Vår!

Idag känns det verkligen som vår på riktigt! Lite små smältade snöhögar här och där och sooool! Riktigt behagligt faktiskt, har haft skinnjacka utan att frysa! :)

Har precis kommit hem från min numera traditionella långpromenad med faster och hennes hund baltis.. Det är så skönt att få röra på sig lite!

Här hemma har det oxå njutits av vår solen!

Världens sötaste soldyrkare.. Imsan!

Godmorgon!

Godmorgon!

Mycket roligare att blogga nu när jag får det att fungera! ;)

Väldigt länge sen jag var igång och länge sen vi fick en sån här!
Dagens:
Skinnjacka - H&M (ny!)
Linne - GIna
Skoletter - H&M (nya!)
Väska - Esprit

Riktigt vårig outfi, kändes helt rätt! Kommer nog dra på mig en varm halsduk och vantar oxå innan jag lämnar lägenheten, but still!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen ska jag in till stan och fixa min mobil (jag kan av någon anledning inte skicka sms..) och sen ska jag jobba fram till kl 7.

Ha en bra dag!Darlings!


Jag är inte mycket för över hypade plagg och grejer, men när jag idag hade ett par av dessa i storlek 38 framför mig så trodde jag först inte mina ögon och kunde sedan inte låta bli dom. Saknar helt ett par skoletter i min skohylla och dom är ju faktiskt väldigt snygga! :)

Så för er som inte fick tag på ett par sist så fanns det nu ett gäng på H&M på hamngatan!

Krångel...

Är det bara för mig eller krånglar det för andra med uppladdningen av bilder? Tror det är pga det här som jag inte orkar uppdatera så ofta, väldigt sällan det går att ladda upp några bilder för mig.. suck..Update: Att jag inte tänkt på att använda firefox istället för safari, då funkade det helt med bilderna!