Back from practise

Det var ju två och en halv vecka sen man tränade sist och det var minst sagt väldigt tugnt att vara tillbaka. Det blev ju bara 6km (varför tränarna var så snälla funderar jag fortfarande över), men de var knappt så de gick. Andning var pipande och benen döende. Middagen blev en välförtjänt pizza och kvällen ska spenderas slappandes framför tv:en. Eller, innan dess måste jag bara gå ner och köpa jordgubbar till champangefrukosten imorrn. Gaah, hur overkligt kan någonting kännas? Jag tar studenten imorrn?? Går inte att förstå...
Anyhow, ha en bra kväll allihopa!

/Carro ♥

H&M-paket

Mitt h&m paket kom idag! Här är innehållet:
   
Bild 1: tunika, jag älskar modellen fast den var ganska stor i storleken på gränsen till att de funkade, men den behålls ändå. Me like.
Bild 2: Kofta med trekvartsärmar, helt underbar. Bästa köpet på länge. Mjuk, sval kvalité i ren bomull (alltså den perfekta sommarkoftan) och underbar passform. Tog en storlek större för att den skulle sitta lite lösare (och detta kan rekomenderas, satt verkligen supersnyggt).
Bild 3: Vit tshirt. Går en bit nedanför rumpan och kan fungera som klänning om man har leggins under. Blir nog helt okej att ha till stranden sen.


En bal på slottet

Gårdagens slottsbal var riktigt trevlig. Och det var ju en väldigt fin tillställning så det blev ju mer trevligt än skoj, man kunde ju inte direkt röja där ju. Så förutom en väsk-stöld så blev det en lyckad kväll.
Men här är iallafall bilder (
lånade av ida) från igår:

  
   
Bild 1: Jag, emilie och nadja. Har precis gjort vår schyssta entré i en svart cab.
Bild 2: Ja, vi gjorde ju entrén i en svart cab som sagt, men den här riden var fan den grymmaste! Fan va chockad jag blev när jag såg en buss rulla upp för grusvägen. Vem fan kom på tanken att hyra en buss?! hahah!
Bild 3: Vid middagen. Ida i centrum, men man skymtar även karro och emilie.
Bild 4: Carro (mee) här fått i sig ett par cider och är glad. (frisyren höll inte så längre än till efter middagen heller tyvärr).
Bild 5: Jag gillar den bilden, härlig. Ida och nadja.
Bild 6: Naaw, me och emilie, my honey.
Bild 7: Jag och nadja mitt på dansgolvet. Tar ett brejk för en pose ;)



Kom på att det kanske vore bra o lägga in bild på min outfit oxå. Here it is: 

image333  

Silverklänning - Oasis
Svarta högklackade skor - Dinsko
Liten svartquiltad väska - Lånad av alex

Det lilla guldhalsbandet byttes senare ut mot mammas gamla pärlhalsband
Uppsättning: Svinrygg och utsläppt lugg samt ett par lockiga slingor.

Studentfotografering

Yes, idag var det dags att ta på sig studentklänningen och gå ner till skolan och fotas. Jag hoppas verkligen att det blev bra bilder nu och att man inte blundar eller nåt. Juste! Jag fick stå upp på gruppkortet! Jag blev helt chockerad, med tanke på att jag är bland de kortaste i klassen och jag har fått sitta varenda år jag gått i skolan. Det var lite kul, ska bli kul o se hur det ser ut oxå med tanke på att jag inte riktigt vet hur man ska stå på ett sånt kort (jag har ju aldrig fått öva lixom!). Men men, ska bli kul att få en sista skolkatalog sen iaf.

/C

How cute!

92284-322Alla som läser min blogg vet nog att jag är enormt för rosetter i alla dess former. Jag tycker att det är bland det sötaste man kan utsmycka ett plagg/outfit med.
Och måste bara säga att den nyinkommna klänningen från asos var bland det mest perfekta jag sett. Hur sött får det bli?
Perfekt som bla. partytopp, men jag skulle nog inte dra mig för att använda detta även till vardags.
Perfekt att den går en bit nedanför rumpan oxå.





Bild: Asos

Gårdagen i pics

Gör som alex, fast med andra bilder ;) och jag måste nog vara på något väldigt konstigt humör.. men idag bjuder jag på alla (helt jätte ugly på mig) bilder: 

    
Bild 1: jag och emiie, vad i h*vete gör jag med mitt ansikte? Har aldrig sett något så skummt. Emilie är iaf söt as usual.
Bild 2: ida och alex, sweeties.

Bal imorrn

Back from work. Faktiskt enda jobbdagen den här veckan, för det finns inte så mycket tid över när det är studentdags!
Imorrn är vi lediga under dagen och på kvällen är det studentbal! Min dejt är emilie och har precis fått reda på att vi ska glida dit i nån schysst cab, blir najs.
Idag var det vett och etikett (som jag troligen nämt tidigare) och det kändes nästan lite jobbigt att få så många regler över hur man bör bete sig osv. Visst att de ska vara en fin tillställning, men de får ju inte bli för stelt lixom. Och mitt största problem inför morgondagen, hur ska jag få med mig en kofta när jag bara ska ha en kuvertväska? Anyone?

