Sista maj!

Shit, då var vi alltså snart inne i Juni! Helt galet. Maj har varit en bra månad.
Jag har gått på många roliga fester, en hel del grillkvällar, haft massa biokvällar med närmsta vännerna, ätit ute alldeles för mycket, spelat spel, fått en ny vän och lärt mig älska Sushi.

Känner mig inte alltför impulsiv inför juni.. Har varje helg (och en hel del vardagar) planerade fram tills dess. Det blir en del födelsedagsfester, konserter, student och sen kommer ju midsommar!
Så om någon vill ha en date är det första Juli som gäller ;)

Igår var vi btw. och såg Baksmällan part 2, helt klart sevärd haha! (shitake! haha)


Söndagkväll


Har min älskling i famnen och kollar på csi och annan halvdålig kvällstv. Mina ögon är alldeles röda o trötta efter linserna, riktigt oskönt!

.. där fastnade jag hehe. Inget annat vettigt att säga ikväll, godnatt! :)

Linser på!

Ingen panik attack idag, imorse gick det som smort! Vet inte varför jag hela tiden tror att linsen ska försvinna och fastna i mitt öga?

Och ang. chipsen.. Efter den gamla vanliga visan igår kväll har jag haft ont i magen och mått illa. Börja äta chips igen? Not very likely! Fortsätter hålla mig till mina grönsaker och dipp! Ikväll ska jag köpa en liten godispåse däremot, får se hur det går! ;)

ha en fin fredag! puss!


I did it! 6 mån utan chips!


Nu ska vi svulla!! :D

Lyckan över en ny box och sommaren

Idag är det 25eeee maaaaj! Tjoho! Nu är sommaren här! Jag skiter i vad alla negativa opeppade människor säger eller gör ikväll, men nu är sommaren här och det ska vi fira!

Blir middag på kellys (?) och sen spelar vi biljard, love lillördag! Puss!




-Hittat ett nytt sjukt gott vin som var så stört billigt! (13% och 129kr?!)

-vaaar e boxen?

-Dääär e boxen!

Tisdagen 24e maj

Gooodmornig

Idag känns det som en sån där typsik minus dag. Inget är liksom toppen. Det regnar, det är dagen innan lön och jag orkar inte engagera mig i något.

Men jag ska iallafall försöka hinna med dammsugning och ett pass Zumba. Slutar det regna blir det kanske även en powerwalk.


-gotta love påsarna under ögonen, varför är jag alltid så trött? :/

Friday!

Senaste veckan har känts så grym, mitt självförtroende är fully restored och det känns som att man kan lyckas med precis allt! Love it!

Idag är det full rulle. Jobbat på vår lilla blommarknad hela dagen (är verkligen underbart att jobba ute när det är fint väder hela dagen!) och efter det tog jag en långprommis. Nu har jag precis ätit en donken-middag och snart ska jag ta tag i disk och städning innan jag ska köra ett pass zumba. Sen blir det garanterat sängen.

Vill passa på att önska Amanda happy b-day en dag i förväg och hoppas att ni får en grym fest/kväll!


Sushi!

Nu har jag nog äntligen på riktigt lärt mig gilla sushi! Ända sen jag åt det i söndags har jag varit lite små sugen så nu när jag inte hade någon middag fixat så gick jag ner till centrum och köpte en liten (?). Trevligt med middagssällskap också för engångsskull!




Godmorgon


Söndagkväll

Usch, sitter här med magont som vägrar försvinna.Var nyss på bio och såg Insidious.. Så sjukt jävla läskig. Är helt klart det värsta jag sett. Blir nog till att sova med lamporna tända en vecka eller så..

Men innan bion hade vi mys, käkade lite sushi till lunch och såg nya how i met your mother, körde sen hötorgshallarna och kyckling louisiana till middag. Kämpat hela dagen med att komma ur min bakfylla, var verkligen all in igår om man säger så. Men var en jätte rolig kväll med dans till halv 5 på morgonen, kanske inte så konstigt att man är seg idag?

Nu ska jag sluta babbla och återgå till hockeyn, äckliga finnar... vi måste ta dom nu!!!


-creeepy..

