Jumpsuit

-Det här med jumpsuits har jag länge tyckt varit snyggt. Har inte haft mod att köpa någon förrän nu. Valde kanske inte den diskretaste heller, men ska det vara så ska det. Jag tycker den är ashet.

Längtar massa till våren nu. Då ska den invigas, tillsammans med en ljus sliten jeansjacka och mina svarta ankelboots från scorett.

Kommer från H&M.























Tattoocravings, försök till bättre hår och måndag

Hej blogg!

Igår klickade det för mig, har länge funderat på tatuering nr 4 och nu är jag 110%. Det är alltid så med mina tatueringar, det säger klick och sen vet jag. Det känns så rätt. Den kommer bli väldigt liten så förhoppningsvis kan jag göra 3an och 4an samtidigt, har redan mailat min tatuerare så nu ska vi bara vänta på svar och se när han har tid!

Annars så försöker jag göra något åt mitt slitna hår. Behöver egentligen bara springa över till frisören, men jag vet inte om jag hinner/orkar den här veckan. Provade iallafall en inpackning som jag tror fungerat väldigt bra. Håret har inte torkat helt en, men det känns jätte mjukt och topparna ser mycket fräschare ut redan!

Nu måste jag köra fram dammsugaren och sen hoppas jag hinna med en promenad innan jobbet. Ikväll har vi inventering så jag kör ända till 22.30, woop woop!


-inpackningen är från tresemme!

Torsdagsfun

Nu har det varit fullfart sen 06.30 och här sitter en riktigt trött tjej. Var på bio med alex under kvällen, var på förhandsvisningen av Ritualen. För någon som är så mkt ateist som jag är kan nog filmen vara svår att ta till sig. Lite creepy var den helt klart, men rätt skum.

Nu blir det sängen för min del. Imorgon är det löningsfredag! Kan det bli mycket bättre?! :) Godnatt ♥


Ledig onsdag!

Hej hej hej!

Är hur underbart som helst att vara helt ledig hela dagen! Få fylla den med det man själv känner för och ta allt i sin egen takt.
Morgonen har jag fyllt upp med dammsugning, skurning av golv och badrum och tvättstugan. Nu ska jag snart ta tag i disk och äta lunch. Har gjort sån där gräddfilsås som man fick till fisken i skolan, så. jälva. gott!

I eftermiddag tänkte jag gå förbi H&M en sväng och kolla om man kan hitta något fint att spendera alla bonuscheckarna på :) Efter det möter jag upp Alex och Jonathan. Vi ska försöka bli klara med Emilies sjukt försenade present och sen ska vi laga middag och kolla på film!

Ha en superfin onsdag!




-Jag och korven hälsar!

Godnatt

Summerar min helg med ett ord: MYS!

Nu ska jag försöka räcka till för två av de kelsjukaste katterna som finns, godnatt! ♥




Från en vän ♥

Jag värdesätter saker som jag fått av någon så mycket högre än något jag köpt åt migsjälv. Att få något bara sådär, för att någon tänkt på dig.. det är fint! :) ♥


Oh god I've seeld my fate, running through hell, heaven can wait!

Hej hej hej bloggen!


Jag har en så härligt fullspäckad vecka. I måndags blev vi tyvärr tvungna att ställa in planerna för att jag inte kom ifrån jobbet.. :(
I tisdags hade jag och min syrra myskväll och igår hade vi personalfest med bowling. Jag började jobba ganska tidigt idag, men jag körde lite all in ändå så länge som jag var där ;)

Nu ska jag strax börja med middagen, lax med hollandeisesås mums! Sen skulle jag träffat en gammal vän från Lysekil som jag inte träffat på 1,5 år, men han blev tvungen att åka hem inatt så nu står jag i valet o kvalet mellan utgång till debaser med bästis eller hemmakväll med final fantasy? :P hmm, its a thoughie!

I helgen blir det iallafall lugnt. Morgondagen börjar lite jobbigt, men vi håller tummarna. Resten av helgen fyller jag upp med Spelkvällar hos olika människor jag älskar och massa god mat ♥


-Bloggar som vanligt från porslinsstolen ;)

Hahaha!!