/Carro

Dagens

Lägger ut en dagens bara: 92284-321
























Vit tunika m fickor - only
Stuprörsjeans - fornarina
Väska - Wedins
Svarta ballerina i skinn - Dinsko

Tisdag

Idag har vi haft vett och etikett samt skåpstädardag i skolan idag. Det var kul med lite dans och så, men det kändes verkligen lite sorgligt att städa ur skåpen och säga hejdå till lärare.

Filmen igår vet jag inte om jag ska kalla för besvikelse eller höjdare, den var lite av både och. Det hände inte alls lika mycket som i 2an och det ställdes alldeles för många frågor som de inte besvarades, jag förstod alltså inte hela filmen. Men jack sparrow är alltid lika underbar och jag tyckte ändå om filmen, även om de kunde ha knytit ihop alla tidigare händelser på ett bättre sätt. Jag tycker fortfarande att 2an är den bästa.

Anyhow, nu blir det dusch och lite mat, sen work.

/C

Måndag och bio

92284-320

Idag är det måndag och
alex fyller år! (graaattis!!) Vi ska snart åka in till stan och käka på pizza hut och detta är följt av bio; Pirates 3! Åååh... förväntningarna är verkligen höga för kvällen, speciellt med tanke på hur lyrisk jag var efter förra filmen. Hoppas den inte blir någon besvikelse nu!

/Carro ♥

Dagens outfit

92284-314   
Dagens:
Vitt ribbat linne - Koola anna
Svart blus m hjärtan - Vila
Vita jeans - J. Lindeberg
Svarta ballerina skor i skinn - Dinsko
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd

5 dagar kvar..

Nu är det bara 5 dagar kvar i skolan.. Känns helt sjukt. Nästa veckas schema:

Måndag: Helt vanlig skoldag med avslutning på handbollslektionen samt ett lagfoto m studenthattarna på efter det.
Tisdag: Skåpstädning och vett och etikett dag (inför balen)
Onsdag: Ingeting i skolan, bara bal på slottet på kvällen.
Torsdag: Studentfotografering
Fredag: Utspring!

Helt sjukt, vi har ju ingeting kvar nu..!

Ska gå o lägga mig snart, godnatt allihopa!
/Carro

Promdress!

Här kommer bilden på min balklänning! (I like it simple)

92284-313

Längdmässigt så går den till knäna. Sitter jätte bra och blir helt enkelt perfekt!


Gårdagens

92284-308   

Äntligen ville mobilen göra som jag ville och här är bild på gårdagens outfit:

Randig a-linjeformad tunkia - H&M
Vita jeans - J.lindeberg
Svarta ballerinas i skinn - Dinsko
Uppsatt slarvigt hår med utsläppt lugg


Min väska!

Åh, jag har precis köpt min drömväska... *lyckorus*
Så sjukt mkt pengar.. jag hoppas att det blir värt det, men det tror jag verkligen! Hoppas på snabb leverans nu!


omg vad kontot blev tomt nu... buuää.. när kommer nästa lön??

Söndag

Idag var det fika hos alex m tårta och annat. Det var najs, men firas ska det även göras imorgon..! Då ska det bli middag, rödvin o pirates, right?

Juste, har ju klippt mig idag oxå! Ska väl kanske ta någon bild o lägga in sen.. puss!

Dumma telefon..

Min telefon är dum.. den vill inte föra över bilder till datan.. fattar inte varför.. dumma.. Jag som köpt balklänning + klänning til slutskivan som jag ville visa.. Balklänningen är jag jätte nöjd med, både prismässigt och utseendemässigt. Alldeles lagom och alldeles för mycket bal över den. Den kommer kunna användas vid andra fina tillfällen oxå.. =)

Hursomhelst så har jag haft en jätte mysig dag med tjejorna i stan, och det var ju så underbart varmt oxå! Har verkligen gått och njutit hela dagen. Detta följdes upp av en helt okej dag på jobbet och nu är det dags att laga middag.
Imorrn ska jag klippa mig och efter det äta tårta hos
alex (som fyller 19 på måndag, grattis älskling!).

/Carro

Lördag

Dumma telefon, vill inte ansluta till datan.. Jag som hade tagit en bra bild på dagens för en gångsskull.. Men men.. får försöka med telefonen ikväll igen sen då... Nu bär det av in till stan och där ska det letas balklänning! Wish me luck!

Puss! /Carro

1 vecka kvar..

Det är exakt en vecka kvar till studenten och jag börjar bli lite nervös redan nu.. känns helt sjukt att de snart kommer vara slut.. Är nervös för vädret oxå.. nästa vecka måste bli varmare och soligare! Tänk om de regnar nästa fredag.. :( det kan det absolut inte göra! Jag vill inte springa ut i min vita klänning i spöregn...

Och på onsdag är det bal på slottet.. Jag har inte köpt någon balklänning än, det ska göras imorgon.. hoppas min klänning finns kvar bara ;P.
Skolarbetet är ju helt slut nu, allt är inlämnat och klart, men jag känner mig ändå stressad på något sätt.. usch.. vill bara ha allt klart osv. så min sommar med jobb, festande och solande kan börja! Åh, det ska bli så härligt med sommar!

