091229

Godmorgon! (jag har sämst fantasi när det gäller rubriker i know).
Kom nyss in från en promenad ute i snön med faster och hunden, satan vad kallt det var! Har precis satt igång en tvätt, borde diska också, men orkar jag?
Ikväll efter jobbet blir det en liten barrunda, det ska bli skoj! Vet inte riktigt var man bör gå en tisdag, blir väl medusa eller något sådant, funkar alltid! :) 
ha det bäst! ♥

Hade en underbar söndagsfylla med mina bästavänner last night!

Gårdagens minijul slutade som en liten hemmafest. Hade riktigt kul. Åh, vad jag saknat min hamster och om en vecka åker han igen för ännu ett år i Miami.. :(


De senaste dagarna..

Nu är julen över för i år, eller efter ikväll är den över. Vännerna kommer snart över för en liten minijul. Ska bli så otroligt kul att träffa min kära hamster igen som är hemma från Miami. Var ett år sedan sist! (Jaja, det ska bli ganska kul att se de andra oxå ;) haha)

Jag har hursomhelst haft en toppen jul. Har haft så mycket i huvudet de senaste dagarna och inte alls haft tid att ens tänka på bloggen. Men Jag har haft det super iallafall. Var så glad att febern gick ner till julafton så jag slapp spendera julen i sängen (det blev mitt eget lilla julmirakel haha). På juldagen hade vi en lika galen jul som sist med alex mormor, mamma och moster mfl. Alltid ett underhållande äventyr!


- Hoppas ni haft en lika fin jul som jag haft!

Dagens fynd!

Jodå, det går att fynda på mellandagsrean i år! Jag hittade den här, sötaste och mjukaste koftan idag på mango.


Nu sticker jag till farmor och farfar





God jul! :)

Nämen ny design!

Såg att jag fått en liten julklapp av alex, ny design, så fiiint! Tack tack! ♥

God jul!

Jag låg i hög feber hela dagen igår, men idag känner jag mig sval,normal temp. typ!  Bara lite snuvig och halsen krånglar lite fortfarande. Men jag kommer iaf slippa fira julen själv i sängen, vilket känns underbart!
Så jag ville bara säga Goooood Juuuul till er allihop! Hoppas ni får en fin jul. :) 

Snyft!


Blev hemskickad från jobbet nyss. Inte bra att vara sjuk så här tätt inpå julen!


Godmorgon!

Så var det bara 2 dagar kvar till julafton då. Känns lite galet, jag har fortfarande noll julkänsla. Men men, den kommer förhoppningsvis på torsdag när vi sitter hemma hos farmor och farfar :) Ska bli så mysigt att fira med sötaste alex i år igen.

Idag händer inte så mycket. Börjar jobba snart och kör till stängning, så det blir en lite längre dag idag. Kan tänka mig att det kommer vara galet mycket folk som ska handla sin julmat idag, så ikväll kommer jag nog sova gott!

ha det bäst! ♥


Dagens låt.

Kvällens artist är Regina spektor. Svårt att välja en låt, men det här fick bli kvällens.


Klappat och klart!

Har sprungit genom stan som en tok idag! Kom hem med ett tiotal påsar (lite till mig själv också haha) så nu känner jag mig så gott som klar. Skönt!


Min helg har varit en riktigt bra och jag hoppas på fler lika bra.

Fredagen började med pulka och följdes sedan upp av tvspel! Nykter och superkul! Har verkligen saknat mina grabbar.

Lördagen var riktigt spårad, men så lyckad. Stort tack till Issa's söta vän Mimmi som hostade en riktigt bra fest. (Ledsen över lampan återigen!). Vi gjorde ett försök till utgång, men kom in på krogen 02.58 haha. Så då blev det efterfest hos M istället. Kände mig mycket fräsch när jag kom till jobbet dagen efter, 5 min sen direkt från efterfesten haha!

Jag är riktigt sugen på utgång redan idag, men med tanke på att det nog är mindre kul att vara bakis på julafton så får vi skippa lillördag denna vecka och försöka hålla oss till nästa Lördag! Lustigt hur en så lyckad utekväll kan få en att få mersmak!





-Sötaste I & J i lördags. tack! ♥

Äntligen fredag!

Godmorgon!    
Känns så skönt att det äntligen är fredag (trots att min julklappsstress ökar lite med varje dag..). Det är iofs min jobbhelg, men det gör inget för jag har massa roliga planer ändå! Ikväll blir det pulka med grabbarna! Haha yes, man måste passa på! Efter det åker vi nog hem o spelar poker eller kollar på någon bra film. 
Och imorgon blir det jobb och efter det middag hos mig, sedan fest och kanske utgång. Söndag myskväll! ;) 
Ha en riktigt bra fredag nu! ♥

Hej hej vinterland!

