Skål!

Nu sticker jag ut och dansar hela natten! Hoppas ni får en fin fredag! ♥


Lite rocktema idag! :)

Den lilla beiga.




I vår ska det ju vara den lilla beiga som gäller. Sprang på den perfekta idag, från? H&M såklart! Jätte söt och så himla fin på! Köpte ett par lite tuffare armband också för att inte se så "puttinuttig" ut. Lördagens outfit kirrad! √


Jag läste nåt om kyssar, nånting som alla vet. Men som dom aldrig lyckats fånga, i filmerna man ser.

Hej hej!

Torsdag och lön, vilket för min del har inneburit en heldag på stan med Lotta. Precis vad jag behövde. Tröstshopping i massor, nu är jag på bättringsvägen!
Har fått tag på mycket fint (inte för mkt, oroa dig inte alex, resa i sommar är min prio ett!), mycket nödvändiga saker dock. Sånt som ny skinnjacka och väska, båda två av mina gamla höll på att falla sönder totalt!

Nu ska jag plocka i ordning här hemma, en kväll med sis och korvstroganoff blir det för min del! ♥


Och plötsligt blev våren mörkare än vad vintern någonsin varit.

Vänta eller gå vidare? 

kvällens


Lördag

Halloj!

Nyss hemkommen från en rätt seg dag på jobbet. Mycket att göra, men gick ändå omkring och bara kände mig trött hela dagen. Nu e jag hemma och vad lite miljöombyte kan göra! Känner mig jätte pigg :P Snart ska jag möta upp ett av mina favvo-par, Nattis och Tobbe! Hoppas även på att lotta joinar sen. Blir en vit helg för min del då jag har kundtjänst hela helgen, vilket innebär väldigt tidiga mornar. Hoppas ni får en fin lördag allihop, dansa lite för mig med!


En glad bild på mig och tobbe för 2 veckor sen! :)

Dagens låt!

Den här gått på repeat i min ipod idag. Love it!


100316

Hej hej!

Allt bra med er? Jag har haft en produktiv dag idag. Var på jobbet redan vid 6.30 och körde bara till 9. Efter det har jag tagit en långpromenad i solskenet och fixat lite här hemma. Nu är det snart dags att dra tillbaka till jobbet för ett kassapass. Har egentligen inte så mycket mer att skriva annat än att jag älskar våren. Asfalten börjar tom titta fram på vissa ställen här borta i tyresö! ♥




Just nu. Har på mig en topp från H&Ms nya garden kollektion (släpps i butik den 25:e tror jag). Gillas mycket!

100311

Godmorgon!

Jag har precis gjort mig klar och ska snart dra iväg till aftonbladet. Spännande. Gårdagen var bra, utbildningen kommer verkligen vara något jag får nytta av, känns riktigt bra. :) Filmen igår var otroligt bra! Jag ska inte avslöja slutet, men gud så bra det var! Se den!

Ha en topp torsdag, nu måste jag dra! ♥





-Jojo fick lite motvilligt oxå vara med på bild, sötnöt!

9:e mars

Åh, äntligen känner man av att våren är på väg. Både igår och idag har jag tagit långa och underbara promenader i solskenet. Helt galet vilken skilland lite sol kan göra. Skönt att börja veckan lite lugnt, resten av veckan är nämligen väldigt fullbokad.
Imorgon har jag utbildning hela dagen och sen ska jag på förhandsvisningen av remember me som sötaste
alex tar med mig på! ♥
Torsdag har jag en mindre utbildning med aftonbladet och fredag är det jobb följt av mingel och genrepet inför melodifestivalen! Helgen är som vanligt uppbokad med härliga fester!

Ha en fin tisdag! Puss!

Lördag! :)

Äntligen är lördagen här! som jag har längtat! Ikväll är inte vilken lördag som helst, det är bowlingkvällen som är planerad sen januari (?). Sitter och väntar på sötaste lotta, vi ska förfesta lite här. Sen har vi hyrt hela bowlinghallen här, tacobuffe, bowling o kareoke till 1 i natt. Sen är det efterfest till 7 på morgonen! Tonight's gonna be a good one! ♥

Mys-onsdag!

Ingen lillördag för mig idag, fortfarande ont i sidan efter min nya tattoo. Känner mig lagom blåslagen. Så ikväll får emilie och mina små hjärtan hålla mig sällskap här hemma. Lugnt och skönt, alldeles perfekt.