/Carro

Fredagkväll

Var nere o handla nyss och jag skaffade mig ett ica kort! (känner mig sjukt vuxen nu..)
Blev lite stolt över migsjälv oxå, tänkte köpa chips, men tog frukt istället! Jag äter ju så onyttigt hela tiden, så jag måste försöka ändra vanorna lite.. ;)

/Carro

Shoppingen

Vi hade håltimma idag i 3tim ca.. Härligt härligt tänkte vi.. Så vi tog J's bil och åkte ner till vårt gamla kära tyresö centrum.. Och vi shoppade? (what? man shoppar inte i tyresö centrum, noll utbud.. trots detta kom jag hem med x antal kassar, hur det gick till funderar jag fortfarande över).. här är bilder på allt..

   
Bild nr 1: H&M, sweet H&M.. Här är en a-linje formad tunkia/klänning som ja fallit totalt för. Den är tyvärr för kort för att vara barbent i, men med leggins fungerar det perfekt! Älskar fickorna!
Bild nr 2: Jätte söt liten blus från vila, puffärmar och rynk vid knäppningen (synd att detaljerna syns så dåligt på bilden) Har dock inte bestämt mig än för om jag ska behålla den eller inte..
BIld nr 3: Härlig tunika från only, återigen; fickor! Den här är i size M och fungerar därför som klänning för mig!
Bild nr 4: Well I needed a new one....

   
Bild nr 1: Vita enkla jeans från JL. Enkla och diskreta, utan sömmar och endast ett litet silvrig JL märke på framfickan. Har länge fått tjat om att ja ska köpa vita jeans och då mina fornarina jeans gått sönder så fattas det ju ett par i min garderob, så det blev ett dyrt impulsköp där..
Bild nr 2: Vitt boxarlinne från Dr. demin jeansmakers.. Orkade inte prova det här och det visade sig tyvärr ha dålig passform, så det åker tillbaka.
Bild nr 3 och 4: Detta blev mina studentskor!! En budget variat, men what the hell? Dom kommer att bli riktigt bra, speciellt med den låga klack som dom har (jag vill inte direkt springa ut i några jätte klackar).

Sen så hade mina paket kommit idag oxå.. Väldigt lägligt..

 
Bild nr 1: Paket från laredoute! Köpte ett par vita ballerinas, och dom var tajta, men kommer nog bli jätte bekväma bara ja får gå in dom.
Bild nr 2: Paket från Koola anna/Stella kei store: 3 ribbade linnen. Och jag måste säga att detta verkligen var över mina förväntnignar!! Helt perfekta och superbekväma linnen. American appharels linnen har helt klart fått konkurrens, vet ärligt talat inte vilka jag tycker bäst om längre. Dessa var oerhört strechiga och långa i modellen, helt perfekta.. jag ligger emellan storleken xs och s i vanliga fall och xs passade perfekt till mig.. (om någon skulle undra över storlekarna)

Och allt känns mycket bättre när lönen är här!

hahah, med tanke på att jag hade - 174,51(hur fan kan man ha minus på kontot förövrigt!?) på kontot igår så känns allting så mycket bättre idag.. (Money do makes you a bit happier!)

Sorry, men gårdagen var väldigt bizzy, hade ingen tid över till bloggandet då.. Mådde i alla fall mycket bättre än vad jag trott att jag skulle göra, vilket var ett stort plus både med tanke på hur wasted man var i onsdags och med tanke på hur mycket jag hade att göra i torsdags, kunde inte blivit bättre helt enkelt!!
Morgonen var iofs lite tung, mådde smått dåligt under np-provet, men ja gick ju i alla fall inte o spydde under rasten som vissa andra ;) haha. På kvällen sen mådde jag super, vilket var skönt då ja skulle jobba i 6 h. haha, så allt va bra.
Idag råkade de bli lite shoppning (oops) och på kvällsschemat står det: Chill!

/Carro

Studentskive outfiten!

Så här ser jag ut och jag måste säga att jag vet inte om jag någonsin kännt mig så fin.. !

92284-294 
 

Silverklänning - Indiska
Skor m strass och rosett - Dinsko
Pärlhalsband - Mammas gamla
Pärlörhängen - guldfynd
Pärlvita naglar - Isadora
Lockigt hår och sotade ögon
Till:
Svart liten quiltad väska - H&M
Svart ullkappa - H&M (det är kallt att gå hem
)

Ha en underbar kväll allihopa!! De ska iaf jag ha!!

fixar

Har precis lockat klart håret, tog bara 1 tim o 50 min den här gången,.. haha.. ibland är det inte kul att ha tjockt hår ;P. Ska sminka mig lite och klä på mig nu, puss

Damn you net-a-porter

92284-293Ååh, det här är ju bara den finaste, underbaraste, perfektaste sommarklänning som finns!! Men nästan 3500... det är inte ens överkommligt... Någon som vet om det finns en budget variant till denna skapelse?!



















Bild: Net-a-porter

Oplanderad bas-linne shopping

Råkade shoppa lite igår kväll. Var inne på Käthe's blogg och läste och såg då erbjudandet om linnena från Koola anna på Stella Kei. Och dom såg väl helt okej ut och priset.. 100kr/st inkl. frakt.. kan man låta bli?
     
