By night

92284-548
Sidentopp - Topshop
Cognacsfärgat skärp - Tiger of sweden
Svarta jeans - Miss sixty binky

Till detta:
Svarta skinnstövlar - Wedins
Grå parkas - Monki
Väska - Miu miu

By day

92284-547
Skinnjacka - H&M
Rosett tee - Monki
Cognacsfärgat skärp - Tiger of sweden
Svarta jeans -  Miss sixty binky
Svarta lackpumps - Nilson
Väska - Miu miu

Veckans början

92284-546
Har haft en mysig början på veckan tillsammans med emilie. Igår tog vi oss lite eftermiddagslunch inne i stan, följt av lite jeans-shoppande från min sida, följt av middag som följdes av csi och tvmys hemma hos henne. Med varsin mini-ben&jerrys som efterrätt blev kvällen pörfekt.
Idag har jag varit hos tandläkaren och tagit bort en del av tandställningen samt spännt åt, så nu mår inte mina käkar bäst precis. Men men, det går över snart och när de gjort de så är jag ett steg närmare raka tänder! (gotta stay positiv) Efter tandläkaren tshmötte jag upp emilie igen och efter att motvilligt ha tackat nej till "choose life tshirten" laddade jag upp mina fettreserver inför den kommande svältperioden med mcdonalds. Efter det var det back to the dear old work och nu sitter jag här och funderar över vad man ska hitta på imorgon. Tror det blir utgång på kvällen iaf, roligt.

lack!

92284-545
Well, I give up. Länge har jag varit emot det och inte alls gillat trenden. Men vafan, det är ju faktiskt riktigt hett med lackleggins. Kunde inte låta bli, så nu har jag gjort en beställning på american apparels. Kommer bli så fint till koftor och tees! 

Söndag

Och så var det söndag igen. Gårdagen var riktigt lyckad enligt mig, jag hade iaf skit kul! Idag är jag sådär alldeles lagom bakis och ska snart jobba alldeles lagom många timmar. Perfekt söndag. Perfekt lördag. Lite tråkig med soft fredag. Rolig torsdag. Min helg har varit riktigt bra, hoppas ni oxå haft det! 


Prinsessshopping

92284-544
Idag hade jag en dag med mamma inne i stan, var länge sen vi umgicks. Vi strosade runt i lite affärer och åt lunch tillsammans. Blev bara lite shopping för mig och resultatet känns lite prinsessinspirerat. Den rosa toppen tror jag att jag ska inviga ikväll, vi får se.. Det står mellan den och sidentoppen från topshop. Åh, detta ständiga problem. 
Ikväll ska vi iaf ha överraskningsfest för sonny hemma hos minken. Will be great! 

Ha en bra lördag!

The sweetest thing

92284-543
Köpte förra veckan på gina. Föll för spetsdetaljerna. Undrar när den ska invigas, ikväll eller imorrn?

Gårdagens

92284-541
Gårdagens outfit:
Vitt ribbat linne - American apparel
Svart kofta - Zara
Rutig kjol - H&M
Grå ribbstickade strumpbyxor - H&M
Knästrumpor - H&M
Ankelboots i mocka - Don&Donna

Till:
Vit scarf - Mammas
Svart skinnjacka - H&M
Väska - Miu miu

Klockrent tryck!

92284-540
Kör vidare på tshirt med tryck!
Oversize tee "Iam the most important thing in my life" - Gina tricot
Skinnjacka - H&M
Jeans - Miss sixty binky
Stövlar i skinn - Wedins
Väska - Miu miu
Svart lack - Mavala

Muse!

Starlight - live. 
Lyckades ladda upp den, haha lite fult att den ligger åt fel håll, vet inte hur man ändrar det och är även lite fult att man hör mig och alex sjunga med, men de e ju en liveinspelning. Så att det är lite sådär får man väl leva med. 

Muse!

92284-538
Precis hemkommen från musekonserten! Det var nog med trängsel för mig på ett tag, vilket kaos de va där nere vid scenen haha. Jag och alex är alldeles för små för att stå så nära som vi gjorde i början men i slutet hamnade vi mer i mitten vilket var lagom. 
Men det var en trevlig kväll med snygga vakter, trummisar och störande ryggsäckar samt knuffande freaks och sjukt långa köer.. Ska ladda upp en video sen tänkte jag.. när jag kommit på hur man gör. 

Söndag

92284-536
Dagens:
tee - asos
svarta jeans - boomerang
vita tygskor - converse
Nitarmband - lånad av syrran

till:
Skinnjacka - h&m
Väska - miu miu

Idag är det muse!! (Därav denna "rockiga" outfit) Ska snart åka in och luncha lite med alex innan vi drar vidare till hovet! Its gonna be great!


Fredagens

92284-535
Vitt ribbat linne - American apparel
Kjol - H&M
Strumpisar - H&M
Ballerinas - Lareodute

Till:
Svart kofta - Zara
Skinnjacka - H&M
Vit scarf - Mammas
Väska - Miu miu


Dagen har bestått av jobb och massa jobb. Var dock en skön dag, den gick fort, inga otrevliga kunder, good day med andra ord. Efter jobbet åkte jag hem till burre där vi och massa annat folk hade en liten film kväll. Mys och skönt att bara ta det lugnt. 

trevlig helg!

Gårdagens

92284-534
Gårdagens outfit:
Tee - Monki
Skinnjacka - H&M
Jeans - &denim
Ankelboots - Wedins
Väska - Miumiu


Nu är det äntligen fredag! Skönt. Och imorgon är det lördag, vilket är ännu roligare! För då ska vi ut och vi kommer bli ett stort härligt gäng! Och på söndag är det konsert! Vilket oxå kommer bli jätte roligt. Muse ska vi se. Toppenhelg comming up, med andra ord! 