Är jag bara övertrött eller var inte det här kul? Får man visa sånt på tv? ;P

(-Det okända tv4+)

Update.



Har pysslat i lägenheten större delen av morgonen. Satt upp en ny tavla (måste till ikea o köpa en till, ser för tomt ut med bara en) fixat paket jag ska posta och plockat undan. Nu varvar jag och vimsan ner med tvspel innan jobbet väntar hela kvällen.

Godmorgon Valentine!

Jag försökte gå tillbaka i bloggen för att se exakt vad mina tankar var för ett år sen. Men ja var ju nästan lika dålig då på att uppdatera varje dag som jag kan vara nu, så det fanns inget. Jag vet ju var jag var vid den tidpunkten, men inte exakt vad jag gjorde just på alla hjärtans dag.

I år ville jag vara omgiven av folk
jag älskar och som älskar mig. Bara äta middag och vara tillsammans.
Minnena från ett år sedan kan fortfarande göra ont ibland, som när vissa låtar spelas, man besöker vissa platser osv. Men jag hade verkligen beslutat mig för att den här dagen skulle bli fin ändå.
Men nej, men då är man som vanligt fast på jobbet, är så trött på att det ska vara så omöjligt att byta tid med någon eller byta bort passet helt om något dyker upp.

Så, så vidare ett mirakel händer och någon tar mitt pass kommer den här dagen bli sådär, hoppas ni lediga små svin får en grym kväll iallafall! ;)


Bjuder på en al natural idag? :S

Säg hej till mitt nya blåa jag!

Idag är jag en avatar höhö.





Ibland är Photobooth lite mindre bra tror jag bestämt!


Usch, det här vädret var ju inget att hurra för dock! Ikväll ska jag på Panos visningen,  jag hade tänkt inviga mina nya boots, men inte så bra idé i snöstorm kanske? Hade tänkt göra en uppsättning också, men den kommer ju bara bli förstörd, så det känns inte heller som någon idé.. Men jag är faktiskt rätt taggad på det här ändå, ska bli kul! Får försöka kompensera fult hår/skor med awsome kläder.

Nu ska jag smurfa vidare, höööörs!

Wildflower by Kenza

Bilden ger så lite rättvisa som den bara kan känns det som. Satan vad snygga dom här skorna är, långt över förväntan. Har väntat ett par veckor på dom eftersom dom varit slutsålda överallt. Äntligen!

Man blir 2 meter lång och dom känns faktiskt bekväma också. Jag vet vad som får pryda mina fötter på torsdag ;)


Fredagkväll

Jag har en tendens till att glömma bort bloggen helt när jag är sjuk. Orkar liksom inte tänka, alls. Ännu mindre föra ner tankar här, så det blir liksom dött.
Som ni förstår så klarade jag mig alltså inte, men 2 dagars feber verkar nu ha räckt, imorgon tror jag att jag är frisk, blir jobb då iallafall.

Under de här dagarna har jag plöjt igenom första säsongen av solsidan, kommit upp i 59 timmars speltid på Final fantasy 10 och haft konstiga feberdrömmar.
Idag lyckades jag till och med ta mig ur soffan för lite dammsugning, stolt!

En annan sak är att jag verkligen inte kan förstå hur jag och min syster är dom enda som följer Vampire dairies!? Det finns på riktigt ingen annan serie som är så spännande i vartenda avsnitt! Det händer så mycket hela tiden, har precis sett det senaste och jag dör lite av att det är en vecka tills nästa kommer...! :(

Well, nu ska jag återgå till final fantasy hehe! Hoppas ni har en något mer spännande fredagkväll än jag har ;)

Tisdag

Natten bjöd på massa härlig slemhosta, som tur var hade jag kvar hostmedicin från senast, så det är borta nu!
Håller mig hoppfulll om att jag möjligtvis kan slippa bli jättesjuk den här gången. Nu måste jag gå iväg till jobbet, fixar nog hela passet idag :)