Blev dessa 3 färger, vitt behöver jag och sen tyckte jag att det var dags att spica upp min garderob lite med lite färger... Chansade på storlekarna, eftersom att jag inte vet hur dom är i storlekarna och jag oftast ligger emellan storlekar beroende på plaggtyp så beställde jag 2 st XS och 1 st S.

/C

Onsdag

Blogg.se krånglade mycket igår, därför blev det inget kvällsinlägg.. Idag är det bara att göra sig ordning för skivan som gäller.. Jag har redan duschat o rakat benen osv, väntar på att alex ska komma hem så ja kan få låna locktången.. =)

(jag har 3 biljetter kvar om någon vill ha, last chance now..)

/C


Update: Har 2 biljetter kvar,..

Dagens

Lägger in en (dålig) bild på dagens lite snabbt bara:

92284-289Gul tshirtklänning m rosett - Ginatricot
Svarta leggins - H&M
Svarta ballerina i skinn - Dinsko
Guld halsband m hjärta - Guldfynd




















School

Nu har jag precis mailat in historia arbetet och filosofin som ska in på torsdag är oxå klar. Det enda jag har kvar i skolan nu är nationellt prov i italienska, sen är jag klar! Känns helt sjukt, att inte ha någon skola längre.. Kommer bli så skönt!
Nu ska jag gå o äta o göra mig klar för jobbet!

Pusspuss!/Carro

Laredoute

image287Riktigt fint linne från laredoute! Älskar formen, knapparna och mönstret! Priset oxå iofs, endast 189:-. Jag ska ju snart hämta ut mina skor som jag beställde tidigare, om dom är bekväma osv. ska jag beställa fler skor och om jag gör det så kommer jag garanterat slänga ner den här i shoppingbagen oxå! 

Jag skulle nog matcha detta linne med ett par jeansshorts eller en jeanskjol, samt med ett par silverarmband och ett par metallic-sandaler.







Dagens

Var ett tag sen jag la in dagens nu, så här kommer en.. (ursäkta bildkvaliten!)

92284-285 


Rosa klänning - Gina tricot
Tunna svarta leggins - H&M
Svarta ballerina i skinn - Dinsko
Guld halsband m hjärta - Guldfynd
Till:
Vit skinnväska - Wedins
Svart kofta - H&M

Önskar verkligen att jag kunde vara på flera ställen en ett... Idag skulle jag vilja klona 3 carros... en på jobbet, en hemma som kunde plugga o en som kunde vara hos pojkvännen... men nejdå.. jag är bara en.. sry..

längtar till sommarn..

haha kul lördagkväll jag fick tillslut.. Sitter och pluggar historia och pratar med min brasilianare (hur nu det stavas..) på msn.. e rätt coolt med msn egentligen.. hur man kan sitta och snacka med folk på andra sidan jorden.. han sitter och garvar åt mig för att jag tycker att det börjar bli varmt här... hos honom är det jääätte kallt när de har som vi har nu.. ;P Dom har över 30 grader just nu.. önskar man att man var där?? Jaaaaa..!! 
Nej, nu längtar jag till sommaren rejält.. få skutta omkring i små miniklänningar o bikinis.. yes... how lovely!! Och mest underbart av allt... slippa frysa så jävligt när man väntar på nattbussen efter utekvällar!! 

Give me summer now!! 

/C. 

Utmanad..

Blev utmanad av anna att göra detta: 

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex underliga/egendomliga saker om mig själv:

*Jag har extremt lätt att öppna mig för människor (lite för lätt ibland?)

*Jag är sjukt lat, men så fort vi  inte har några träningar blir jag väldigt rastlös och klarar inte av att sitta still...

*Jag brukar gå till skolan trots att jag har feber.. (jag hatar att vara hemma själv och göra ingenting)

*Jag saknar förmågan att bli brun (/få en solbränna)!

*Jag är allergisk mot katter, äger därför 2 (nästan) nakenkatter.

*Jag får alltid nageltrång! (det går över lika fort som det kommer tillbaka..)


Och jag orkar inte leta upp 6 st. bloggare.. Så alla som ser det här o som känner för det är utmanade!

work.work

Idag var det sjukt vad rastlös jag var på jobbet... kunde verkligen inte sitta still.. Hade verkligen föredragit en dag på golvet med J som på den gamla goda tiden ;)
Anyhow, lyckades på något sätt bli av med alla mina skivabiljetter idag, en tjej o en kille från jobbet köpte två var och en av dom ville eventuellt ha fler.. haha, jag som trodde att jag inte skulle bli av med alla o nu måste jag skaffa fler.. najs.

Nu e de kväll o vi får väl se hur den ska spenderas. Eventuellt hem till hun'.

/Carro



Update: Jag blir nog själv hela kvällen.. skit..

oh my..

92284-284 
- Hon ser inte klok ut... Har svårt att se att hon ska vara påväg tillbaka... och om hon nu skulle vara det så tror jag att det kommer ta tid...



UPDATE:
Hoppas det slutar regna snart.. för jag måste gå till jobbet om 40 min... =/

Så perfekt.

