Lördagen i bilder







-Ungefär så här mkt variation var det i bilderna jag tog i lördags. kul?

WinterWonderland

Tjenare!

Precis inkommen från en nästan 2 timmar lång promenad med faster och hund. Lite mysigt med snön börjar jag nog ändå tycka. Hade gärna haft höst lite längre, men nu är vi snart inne i december så känns som att jag får acceptera att vintern är här. Senare i veckan har vi bokat in en pulkakväll, det ska ju faktiskt bli skitkul!
Annars är veckan ganska oplanerad so far, får se vilka planer som kan dyka upp :)


-Här har vi någon som är helt galen i snö, älskar att fånga våra snöbollar:)

Söndag, utan ångest!

Hej hej!

Dagen började tidigt brevid bästa vän efter en riktigt grym kväll i insnöade tyresö. Måste ladda min mobil och se över bilderna från igår. Det var bowlingfest med tema grease/50tal. Maria och Bryan vann bästa kostym, inte helt otippat haha! Kändes inte så värt att åka in till stan vid halv 2, så vi drog hem till mig och däckade framför southpark.

Spenderat större delen av dagen halvsovandes i min soffa. Sen tog vi oss i kragen och åkte in och mötte upp lite vänner på söder. Tog den obligatoriska bakis-pizzan följt av Harry potter! Åh, den var så spännande, skönt att det bara är ett halvår till nästa och inte ett helt år som det brukar vara.

Nu e jag hemma och tror jag ska göra ett nytt försök att se Toystory 3, däckade när vi försökte se den under dagen haha!


Tankesnurr


Myser i min nya enorma halsduk. Haha den såg så gosig ut så ja kunde inte låta bli att härma alex, sorry babe. Jag älskar den, den stannar. ;)

Det har varit full rulle hela dagen och kom äntligen innanför dörren. Tappade plötsligt lusten att göra något alls, tror mina krafter är slut nu. Synd bara att berget med disk faktiskt måste tas idag så jag är superbokad hela helgen.

Har en miljon tankar i huvudet nu oxå, så att diska kanske är en bra grej ändå. Göra något samtidigit som man rensar tankarna? Ganska Effektivt.
Well nu svammlar jag bara, ha en fin torsdagkväll guys, imorrn är det helg! ♥

Torsdagens



Länge sen vi körde en sån här! Men jag har världens sötaste nya blus som jag bara kände att jag var tvungen att visa upp. Kommer från H&M såklart ;)

Tråk-tisdag

Usch vilken grå och tråkig dag det blev av detta. Är så besviken över att jag inte fick tag på min tshirt från Lanvin. Inte hjälpte det att man gick upp halv 8, webben vägrade funka fram tills 13.07 och då var allt slut. Jag hatar H&M just nu...

Resten av veckan kommer bli mycket bättre. Imorgon har jag myskväll med bästa vännerna, torsdag är det ev lite shopping och äventyr. Fredag bjuder Dija på middag, som vi inte har träffat på år, ska bli himla kul!! Lördag är det bowlingkväll med 50-talstema med hela Ica gänget och på söndag ska vi gå och se Harry Potter! Åh, blev gladare bara av att rabbla upp alla planer, kan inte den här dagen bara ta slut?


-Såhär ligger mina kissar just nu. Jojo har hittat en mysig (?) ställning..

Bra start på dagen

jag är så jävla lack. JÄVLA FI**-H&M!!!!!

B-day things


-Hade verkligen inte förväntat mig något, blev så glad av allas omtankar och fina presenter!


-Katta är så grym och kreativ. Gjorde den här fina krukan alldleles själv till mig, tråkigt att bilden inte gör de någon rättvisa. (katterna har bara provsmakat blomman lite grann, än så länge ser den fortfarande bra ut haha)


-Mitt favorit par Nattis och Tobi hade köpt de fina nit-grejerna från Kenzas kollektion för guldfynd, tack fina ni!

Ny vecka!

Hej hej!

Morgonen har känts produktiv och massa roliga planer för veckan har smidits. Från att bara ha lördagen inplanerad till att vara fullbokad (bortsett från torsdagkväll men dyker väl upp något där med kan jag tänka :))
Dagen började med långpromenad idag vid 9, kom sen in och röjde undan lite efter helgens fest och nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar. Lagar riktigt god och gräddig pasta! Slänger nog ut receptet sen (även om de flesta har det redan, men för er som missat det).

Ha en fin måndag!