Det är snöstorm ute. Trots att jag varit ute och gått en timme, förfrusit mina tår och halvt blåst bort, så tycker jag att det här är jätte mys! Just nu sitter jag i torra och underbart sköna isbjörnsstrumpor och väntar på att mina makaroner ska koka klart. Lunch och sedan off to work!

Har varit duktig och storstädat under morgonen oxå, är så skönt att sätta sig och bara slappna av i ett rent hem!

-Lyckats gräva fram min cashmere tröja från best ur garderoben, mysfaktorn är hög idag!

Måndagsmys.

Den här veckan är vi lite trögstartade här hemma. Hjärtat kan verkligen konsten att slappna av. Här på nya favoritplatsen, soffans armstöd, precis bredvid det varma elimentet.



Fläskis! ♥

-Jojo ska däremot alltid vara med och se vad matte hittar på för hyss!

Nytt halsband.



Här länge velat ha ett sånt här halsband. Ursprungligen i guld dock men silver var fint det med. Det här kommer från Glitter.

Ny vecka igen!

Dagarna bara rusar förbi, igår var det lucia och tredje advent. Jag har så svårt att förstå att det snart är jul, går inte dagarna lite för snabbt just nu? 
Min söndag var otroligt mysig. Film, lite nya bekantskaper och en massa mys! :) Idag är jag ledig vilket känns skönt. Ska försöka hinna med långpromenad, städning och om emilie var ledig, även lite julklappsshopping. 
Men först blir det försenad frukost! Ha det bäst så hörs vi sen. ♥

Lördag och party! :)






hahhaa lazy eye!


Have a good one!

Vad ledsen jag blir!

Det HÄR är fel! Är aldrig rasen, det är hunden. Helt fel att  förbjuda en ras tycker jag.

'Cause when I leave for the night I 'aint coming back.


Hahah, jag ska alltid se så borta ut när
någon kommer fram o fotar.



På bonden, min nya favoritklubb, but why har de bara öppet till 1? så typiskt söder.

Mina fina lockar höll inte längre än 30 min, suck.

Dagens favorit.


Monday.

Hej bloggen!
Den här dagen har ju varit rätt värdelös. Jag vaknade för 2 timmar sen (sovit i över 12 timmar, vilket iofs var väldigt skönt), men jag försov mig ganska ordentligt. Måste glömt ställa klockan igår. Jag missade min tvättid, hann inte gå på långpromenad och hann inte dammsuga. Nu måste jag snart gå o sminka mig och göra mig klar för jobbet, fanns en ledig tvättid imorgon (tack och lov för det!) så imorgon blir det till att ta igen vad jag missat idag. 
Hur har er helg varit annars? Jag har haft det super. Tråkigt att 54 alltid ska vara så seg på att ladda upp sina mingelbilder.. 
Nu måste jag sticka! ♥

I want your lovin and romance.



Ha en superlördag! Nu sticker jag på julmiddag och sedan blir det dans! :)

Dagens bakislåt


Godmorgon Lillördag!

Hej hej! 
Den här dagen har jag längtat efter! Ska snart åka in för att möta upp lite tjejer från jobbet, ska shoppa och börja lite på julklapparna. Efter det åker vi hem till mig och börjar göra oss i ordning för kvällen. Jag ska hosta förfest här och sedan ska vi bowla hela jobbet! Blir som en mini-personalfest! Efter det ska vi vidare ut, blir förmodligen anchor eller limerick, men skulle vi bli sugna på att gå och dansa är det såklart village som gäller! 
Åh det var riktigt länge sedan jag hade en helt ledig dag och möjligheterna att göra såhär! :) Ha det super så hörs vi förmodligen senare.

My new Choo's ♥

 

Dom är äntligen här. Love at first sight.

 

 


Bästa side-salladen.

Tänkte bara tipsa om min favorit side-sallad! Passar till det mesta.

1 avocado

1 tomat

1/5 Rödlök

1 mozzarella boll


1a decmeber.

Idag tog jag mig tiden att gå upp på vinden och hämta min adventljusstake. Bättre sent än aldrig! Frågan är bara varför jag köpte en röd förra året? Vit passar ju min inredning så mkt bättre! Aja, mysigt är det i vilket fall.