 



92284-282



Så sjukt söt kjol! Jag älskar vidden på den! Ultimata sommar kjolen... varför är den slut i min storlek för!?!?
Bild: Asos

Lördag

Kvällen igår spenderades hemma hos E, vi satt och kollade på film under varsitt täcke och snörvlade tillsammans.. Helt sjukt vad alla är förkylda just nu.. jag hatar att vara sjuk, jag missar alldeles för många träningar.. Vi såg förövrigt det sista OC-avsnittet... det var sjukt bra.. och sorgligt... så jävla synd att det slutar helt nu.. kommer verkligen sakna den serien..

Kvällen idag ska iaf spenderas med jobb (äntligen, har varit ledig för mkt) och efter det får vi se.

Nya jeans..

Jag behöver köpa nya jeans.. Mina favorit stuprör från fornarina gick sönder i tisdags när vi var ute.. Dragkedjan is broke.. (då var det extremt tur att jag hade långt linne på mig!!)  och visst, under en lång tunika eller något går de väl fortfarande att använda.. men det är nog dags för ett par nya.. Tror jag ska köra på vita, någon som har något bra tips om vilket märke som har snyggast vita stuprörsjeans?

/Carro

glass o musik

Har precis tagit en jätte lång dusch, så underbart att duscha varmt och länge.. Nu sitter jag och äter vaniljglass m varma hallon (mums!) och lyssnar igenom Linkin parks nya album (minutes to midnight), det är sjukt bra..!
Ska ta tag i historian nu oxå, jag har ju faktiskt mvg chans där, så gäller att göra ett bra sista arbete nu!
92284-281
/C

Paket från Buzzador

Paketet från Buzzador med Malaco truly kampanjen kom för ett par dagar sen (har inte haft tid att lägga ut det bara). Och jag blev verkligen förvånad över hur mycket dom skickade med.. jag tror det var 5 stora påsar och ca. 30 småpåsar.  Här är mina betyg över de olika smakerna:
92284-280
All in a spin: Jag tycker att de smakar lite annorlunda, svårt att sätta fingret på vad. Lite konstigt helt enkelt, ingen favorit precis.
CCCCC
Exotic affairs: Den här gillade jag! Det bästa av allt var att det inte fanns någon lakrits i den! En av favoritsmakerna, helt klart!
CCCCC
Sweet and salty: Den här påsen innehåller bara lakrits och visst, jag brukar gilla lakrits, både sött och salt.. men den här påsen gillade jag inte alls. Det smakade mest som nån blandat i lakrits i en "vanlig" godis, inte riktig lakrits.
CCCCC
Berries in love: Mycket blandat i den här påsen, ett par bitar som är jätte goda och ett par som inte är det (självklart minuspoäng för lakritsen). Men i hel het så är den god.
CCCCC
Fruits for two: Om man bortser från lakritsen så tycker jag nog att det här var den godaste påsen! Blandade och varierande, på ett bra sätt den här gången.
CCCCC

En buzzador kan du bli
här! (kostar dig ingeting)
/Carro ♥


Torsdag

Well gårdagens spenderades ganska segt och trött. Så det var riktigt skönt att få sova lite längre idag. Och idag var man ju ledig då.. Ganska skönt, men ändå lite tråkigt.. önskar nästan att jobbet kan ringa och behöva mig idag.. haha, jag tror ingen av mina medarbetare förstår mig, men jag saknar typ jobbet om jag har varit borta från det mycket (mycket är typ mer än två dagar..).
Men men, jag får väl försöka göra lite annan nytta som att plugga filosofi eller historia..

/Carro

Onsdag

igår var det skiva och den var lyckad den med. Trots hur kvällen slutade.. den där jävla nattbussen kom ju aldrig.. vi stog och väntade i en och en halv timme eftersom att bussen går en gång i timmen och vi precis missade den.. När det äntligen är dags för bussen att komma så får vi höra att den har gått sönder och att det inte kommer någon ersättningsbuss.. Så det hela slutar med att vi får ta en annan buss och gå.. Kul.. vi gick från skivan halv 3 och jag var hemma kl 5.. uuuunderbart..
Anyhow, nu är det bara min kvar, sen är det studenten som gäller!!

/Carro ♥

Tisdag

Skivan igår var jätte rolig, även om det tyvärr var lite för lite drag och lite folk. Det var även lite svårt att hitta från gamla stan till slussens natt-buss-hållplats, men tillslut så gick det..
Ikväll är det skiva igen (vid stureplan, yay! där hittar man ju iaf!) och den här skivan kommer det nog vara riktigt mycket folk på känns det som. Om inte annat så kommer det ialla fall vara sjukt mycket folk som ja känner, de ska bli kul!
Men så mycket mer bloggande kommer det nog inte bli idag, snart har jag skola, direkt efter det jobb och direkt därifrån skiva.. Men jag får väl försöka ta igen det imorgon!

/Carro ♥

Skiva

Idag är det E's skiva. Har precis gjort mig i ordning och sitter nu och väntar på att bussen ska gå. Ska bli sjukt najs, men ska ta det lite lugnt med tanke på att jag ska på skiva imorrn igen! Har på mig den svarta ginaklänningen med vitt sidenband, med pumps och en liten quiltad väska. Bild kommer nog imorrn. Får se hur det går med att ha högklackat, har med mig mina ballerina i nödfall.