Onsdag

92284-533
Randig alinjeformad tunkia m fickor - H&M
Svart kofta - Zara
Leggins och knästrumpor - H&M
Svarta ballerina - Laredoute
Svart lack - Mavala

Till:
Ljusgrå parkas - Monki
Svart väska - Miumiu

Gårdagens

92284-530
Bild på gårdagens:
Vitt ribbat linne - American apparel
Rutig kjol i ullmix - H&M
Leggins och knästrumpor - H&M
Till: 
Skinnjacka - H&M
Vit scarf - Mammas
Svart väska - Miu miu

Nya skor... igen

92284-527
Var inne i stan och lunchade med alex igår. Och som vanligt slutade det med lite shopping. Har ju inget lack alls i min garderob och det fattades. Så kom hem med dessa lackpumps från Nilson, supernöjd. Klacken är inte speciellt hög heller så dessa klarar man nog en hel natt på dansgolvet med. 

Dagens

92284-525
Bild på dagens:
A-linjeformad topp - H&M organic
Skinnjacka - H&M
Vita jeans - J.Lindeberg
Ankelboots - Don&Donna
Väska - Miu miu


Måndag

92284-524
Gårdagens:
Vitt linne - American apparel
Hoodie - Peak
Skinny jeans - H&M
Ankelboots - Don&Donna
Skinnjacka - H&M
Väska - Miu miu
Stickad mössa -  Wedins

Helgen har bestått av en slapp pokerkväll i fredags (där jag sjukt nog vann igen), en mindre lyckad utgång på lördagen. Och igår så började dagen med handbollsmatch ända borta i ösmo, där vi kunde plocka vår första vinst med 15 mål! Jag brilljerade första 10 min med att göra 4 mål, men kom sedan in i någon form av svacka resten av matchen då jag inte kunde sätta fler sen. 
Hursomhelst så var det bio och middag senare på kvällen. Jag och mina 3 närmsta vänner åt först middag på pizza hut och efter det kom det mer folk och då gick vi och såg supersugen. 

Idag skulle jag ha varit ledig, men en av mina arbetskamrater ringde in mig och jag kunde inte säga nej. (jag är rätt dålig på sånt). Så nu ska jag göra mig i ordning för jobb och vad som händer ikväll vet jag inte. 

Ha en bra måndag! 


Dagens

92284-526
Dagens:
Svart linne - JC
Skinnjacka - H&M
Grå kjol i sidenmix - H&M
Strumpisar - H&M
Ankelboots - Don&Donna

Den här kjolen har verkligen blivit en favorit i min garderob. Helt förälskad i vidden på den. 

Dagen har iaf bestått av fika inne i stan med alex (och även lite shopping då jag fyndade en mössa). Och kvällen av tv och poker hemma hos tobbe. Imorgon blir det jobb och sedan utgång. 

Torsdag

92284-523Postar en dagens oxå:

Vit bastshirt - H&M
Grå hoodie - Peak performance
Jeans - Miss sixty binky
Vita tygskor - Converse
Väska - Miu miu



Idag står 4,5 timmars jobb på schemat (sweet) och efter det vet jag inte. Skulle gärna catcha en bio, men jag slutar ju halv tio, så vi får se hur det blir med det.


Ha en bra torsdag allihop!














Laredoutekjolen

92284-522I början av veckan kom min sidenkjol från laredoute. Och jag har fortfarande svårt att förstå varför den bara kostade 189? Helt klart ett kap. Väldigt tunnt tyg och kvalitén känns bra. Väldigt dålig bild, men den är verkligen jätte snygg.














Hemmakvällar.

92284-520

Den här veckan har jag verkligen tagit det lugnt. 3 hemmakvällar i rad nu. Enbart slappat framför tven, med sällskap av katterna och något onyttigt att tugga på. Kalla mig tråkig, men efter hårda dagar med luncher och shopping i stan och jobb så är det så skönt att bara komma hem och sjunka ner i soffan.

Strawberrynet paket

92284-519
Hämtade ut mitt första
strawberrynet paket igår, innehållande mestadels detta (även ett par gratisprover och annat mindre intressant). En makeup remover från clinique (den bästa som finns!), en ögonpenna från chanel och en hypnos mascara från lancome. Priserna är ju mycket lägre på strawberry, men vad jag hade inte räknat med var tullen, som i mitt fall blev över 200kr, så lägger man på den så tjänar man i princip ingenting på att beställa därifrån.
Jag tjänade nog ca 50kr, vilket känns lite skitsamma. Så om jag ska vara lite miljövänlig osv. (det kommer ju hit via airmail) så kommer jag nog hålla mig till gamla vanliga kicks i fortsättningen!

Senaste inköpet

92284-518
Helt underbar, så skön, varm och enkel. Har länge letat efter en vanlig grå hoodie och i tisdags hittade jag denna från peak. Ska mysa omkring i den hela hösten!

Måndag

92284-517Skinnjacka - H&M
Vitt ribbat linne - American apparel
Hallonrosa kjol - H&M
Leggins - H&M
Knästrumpor i ull - H&M
Ankelboots i mocka - Don&Donna
Väska - Miu miu



Förra veckan var verklingen kaotisk. Det var utgångar, filmkvällar och hemmafester. Enda kvällen som jag var hemma var förra måndagen, vilket resulterade i lite sömn, sjukanmälningar, lite bloggande, men en jävligt rolig vecka. Så nu ser jag fram emot en betydligt lugnare vecka och betydligt mer sömn.

Nu ska jag pallra mig in till stan, ska köpa en present till mammsen som fyller år imorrn, hämta ut paket och sen bara åka hem och ta det lugnt.








Ha en bra måndag allihop!