Förälskelse



Igår blev jag riktigt överraskad när mina älsklingar kom med finaste presenten till mig. Jag är kär, finner inga ord. jag älskar älskar älskar dom. Tusen tack igen! ♥

All i want for my b-day, friends and loved ones!

Hej hej hej!!

Som jag sagt hela dagen på jobbet: IIIIIIIT'S MAH BIRTDAY!

haha lite stressad här så blir bara ett snabbt inlägg. men blir så glad över alla fina människor som grattat mig ♥ (ni har gjort min förmiddag!) Men nu blir det nog en liten snabb powernap, sen dusch och lite städning. Tror de första kommer droppa in här kring 18tiden. För alla er som ska ut ikväll, Kom till Debaser slussen och fira med mig!!

Fredagkväll

Åh, lättnad kan man mest summera denna kväll med. Hade ett mkt härligt samtal precis ♥
När jag trott att kvällen mött sin topp så ringer alex o berättar att det är myskväll hos pappi. Så nu sitter jag o väntar på att hon ska komma hit så vi kan ha myskväll med familjen ♥



Hello Mr. Owl



-Vet inte vad det är med alla ugglehalsband just nu, but i love them!

Onsdagsmys



Jag och hjärtat har legat och kollat på prince of persia precis. Den var sådär, tidsfördriv skulle jag nog summera det som. Måste hitta nåt nytt xbox spel, har ju spelat klart typ alla jag har.. Eller typ skaffa mig ett liv? haha vilket som!

Ha en bra fortsatt onsdagkväll u guys! Nu ska vi nog byta till något lite roligare här, typ south park! ;) natti!

Gooodmorning!

Vaknade för knappt en timme sedan, suck. Måste lära mig gå upp när klockan ringer och inte ligga kvar o sova bort hela dagen. Idag är det en sån där typisk tisdag. Snart är det dags för långprommis med faster och hund. (Ska bli skönt att röra lite på fläsket ;P) Efter det blir det jobb hela kvällen, untz untz!

Hoppas er tisdag bjuder på något lite roligare!


Counting all the assholes in the room. Well, I'm definatly not alone, I'm not alone

Hallojsan!

Nu börjar denna måndag lida mot sitt slut och jag har haft en riktigt bra start på veckan. Veckans besatthet och min nya kärlek är Volbeat. Hur kan jag låtit denna underbara musik undgå mig så pass länge?
Well, kom hem lite tidigare än planerat efter kvällen men då har vi tid för lite tv, xbox och mys med kissarna! Inte helt fel det heller ;)


-Lägger upp random bild på mig och katta. Saknar dig min fina, ÄCKLIGT mkt!

Söndag

Oj oj oj, fortfarande nackspärr efter fredagkvällens headbanging på båten. Tror jag tog sista drinken kring 6 på morgonen så det var all in! Verkligen en grym kväll!
Men det fick jag sota för morgonen därpå när det dessutom gungade av att vi var ute på öppet hav, inte kul inte kul!

Igår däckade jag vid halv 10, så det blev inte så mycket med den planerade utgången, var alldeles för slut haha!

Idag känns allt mest grått och trist, men vi ska försöka liva upp det lite! Snart är det biodags med mina tjejor, Jackass 3D. Lär bjuda på en del skratt! ;)


-I Fredags. :)

I am in it for the the kill, i am doin it for a thrill


Tiiill haaaaavs! haha nu kör vi!

Night night

PUST! nu var min 4-timmars arbetsdag slut och nu är helgen här, wey!
Suttit och kollat på byggfällan till middagen. Shit vad läskigt sånt där är, kommer aldirg våga renovera nåt efter detta! usch, hur kan människor leva på att (eller leva med sig själva för den delen) lura människor? Vidrigt!

Nej nu ska jag bädda ner mig med kissarna och kolla på lite nya serier jag inte hunnit med än, ha en fin kväll!


Toorsdag!

Sorry för bad update igen. Igår jobbade jag hela dagen sen kom min syrra och vi satt uppe hela natten och hade kul. Mycket att ta igen.
Nu ska jag snart till jobbet ett par timmar, sen är det heeeelg!! Ska bli så najs att vara ledig fre/lör/sön!

Imorgon blir det kryssning. Kommer hem lördag och då drar vi dirket vidare till en fest haha! Och på söndag kör vi biokväll ♥


-Bild från vår förra kryssning. Början av 2008 tror jag det var. Den här bilden är kärlek. ♥

This time baby I'll be bulletproof!



Repeat.

Details


-Guld och silver blandning? How about that? :P

It's like a drug to me..

Alltså mitt nya beroende är....

.

.

.

.

.