Ha en trevlig kväll allihopa!! /C.

Bootcut?

image279

Ja, bootcuten är ju på väg tillbaka nu allt mer. Och jag måste säga att jag inte diggar den stilen helt.. Personligen tycker jag att den där outfiten hade matchats bättre med ett par stuprör, ett par svarta stuprör.
Bild: people

Söt klänning

92284-278

Så söt, men jag tycker helt klart att hillary både bär och matchar den bättre, vem tycker du bär den bäst, Nicky Hilton eller Hillary Duff?
Bild: people

Helgen.

Well, allt jag kan säga om igår är att det var den jobbigaste dagen någonsin.. Och dagen.. har varit helt underbar. Älskar min b, över allt annat!

Idag fick jag ett ryck. Kände för att bjuda min mormor o morfar på middag (dom bor ju precis här vid mig). Och inte vilken middag som helst.. Jag gick ner till ica och handla och stog sedan i 2 timmar och gjorde smörgåstårta! Riktigt pilligt att få ihop det, men den blev sjukt lyckad! En räktårta blev det! Efter det hade jag även köpt hem glass som jag värmde hallon till, yummie! Sjukt vilka idéer man kan få ibland! =)

Nu ska jag försöka planera morgondagen, ska vara handbollsledare och hålla i en träning för ett gäng 10-åringar.

/C.


fredagkväll.

Är hemma nu, har jobbat.. blev pizza ikväll igen.. haha jag borde fan inte få gå ut, blir bara pizza o annat onyttigt dagarna efter, kommer ju gå upp nu i maj när det är skivor hela tiden! Och ikväll är det bara ta de lugnt som gäller, ska jobba ganska tidigt imorrn, men de e ju iofs ganska skönt att ha kvällen ledig sen. Då ska jag nog ut o springa.. det måste jag med tanke på alla träningar jag missat när jag jobbat istället. Svårt att hinna med skola, handboll och jobb faktiskt, det är ju inte dirket som att man vill ut och springa kl.22 när man kommit hem.
Men men, jag ska nog gå o duscha snart.. Behöver tvätta håret känner jag..

ciao/Carro

H&M loves Kylie

image277
Älskar den här väskan. Fräsch och har underbart sommriga färger. Perfekt beachbag i sommar..

Asos

Kan det bli mycket sötare?

92284-276


Fredag

Bläh.. allting bara suger idag.. totalt.. både privat o i skolan.. vi ska ha två prov idag, efter varandra... usch.. de kommer inte gå bra.. o det ena är väldigt betygsavgörande... gud vad de ska bli skönt att få slippa skolan snart.. nae, dålig dag idag.

dagens

Bakis...
92284-274

Hoodie - Adidas
Grått ribbat linne - AA
Förstora mjukisar - Teamsportia (mina favoriter!)

Vi hade sjukt kul igår, riktigt lyckad kväll! men idag var man ju en smula trött med bara 2.5 timmars sömn i kroppen.. men men, dags att börja ladda för nästa skiva ;)

92284-275
Bild från skivan igår.
Alex kamera e ansvarig för bilden.. ;P

dagens #2

Här kommer en bild på kvällens:

92284-272 


Party outfit alla' H&M:

Grå miniklänning - H&M
Glitterleggins - H&M
Silverhalsband med kula - H&M
Svart mini väska - H&M
Svarta flats med rosetter - Dinsko
Pärlvita naglar - Isadora 103 magic frost


jag vet, jag är H&M-freak! och det är kanske är budget, men ja tycker de blev snyggt. Kände mig väldigt sminkad idag oxå, men det såg ju inte så farligt ut på bilden, eller?
Nu drar jag till E, sen ska vi åka in till claras och gå på allys skiva!

/Carro

dagens

♥ Bild på dagens:

92284-271

Klänning - Gina tricot
Gräddvitt sidenband
Svarta tunna leggins - H&M
Svarta ballerina skor i skinn - Dinsko
Vit kofta - H&M
Svart ullkappa - H&M
Vit skinnväska - Wedins

Förövrigt så har jag redan börjat förbereda mig för skivan ikväll! haha. Har ju så lång sovmorgon idag så jag tog en lång dusch följt av helkroppsinsmörjning med dove brun utan sol. Tror jag ska köra en omgång till ikväll då jag inte användt den på ett tag och känner mig mer eller mindre likblek.

/C ♥

Potentiell balklänning?

Ja, jag funderar på det. Den är extremt söt. Och egentligen inte världens mest "baligaste" klänning. Men jag tror att det är så jag vill ha det, ja menar, den här kommer ju att kunna användas till flera fina tillfällen än endast balen... Det känns nog bättre att köpa en klänning som är mer funktionell än en riktig balklänning.

92284-270

Brännder!

Ja, det har brunnit 2 gånger idag (här i mitt område).. och det sjukaste är att det har brunnit vid två olika ställen i området vid två olika tidpunkter! Sjukaste sammanträffandet! Ena branden var bara liten och släktes snabbt (en blomlåda på en balkong), men den andra var riktigt allvarlig. I den dog 2 hundar och 1 människa fördes till sjukhuset.. Hela trappuppgången ser förstörd ut och lägenheten som det brann i är sönderbränd, krossade glasrutor på flera av vångningarna... usch.. det är fan riktigt läskigt när något sånt här händer, så pass nära hemmet oxå och självklart hemskt att de dör "folk" oxå..

