Helgen som gått

Åh, tycker ni inte att helgerna går alldeles för fort? Precis när man tycker att den bara har börjat så är den över..
Tog det hyffsat lugnt hela förra veckan, men i lördags blev det utgång. Slutade på 54 den här gången, var länge sen sist! :)


Jag och
älskling förfestade lite at my place..


Bild

Bra början på veckan!

Eller inte. Vaknar upp av ett härligt sms där min bästa vän skriver att en av de personer jag ansett vara en av mina närmsta vänner blockerat mig på facebook. Det börjar med 2,5 månaders tystnad. Inte ett enda svar på något av de sms jag skickat och sedan detta.
Varför kan man inte bara prata ut om sina problem? Det är inte lätt att hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Mår man dåligt kan man inte heller skylla alla sina problem på någon annan då de oftast bara bottnar i en själv.
Man kan aldrig gissa sig till något och det är faktiskt omöjligt att hjälpa någon då man får noll gensvar. Usch jag blir så galet förbannad!!

Hoppas ni har en bättre måndag än mig!

Duktigt tisdag!

Denna morgon har jag varit mkt produktiv! Började med jätte frukost med ägg, smörgås och yoghurt! Detta följt av en långpromenad på en timme och sedan dammsugning av hela lägenheten!

När jag sen satte mig framför datorn och tittade ut över min nystädade lya så kom jag fram till att det inte hänt någonting med den sedan i januari! Har fortfarande inte fått upp någon hatthylla eller gardinstång. Kändes väldigt tråkigt så jag ska nog börja prioritera lägenheten lite igen! Har iaf gjort en lite beställning så om några veckor ska det pimpas! :)

Snart är det lunch dags, rostbiff med grillpotatissallad! Sen blir det jobb hela kvällen, hoppas ni får en lika soft tisdag som jag! :)