Dagens

92284-442Svart ribbat linne - American apparel
Mini kjol - Ichi
Svarta ballerinas - Laredoute
Miu miu cofferbag
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd

Det är den sista juli och jag är läskigt vit, vilken pissommar det har varit. Idag är det iaf fint väder och det ska ja ta vara på med lunch inne i stan innan jobbet.




















Dagens

92284-441Kör på en lite streetinspirerad outfit idag.

Nya hoodien - missy elliot/adidas
Svart boxar linne - JC
Jeans - Miss sixty binky
Skor - Cheapo
Väska - Miu miu cofferbag

Nu bär det av till emilie för att senare gå på middag hos ida!




















Lite höstinvesteringar


Ingen idé att satsa på något sommarplagg längre enligt mig. Så de alla inköp som görs nu går i höstens tankar. Och det här är verkligen något jag behöver ha i min höstgarderob. 2 gråa klänningar, båda är från h&m, mjuk kvalite, första i viscose den andra i bomull. Kommer bli supersnyggt till ett par stövlar och skinnjacka.



Veckan som gått.

oj oj oj, känns som att man varit väldigt bizzy den här veckan, knappt varit hemma något alls. Jobbade 6 av dagarna, skönt att få vara ledig lite nu. Shoppingmässigt så fick jag ett underbart paket från nelly och har äntligen hittat en adidas hoodie! (bilder kommer)
I torsdags gick vi på bio efter jobbet och efter det gick vi ut o tog lite bira. På lördag var det dags igen, vi spelade lite brännboll och satt sedan ute och drack tillsammans hela kvällen, som senare avrundades hemma hos en av arbetskamraterna lyssnandes på musik, en riktigt lyckad kväll... (hoppas på att få se lite bilder sen.). Känner mig lite som en alkis numera, men den här veckan kan man helt klart summera med att jag har grymma arbetskamrater!

Jag har inte hunnit träffa några av mina älskade E och A den här veckan, men de blir det ändring på, ikväll är det middag hos Ida!

/C.

ett minne från '04

Hittade ett gamlat kort på oss från avslutningsbalen i 9an. Det var över tre år sen, helt sjukt vad tiden går fort. Mycket har hänt sen dess, men vi är fortfarande lika close, och så kommer det alltid förbli. Älskar er!
image438

Fredagens outfit

92284-437Lite sent kanske, men nu är mobilsladden till datorn hittad, så här kommer bilden på fredagens outfit.

Svart halterneck linne - Cubus
Jeans shorts - True religion
Svarta ballerinas - La redoute
Svart kedjearmband - Kyssjohanna
Miu miu cofferbag
Svarta naglar - Mavala 

Åkte även på leggins och kofta sen, det var ju faktiskt väldigt kallt ute. Kvällen började iaf med medusa (där det är 20årsgräns, men jag kom in ändå, mkt stolt), där det var förhållandevis lite folk (mest med tanke på att kl inte hunnit bli så mkt.) Vi drog sen vidare till en hemmafest och det hela var riktigt lyckat och jag vill absolut att vi ska göra om det! (vilket vi ska oxå.)
Måste bara få säga att vi är ett sånt härligt gäng på mitt jobb och man kan inte be om härligare medarbetare! På lördag ska vi spela brännboll och sedan sitta och dricka öl och grilla, mys!

Och idag är jag ledig, så dagen ska spenderas med att gå ut och springa och sen hem till baby som kommer hem från grekland i eftermiddag.





Asos

Snart är det löning och funderar då på att göra en beställning från asos. Har en del favoriter där som jag velat beställa ett tag, bla. dessa.

   

Klänningen var i tunnt bomullstyg och skulle passa lika bra till vardags som till fest. Riktigt söt och fickorna var en härlig detalj. Härliga tees med tryck kan man inte få nog av. Och flatsen har kommit in i silver igen, men jag tror ändå jag ska ta dom i guld, matchar bättre till mina övriga outfits och accessoarer.

Vi får se vad det blir, jag har ju lovat mig själv att shoppa mindre den här månaden för att jag ska spara till en utlandsresa. Så frågan blir, vilken är favoriten?

Fredag

Har inte hunnit leta upp datasladden till mobilen och kan därför inte lägga ut bild på dagens. Men de kommer senare. Ikväll är det utgång, med jobbfolket! Ska bli jätte kul. Är inte helt säker på vart vi ska än, men det visar sig, grymt kul kommer det iaf att bli!

Ha en jätte bra kväll allihop!

/Carro

Flyttstök.

Flyttade i måndags och nu har jag äntligen fått upp och igång datorn. Det är fortfarande sjukt rörigt överallt och de kommer bli så skönt sen när allt kommit i ordning. Bloggar mer imorgon, nu är det csi.

/Carro

Fredag

Är mitt inne i en flytt nu, eller iaf packningen. På måndag flyttar vi. Detta är förklaringen till denna bloggtorka. Denna vecka har bara bestått av jobb och kvällar med vänner. Imorrn blir det utgång och på söndag sista packningen.