92284-269Kom precis hem från jobbet och försöker plugga svenska. Att sitta på msn, plugga och blogga samtidigt gör de ganska svårt att plugga ;) Vi ska hålla en argumentation om något ämne och sen ska klassen ge oss kritik.. I mitt arbete ska jag iaf rädda världen! haha. Eller ja, jag vill stoppa klimathotet och rädda alla pingviner och isbjörnar, finns det någon som har bra fakta så är tips välkomna!





-Men seriöst, hur söta är dom inte? Ska nog gå med i någon världsnaturfond eller nåt, försöka rädda dom på riktigt. Och försöka vara mer naturvänlig o försöka bidra med att minska på utsläppen!



Och annars så peppar jag som fan inför allys skiva imorrn!! Fy fan va kul vi ska ha det!! Claras here we come!

Dagens

Här kommer en bild på dagens:
92284-267


-Vit kofta m stora knappar - H&M
-Svart boxarlinne - JC
-Jeans - Miss sixty binky
-Svarta sneakers - Adidas
-Vit skinnväska - Wedins
-Svart ullkappa - H&M

I min nessesär.

92284-266

Har sett att andra har gjort det, så tänkte göra det jag med. Jag använder inte så mycket smink och har väl inte dirket mycket att skryta med, men here it is!:
-Själva nessesären kommer från Clinique.
-Mascara, Maxfactors max
-Mascara, Dior show
-Mascara, Clinique high defenition lashes
-Solpuder färg 03 sunblushed, Clinique
-Svart ögonskugga, H&M
-Silver metallic ögonskugga, H&M
-Salva, mildison - apoteket (till för mina eksem)
-Parfym, puma create (sportig och fräsch!)
-Rouge, Clinique
-Liten och stor borste, en för rougen och en för solpudret
-Ansiktstvål, Clinique
-Makeup remover för känslig hy, Clinique
-Ansiktscreme för torr hy, Estee lauder (den bästa som finns!)

Well, thats it.. Pincetter och deodoranter, samt andra parfymer finns i badrumshyllan.

Söndagkväll..

 92284-265Well, dagen har spenderats mycket tillsammans med brorsan, vi har spelat poker. Men han har gått till pappa nu och är jag ganska uttråkad faktiskt, orkar inte göra nytta heller känner jag, skolarbetet får vänta. Och just nu är det ganska dåligt på tv. Men kl 10 tror jag det var en film att se. Så då ska jag nog gå dit me min ben&jerrys glass o mysa.

Det är otroligt vad katter kan vara hängivna. Här är en bild på min katt från idag under middagen, då hon låg på sin lilla filt i mitt knä medans jag åt. Det är helt otroligt hur hon alltid hänger efter mig när jag är hemma, hon blir nästan galen när jag bara går på toa och stänger dörren.. haha, det känns inte helt normalt.. Och det roligaste är nog att det inte är någon annan i famlijen hon hänger efter, det är bara jag. Just nu ligger hon på dataskärmen, men snart ska jag ju gå och titta på tv, antar att hon inte kommer ligga kvar här då.. haha, Men jag uppskattar henne verkligen, hon är helt klart ett stort plus i mitt liv.

Söndag

Har precis duschat och hoppat i lite mysigare kläder. Så kommer en bild på kvällens idag:
92284-264

























Rosa empireskuren tee - Gina tricot
Svarta velour byxor - H&M
Svart velour hoodie - H&M
Svarta sneakers - Adidas


Blir bara hemma ikväll. Kanske hinna med lite skolarbete eller annat nyttigt.

ha en bra kväll allihop!
/Carro ♥


en dagens tack

Här är dagens:

92284-263

Rosa bomullskofta - Boomerang
Grått linne - American appharel
Mörka jeans - Diesel
Guldhalsband - Guldfynd
Pärlörhängen - Guldfynd
Svarta sneakers - Adidas
Svart ullkappa - H&M
Vit skinnväska - Wedins
Slarvig uppsättning m utsläppt lugg.

Idag har det inte hänt allt för mycket, har jobbat hela dagen. Vilket iofs är najs, mycket bättre att göra något med den lediga tid man har än att bara sitta hemma. Och ikväll då, jag vet inte.. blir troligen bara hemma med filmer eller nåt.

puss/Carro

Miu miu drömmar

92284-263

Miu miu är min nyfunna kärlek. Från den underbara
coffee bagen till alla dessa skor m.fl.
Önskar verkligen att man vore lite rikare så man kunde unna sig dessa lyxiga skor.

Dagens

92284-260Här har vi en extremt dålig bild på dagens, men men, bättre än inget.
Och idag är jag totally black. (almost).

Svart t-shirt klänning me fickor - H&M
Svarta tights - H&M
Svarta ballerinas i skinn - Dinsko
Svart lack - Mavala
Svart kofta - H&M
Svart ullkappa - H&M
Vit skinnväska - Wedins
Guldhalsband m. hjärta - Guldfynd










Ballerinas från Laredoute!

