Nyårsafton!

92284-590
En dålig och snabb bild på dagens..
Klänning - H&M trend
Lackleggins - American apparel

Nu ska jag springa iväg till lena. Fest i granängsringen idag, blir nog super najs. Och efter tolvslaget är planerna att dra till rotvik och tobbe och fortsätta festa, så jag har 2 fester att catcha ikväll! Hoppas ni får en bra kväll allihopa! Gott nytt år! 

Nemo!

  
Det har varit ett riktigt jobb de första dygnet. Han har haft lite svårt att ställa om sig till en ny miljö och vi har ännu inte fått honom till att förstå att han måste kissa ute.. Men man börjar redan se vissa förändringar och han verkar känna sig lite mer hemma ikväll än igår kväll. Så det ska nog lösa sig. Lilla nemo =) 

Mellandagsreafynd!!

Idag blev det en snabbis in till stan för min del. Jag var tvungen att åka på miss sixtys rea, den är alltid den bästa och man måste vara där på första readagen vid öppning om man vill åt något och detta var jag. Det var rätt kaotiskt faktiskt, med kö utanför butiken och folk sprang in, väl inne slogs folk för att nå fram till jeanshyllorna och när man sedan lyckats råffa åt sig ett par stycken så var det 1 timmes kö till provrummen. Men jag tycker helt klart att det var värt det med tanke på att det var 50% på allt och kläderna jag kom över var dessutom riktigt snygga tycker jag.

En party/fin vardagsklänning. Ett par jeans i modellen J-Lot  (notera dragkedjan nedtill, supersnygg detalj om du frågar mig), ett par svarta medeltunna strumpisar fick oxå åka med, det kan man ju aldrig få för mkt av. Sist men inte minst, ett par lila satin shorts, dessa från topshop, men även dom på 50%rea. 

  

Mer hann jag inte med eftersom att det var den årliga annandagslunchen då hela släkten samlas hemma hos mormor. Men imorgon ska jag försöka hinna med american apparel, björnborg, adidas och kanske peak om dom har någon rea?. 

God jul!

God jul allihopa!! Jag har haft en härlig eftermiddag (dagen blev inte så rolig pga av att jag var och jobbade och enbart längtade hem till släkten.). Och nu bjuder kvällen på ännu mer längtan trots att paketen är öppnade. Imorgon får vi nämligen hem vår hundvalp! En fem månaders grabb, vi har namnångetst här hemma, vi ska ha röstning ikväll.. ska bli spännande att se vart de slutar. 

image584
Bilden är på mammi och hunden då vi var och hälsade på för ett par veckor sen.

Fredag

Idag har det varit jobb hela dagen och är nu nyligen hemkommen från bio med katta, alan och christoffer.. Jag var kanske inte världens roligaste sällskap då jag dissade och åkte hem när det var dags att grabba en öl, men vad ska jag göra? Är man trött så är man.. En jätte arg alexander ringde nyss oxå, han ville att jag skulle festa med honom, men då jag precis kommit hem och som sagt var väldigt trött så dissade jag även honom. Stackarn. Hej jag heter carro och jag är en dissare! Nu ska jag ladda för nyårsfesten, Godnatt! 

Agnes skor!

92284-593

Är det bar jag som är totalt fängslad av anges skor? Skitsnygga.. Jag och alex var inne på mq och letade efter dom, men dom sågs inte någonstans.. hmm.. undrar om/var dom går att finna..

92284-594

Kändisfest och politik

Gårdagen var över mina förväntningar..en spännande kväll från början till slut.. trots en ganska seg carro i början av kvällen så blev det riktigt drag. Och med 3 timmars sömn i kroppen gick det faktiskt även bra på jobbet idag haha.
 
Onsdagen började ju i vilket fall med grekiskmiddag innehållande halloumikyckling och rött vin. Följt av drinkar på fridays (oh dessa mojitos med fruit of your choice... could kill for them..) ett stort plus för fridays är även deras söta bartender..
Sedan drog vi till the vibe, där det var någon skum pokerkväll.. Fast personligen ansåg jag att det var en kändisfest, då klubben gästades av bland annat stabila it-kändisar som linda rosing och idol-markus.
Efter ett par tequila så totalägde jag och alex dansgolvet, samt omedvetet råkade vandalisera en toalett. 

En missbedömning från idas sida sen (ja ida, det var ditt fel) bidrog till att vi tvungna att springa till bussen för att sedan få vänta en halvtimme då det var fel buss vi hade sprungit till. Halvtimmen spenderades inne på vårt kära seveneleven.. 
Och nattbussen sen.. det var den mest spännande någonsin. Ida och christoffer hade en het politisk debatt  om höger vs vänsterpolitik. Ida med sin vänster politik bara tooootalkrossade, jag satt som fängslad och lyssnade på hennes argument hela vägen hem och som sagt, ida.. du är min idol för kvällen.. släng dig i väggen linda rosing!

92284-583
Ida och christoffer.. 

(obs, jag är bakis och bör inte tas på allvar).

Kvällens

92284-581
Här är kvällens outfit:
Klänning - H&M trend
Rosa skipants - Kappahl
Svarta skinnstövlar - Wedins
Rosa naglar - Mavala 52 Tolouse

Nu ska vi till någon grekresturang och käka middag(fira emilies 20årsdag lite), efter det ska vi troligen ut en stund. Men kvällen kommer förhoppningsvis inte bli så lång då jag börjar kl 8 imorrn... 

Ha en trevlig lill-lördag!

In the macstore...

här står jag i mac-butiken och handlar julklappar... alex hälsar!

Bloggtorka..

Har ju varit lite bloggtorka här den senaste tiden, vilket beror på att jag varit i dalarna och hälsat på min farmor hela veckan. Har varit hur mysigt som helst att bara få komma bort lite från verkligheten (eller vad man nu ska kalla det) och bara få ta det lugnt. Har varit superlyx att få haft det ledigt från jobbet i hela 4 dagar, men imorrn är det dock tillbaka till jobbet och julstressen. 

/c.

Gårdagens

92284-580
Grå hoodie - Peak performance
Vit v-ringad tee - Zoul
Kjol - H&M
Knästrumpor och strumpisar - H&M

Dagens

92284-579
Idag kör jag på H&M all the way. (Förutom ankelbootsen som kommer från don&donna).

Med inriktning på miljön..

92284-578
-En liten closeup på min loomstate tisha..

Känner mig så duktig, min första donation har precis dragits från mitt konto och jag har precis fått första nummret av polarrapporten där ja fick följa polarpatrullens jobb i norra ryssland. Det är inte försent att hindra isbjörnarnas utrotning än.. and I'am proud to be a part of it! 

Dagens

92284-575Känns som att det var länge sen jag la ut en dagens så hör kommer det en..

Ekologisk tee (med text: extinction is forever) - Loomstate
Cognacsfärgat skärp - Tiger of sweden
Jeans - Miss sixty binky
Svarta skinnstövlar - Wedins
Svarta naglar - Mavala

Till:
Grå hoodie - Peak performance 
Svart skinnjacka - H&M
Svart väska - Miu miu
Grå mönsterstickade vantar - H&M









Nu bär det av till barkaby med alex!