/C

Tisdag

92284-432Har varit väldigt upptagen senaste veckan och har därför inte blivit så mycket bloggande. I söndags var jag på en jätte härlig middag med folk från jobbet. Och igår spenderades hela dagen tillsammans med bj. Nu ska jag snart möta emilie i centrum för våran tisdags lunch innan jag börjar jobba. Här är dagens:

Puderrosa tunkia - H&M
Vit bas tee - H&M
Jeans shorts - True religion
Jesussandaler  - Topshop
 Kedjearmband - Kyssjohanna
Miu miu cofferbag













070707

92284-430


















Vringad tshirt - Zoul
Silkes/bomulls tunkia - H&M (En av de nya)
Jeans - Miss sixtys binky
Vita ballerinaskor - Laredoute
Miu miu cofferbag


Fredag

92284-429Dagens:
Vitt ribbat linne - American apparel
Rosa bomullskofta med puffärm - H&M (Ny)
Jeans shorts - True religion
Jesussandaler - Topshop
Miu miu coffer bag
Upssättning med utsläppt lugg


Den rosa koftan invigdes idag. (jag var o hämtade ut ett paket från H&M igår, men orkade inte fota allt och lägga ut bilder på de). Måste bara säga att den är så otroligt söt i verkligheten, söta små siden detaljer som inte syns på bilderna. Dagen har spenderats med att springa omkring i varenda h&m som finns i hela stan. Jag vet att jag är en aning hysterisk, men jag lyckades få tag på den hallonrosa kjolen! Lyckades även hitta en svart 34, så ja bytte tillbaka den svarta 38:an.. Mycket nöjd. Kvällen spenderades sedan med jobb. Vilket var lite omtumlande. Men jag överlevde ju iaf. Morgondagen bjuder på mer jobb och vad som hittas på underkvällen är fortfarande oklart.





Ett litet paket

Bra och snabb leverans från KyssJohanna. Kom genom brevlådan oxå, så det var skönt. Dessutom fick detta paket plats i brevlådan, vilket var ett plus. Snygga förpackningar är enligt mig också ett plus.

 

Och innehållet var ju givetvis kedjearmbandet. Älskar älskar älskar modellen.

Måndagen.

I måndags var både jag och alex lediga och sådana dagar gäller det verkligen att ta vara på, så det gjorde vi med en hel dag på stan. Kollade runt i en del affärer, gjorde en del fynd. Åt god lunch på en kinaresturang. Avslutade eftermiddagen med ett par drinkar i solen på Fridays! Så härlig dag! Åh dessa sommarkvällar..
Bilder från fridays:
  
Bild 1: Emilie sitter i solen me en cider.
Bild 2: Jag med troligtvis världens godaste drink.
Bild 3: Alex funderar över beställning nr 2.

Min nya väska har ju inte så många fack, så numera ligger mp3 och nycklar i samma. Detta krävde skydd. Då han i appelstore sa att Ipod minis tid var över fick ja slå till på en strumpa som egentligen va till för nano! haha.
  
Men de gick ju bra ändå!?

Och så till fyndet. Det har ju bloggats en hel del om den hallonrosa kjolen från h&m som ska komma in nu närmare hösten. Och den fanns på butiken på hamngatan! Dock bara i storlek 40. Hängde även svarta brevid, så desperat som jag var slog ja till på en 38, den sitter då lite längre ner på midjan, men den har så härlig vidd att jag inte kunde låta bli den.






/C.

Gårdagens

Mitt internet bestämde sig för att inte fungera igårkväll. Så lägger upp bild på gårdagens nu.
92284-418

Blått ribbat linne - Koola anna
Vit minikjol - Ichi
Remsandaler - Tophop
Väska - Miu miu cofferbag (as always)





















Måndag

Har haft tvättstugan hela morgonen. Lika bra att göra lite nytta när man är ledig. Nu ska jag snart gå o hämta sista tvätten, sen bär det in till stan med lite promenad o fika osv. med tjejerna. Lägger ut bild på min outfit senare.

/C

Om helgen

Har varit en skön helg, mysig, rolig. I fredags var det ju jobb följt av utgång. Vi bestämde oss för att gå ut istället för att bara sätta oss o ta en öl. Mest för att vi inte hittade något bra ställe att bara sitta på, så vi gick till de gamla vanliga o satt där ett tag. Var en ganska kort men ändå rolig kväll. Jobbet på lördag var roligt oxå. Visst var man sjukt trött där ett tag, men efter att man fått gått ut på golvet istället för att bara sitta i kassan vart man hur pigg som helst. Har ju saknat golvet, så var skönt att få stå där ett tag. Lördagskvällen spenderades senare hemma hos emilie med en sk. bakis dag. Vi satt i varsin fåtölj nerbäddade med en skål chips och kladdkaka, kollade på tv och somna av lite då och då. Mys. Efter det joina alex och då spelade vi spel hela kvällen. Och idag har det bara varit jobb oxå, men dagen gick fort och var skön.
Så topp helg för min del, hur har er varit?

/Carro ♥