92284-258Såg nu att laredoute fått in ballerinaskorna som jag har velat ha därifrån ett tag nu. Så jag gjorde en beställning på en gång då jag har hört att dom ska vara ruggit bekväma. Och enligt mig så är de ju en av de viktigaste egenskaperna hos ett par ballerina skor, då man oftast går i dom väldigt mycket.
Det blev ett par vita nu, om de är bekväma så ska jag troligen beställa fler. Funderar på silver och guld, men skulle gärna ha dom i svart oxå, det är ju så bra att ha som bas"sko" (eller nåt). Dessa skulle inte levereras förrän den 25e maj, men det kändes ju bara lugnt, då hinner man ju få nästa lön och så oxå.




Ben & Jerry's

Köpte hem ben&jerrys cookie dough idag.  Va sugen på glass och jag älskar ben&jerrys chocolate fudge brownie, men ville prova något nytt. Så tänkte skriva min lilla jämförelse här.. Brownie är fortfarande min favorit. Inte för att chocklad är min favorit, men den är helt enkelt godare. Cookie är jävligt söt, men oxå väldigt god. Älskar de olika bitarna som är i glassen, lite mer variation än i brownie. Men brownie är mindre söt och det känns som att man kan äta mer av den utan att tröttna, så därför är det min favorit.

92284-258 92284-259

Vilken är er favorit glass?

Ibland blir man förvånad över vad man klarar av!

Ja, tänker då på gårdagens träning som jag idag har sjuk träningsvärk i hela kroppen från.  Vi sprang i backar, 1,1 mil! Och efter det hade vi fys i skidbacken. Så idag har jag varit så sjukt trött och mör i hela kroppen, det var det värsta träningspasset någonsin. Men jag är faktiskt jävligt stolt över att jag klarade av det, de trodde jag aldrig.

Imorrn är det lördag och jobb i 8 timmar. Har ingen aning om vad jag ska göra på kvällen. Skulle gärna ha någon tjejkväll eller nåt, men har ingen aning om girlsen är lediga eller ej. Vi får helt enkelt vänta och se.

Gårdagens..

Blogg.se krånglade mycket för mig igår och det gick knappt att logga in, därför lägger jag ut gårdagens outfit nu..:
92284-255 


















 


Svart ribbat linne - AA
Vit cashmere tröja - HM
Mörka jeans - Diesel
Svarta ballerinas i skinn - Dinsko
Svart skärp m rosett i midjan - Red herring
Guldhalsband m hjärta - Guldfynd
Svart lack - Mavala
Vit skinnväska - Wedins (ej på bild)
Svart ullkappa - HM (ej på bild)

Idag invigs min nya tshirt klänning från HM, bild kommer kanske senare..

hahah!

92284-253Jag gjorde ett test på svt.se; vilken hundras är du?.. hahah och ja, jag var en engelsk bulldog. Dess personlighet lät ju faktiskt bra o så, men jag tycker dom e så fula o så grymtar dom o dräglar.. haha bulldog är nog inte min hundras.. men små hundar gillar jag, fast jag skulle nog heller ha en chiuaua eller något sånt.






Träning.

Ska dra på träning nu, har sovit hela eftermiddagen, har varit så sjukt trött. Mycket pga. sömnbrist de senaste nätterna och även för att vår försäsong drog igång igår. Har träningsverk i typ hela kroppen, i slutet av träningen var det riktigt tugnt. Och idag sa vår kära tränare att det skulle bli ännu tyngre. (jag gissar på minst 6km spring följt av fys i albybacken (vår lilla skidbacke här..). Förhoppningsvis överlever jag och då bloggar jag mer ikväll, för nu hinner jag inte.

/C.

Miu miu coffer bag

image251Måste säga att jag e riktigt sugen på en.. Fast jag skulle nog vilja ha en i svartskinn.. Någon som vet vart det finns? Eller om det finns över huvudtaget... På net-a-porter finns den bara i svart lack.



















Bild: net-a-porter

Mösspåtagning!

92284-250Ja, vi ligger ju lite efter alla andra skolor, men vi hade iaf mösspåtagningen idag! Och vi kom femma!! På våran skola (är ju sjävlklart mösspåtagningen en tävling) så är placeringen på mösspåtagningen avgörande för vilken ordning man får springa ut i. Vi har oxå en tävling som heter kaveln (e som en staffet) och den 3a som vinner får springa ut som nr 2, resten av placeringarna avgörs genom mösspåtagningen. Kaveln har inte varit än, men vi ska satsa på den. Vinner vi inte den så kommer vi vara den 6e klassen som springer ut. Vilket ändå är jätte bra då vi har typ 20 klasser! =)

Tisdag.

Igår var det valborg, och det blev ju faktiskt en riktigt lyckad kväll! I början såg det ut att bli en lugn kväll, men sen drog vi till en hemmafest. Det var riktigt kul, jag brukar inte gilla hemmafester, krogen e bättre, men igår hade vi kul iaf! Och det blev ju faktiskt gratis, right ally? ;)
Idag står jobb på schemat, röd dag, älskar att jobba röda dagar! ;) Well, ska nog gå o ta en tupplur nu, vill inte vara alltför bakistrött på jobbet.

/Carro.