Mulberry Alexa


Går på lyckorus just nu. Min nya älskling ♥

Onsdag

Varför är det så att när man är ledig hela förmiddagen och kan sova precis hur länge man vill så vaknar man upp 07.00 och är skit pigg? När man sen ställt klockan på 07.30 för att man måste upp och jobba (och faktiskt får sova 30 min längre än dagen innan) är man tokdöd?! Suck.


Idag är det btw onsdag, som jag väntat! Håll tummarna :)

Nu måste jag klä på mig att springa till jobbet, later!


Dagens frulle, Ekoägg med kaviar, mums!

Sommarklänning

-Snart dags för invigning kanske? :) Underbar tunn och sval klänning från H&M, köpt för ett par veckor sedan.


Tisdag 10e maj

Mornin'!

Idag skulle jag helst av allt vilja gå tillbaka till igår och ligga i bikini och sola igen. Gud vad skönt det var. Men idag måste jag verkligen tvätta innan jag börjar jobba. Vill ju helst göra sånt när det regnar, men lika bra att ta tag i.
Så idag blir nog lite av en tråk(nödvändig)dag, later!

Måndag 9e maj

Hej hej hej!

Skönt att vakna upp och må bra idag hehe!

Om 45 minuter slutar Emilie skolan, då har jag bjudit in mig själv hem till henne. Vi ska sola på hennes baksida och laga lunch tillsammans innan jag börjar jobba. Underbar förmiddag! :)




-Kör på min populära sne-inbakadefläta idag! :) Mycket finare när man får göra den på andra, men blev helt ok ändå.

Baakiizzz

Fy fan vad kul vi hade igår. Oväntat kul verkligen! Men idag mår man ju verkligen som man förtjänar. Gud vad underbart det ska bli att jobba nu.. NOT! (har levt upp till nya smeknamnet under morgnen också... huuu..) hahah

Ha en fin lördagkväll!

Jag har världens bästa hårdag! :D Nu sticker jag iväg och tar emot mitt stipendium, bye! ♥






Torsdag

Hej hej!

Idag skulle vi tagit middag och aw på någon uteservering, men eftersom det är så svinkallt så skjuter vi upp det en vecka. Så det blir lite chillkväll ändå för mig, men det är rätt skönt det med. Tror jag ska spendera kvällen med en disneyfilm. Typ Trassel eller Dumma mej, båda var är ju så grymt bra! :D


Consciuos collection


-Blev så otroligt glad sist vi var inne i stan och shoppade. Hade varit inne i flera butiker och frågat om man fick boka från skyltfönstrerna, men alla var redan bokade. Och så precis innan vi skulle gå hem från sista butiken så hänger en ensam 36:a där. Lycka! (Kändes som en liten tröst efter att ha missat dom virkade shortsen hehe).

Regn och så

Hej igen!

Kom in från en promenad för ett litet tag sen, började såklart regna ganska fort efter att vi kommit ut och fick vända tillbaka efter halva. Nu sitter jag och äter lunch och kollar på tv. Resten av dagen tänkte jag fylla med wii och mys framför tven. Är ledig hela dagen så jag ska passa på och chilla.

Resten av veckan är fullbokad med middagar, fester och modevisning. :)

Godmorgon!

Gud vilka underbara drömmar jag hade. Drömde att vi åkte utomlands, hela tjejgänget. Det enda som var skumt var att vi hamnade i thailand. Jag har aldirg varit där och har inte planerat någon resa dit heller. Det är ju Ibiza som gäller i år. Och satan vad jag längtar, kan vi inte åka typ idag?

Nej,  1a augusti blir det och hit ska vi:




Acne


-Tänkte bara visa upp innehållet ur Acne påsen från förra måndagen. Världens finaste jeans jacka ♥

Pluttis



Är det något iman är så är det bortskämd. Om det inte hade varit för att jag blev akut bajsnödig så hade jag fått ligga på mage tills hon behagat flytta på sig. Hon ser alltid så ledsen och sur ut när man flyttar på henne då hon ligger o halvsover.. Aaaw, hoppas hon förlåter mig den här gången också.

Ny vecka då

Godmorgon!

Förra veckan var så himla bra, känns som att jag gjorde något roligt precis varje dag då. Så nu känns det som att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Inga planer alls idag, så vi får se vad jag hittar på när jag finner ork att engagera mig.

Kollar på bilden i nedan och får tranbärsjuice-abstinens... Blir nog till att gå ner och handla lite frukost först och främst tror jag!

over and out!


-mmmmmmmmm...