.

.

.
v


Tranbärsjuice!! I cant get enough of the stuff...!

Söndagsmys med hjärtat!



Ska försöka sätta på en film innan jag däckar! Har varit tröttboll hela dagen, men är väl ett teckan på att man haft en grym helg? ♥

Bowling, biljard, skratt och dimma


-Tog oss ända bort till Sickla och imperial lanes för bowlingen (var faktiskt ett bra ställe!)





-Maaaaarshall!!


-Alex rockade bowlingen förvånande nog! ;)

.. Efter bowlingen glömde jag tydligen bort att jag hade en kamera, men kanske lika bra det haha! Grym kväll iaf, tack allihopa!

Lets continue the party!


Dags att ta sig ur gårdagens bakfylla och göra en ny grym kväll! Nu blir det middag på hörnet sen ska vi möta upp en massa grabbar för bowling! Ha en grym lördagkväll! ♥

Nytt partyfodral


Fredag!!

Äntligen börjar helgen närma sig! Utan lillördag blir veckorna verkligen långa haha, men de tar vi igen ikväll! En kompis kommer upp från Lund och vi ska dra ihop hela gamla gänget som jag inte träffat på jätte länge. Gonna be awsome! Skulle väl gissa på att vi ses någonstans på stureplan ikväll! (om jag överlever dagens jobbpass först dvs;))


Who is mysterion?

Dagarna när jag jobbar stängning är jag så himla trögstartad. Har hela dagen på mig men känns som att man åtsakommer noll. Å andra sida så jobbar ju alla andra, så det är faktiskt inte helt lätt. Vad jag åtsakommit so far under veckan:

-EN (!?) långpromenad
-En shoppingdag med Lotta och lunch med alex. (Kom hem med 3 par trosor, väl spenderad dag)
-3 chapters till avklarade på ninja gaiden (xbox)
-1 chapter avklarat på eternal sonata (xbox)
-Gråtit framför 1 avsitt av oprah
-Gråtit framför 2 avsnitt av extreme homemakeover
-Tvättat
-Dammsugit


hahah sorgligt, jag måste skaffa mig ett liv!

Nu ska jag se nya southpark och ta redo på vem mysterion är innan jag kammar till mig! :)



Lanvin ♥ H&M

Äntligen kan man se hela kollektionen. Var helt inställd på att de skulle kommit redan för 2 dagar sen suck.
Jag tycker nog det är de bästa sammarbetet någonsin (klädesmässigt, Jimmy Choo var bäst skomässigt ;)) Här är favoriterna:





-Tshirten är nog det enda so far som jag känner att jag verkligen måste kamma hem. Hur söt? Klänningen är ju skitsnygg, men när ska jag kunna använda den? Kjolarna är underbara båda två!

Vegtariskpasta!

Jag önskar verkligen jag kunde vara vegitarian, i really do. Men... det finns för mycket, som är för gott för att jag ska kunna låta bli. Dock försöker jag göra vegetariskarätter ett par gånger i veckan för att göra lite skillnad :)

Dagens lunch blev detta:



2 morötter (hyvlade inte rivna)
1/5 hackad gullök
2 dl creme fraiche
1 tsk tomatpure
Salt
Peppar
Paprikakrydda

Godmorning sunshines!

Har precis spanat in Lanin ♥ Hm's visning. (Spännande att se alla plagg om 2 dagar). Men jag vet inte om jag tyckte det såg så användbart ut. Jätte fina klänningar och så absolut, men när har man tillfälle att använda dom?

Nu blir det frukost och sen stan, ha en fin tisdag u guys!


Godnatt!


Måndag

Blev lite besviken idag när jobbet inte ringde och väckte mig... Ledig? Vad gör man då? Aktiverar sig?!

Jag blev ju så illa tvungen att göra något utav det så det blev städdag här hemma. Tvättstugan körde jag precis igång i och har fortfarande lite rensning kvar men snart klar! (Tom. skurat badrummet, credd!)
Sen får vi se om min syrra behagar hålla mig sällskap ikväll eller vad som händer. Skulle ju vara rätt najs om något kul kunde hända idag! :)

Morgondagen kommer i vilket fall bli roligare. Då ska jag och sötaste Lotta köra en lite shoppingrunda på stan. Tror även min
daarling joinar för lunch! ♥


-haha igår var vi och såg nya Saw filmen i 3D. Trodde först att jag skulle behöva se den i mindre skarp bild, men det funkae ju faktiskt att ha glasögonen under 3Dglajjerna! Så. Jävla. Snyggt. !!