valborgs outfit

Här är vad jag har på mig idag:
92284-249
Vit tee - HM
Svart rosett tee - HM
Svarta jeans - Boomerang
Guld halsband m hjärta - Guldfynd
Vita pärlörhängen  - Guldfynd
Svart mavala lack
Vita converse (ej på bild)
Svart ullkappa - HM (ej på bild)
Vit skinnväska - Wedins (ej på bild)

så.. nu måste jag springa iväg till jobbet! Hoppas ni får en bra valborg allihop!!

Valborg

Imorrn är det valborg och det ska väl kanske inte firas så galet mycket. Ska jobba hela dagen fram till kl 8 och efter det ska jag på tjejmiddag. Troligen så går vi väl ner till brasan då oxå. Senare på kvällen så kanske vi drar till någon efterfest, det får vi se. Ingenting som är helt bestämt än. Men det blir nog bra tillslut. Har egentligen inte så mycket emot att bara sitta hemma, (om vi nu inte skulle gå på festen) valborg är lite överskattat. Dessutom har vi det ju faktiskt så mysigt på våra tjejkvällar, det kan ju faktiskt vara bättre än en fest ibland ;)
Well, ska sova nu, har inte sovit speciellt mycket alls den här veckan. Med göteborg, shopping och jobb och allt vad de har varit.

Godnatt!

Shopping till bla. studentskivorna!

Idag åkte jag in själv till stan, shoppar alltid bäst då. Och ja, det blev ju faktiskt en hel del! Är supernöjd med allt, nu är jag redo för både student och studentskivor!! (eller ja, en ny  balklänning + eventuellt nya studentskor skulle ju oxå sitta fint). Men det här blev det:

   

-Bild 1: Silverklänningen från Indiska!! Älskar allting med den, speciellt detaljerna på axelbanden. Jag letade igenom hela stan och till slut hittade jag en small i skanstull! Den är helt underbar och den ska bäras på min studentmiddag/skiva!
-Bild 2: Miniklänning med stenar från H&M. Var ju i skanstull och letade silverklänning. Passade på att springa in på H&M när jag ändå var där och då kom jag över denna! Trodde först det var ett linne, men med leggins under blir det en perfekt liten festklänning!
-Bild 3: Behövde en ny vardagsklänning. Oxå den här är från H&M. Vanlig tshirtklänning med fickor nedtill. Love it!
Detaljer på klänningarna: 
   

Och självklart så letades det ju skor flitigt efter dessa inköp. Var då väldigt passande att Dinsko i skanstull hade 20%rabatt på hela sortimentet, passade då på att köpa 2 par festskor:
 
-Bild 1: Vanliga svarta pumps, kunde inte låta bli. De funkar ju lika bra till vardags som fest.
-Bild 2: Låga skor med liten rosett. Tanken med dessa är att de ska kunna dansas i hela natten, utan att man får ont osv.

Och sist men inte minst så kom jag på att man kanske ska ha en väska till. Jag brukar ju oftast ha jeans och linne på mig när jag festar och har då mobil och pengar i fickorna (jag har alltid långa linnen, så att det inte syns att fickorna är fulla). Men det går ju inte med klänning, så jag köpte med mig denna från H&M:

-Inget dyrt eller märkvärdigt. Men det behövde det väl inte vara heller tyckte jag. Behövde bara någonting som matchade okej och som var liten. Billig och bra!

Köpte ju även lite småsaker som nya ögonskuggor och sånt. Bland annat en silvermetallic och en svart. Men sådant är ju kanske inte så kul att se bilder på, så dom la jag inte ut.

/Carro ♥


Kärlek till Roxy

Roxy life är  helt klart ett av mina absoluta favoritmärken. Fastnar alltid för deras kläder... Och det gjorde jag även igår när jag skulle köpa en bikini. Gick på 700 pix med de vare värt.
Så här är den jag köpte igår (i love it!):
92284-238 och trosan bakifrån:


dagens

Ja, nu var det ett bra tag sen jag la ut dagens outfit och jag kände att det var dags att göra ett försök igen. Och den här gången funkade det ju faktiskt. Så idag är jag svart och vit:

92284-237 



















Vit linne m. rosett - (det jag köpte igår) - Gina tricot
Svarta jeans - Boomerang
Svart lack - Mavala
Svart ullkappa - HM (ej på bild)
Svarta ballerina skor i skinn - Dinsko (ej på bild)
Vit skinnväska - Wedins (ej på bild)



Hemma.

Kom hem från Gbg igårkväll. Det har verkligen varit jätte roligt! Så kul gäng vi har! Handbollsmässigt så gick det sådär, vi spelade mestadels dåligt men slutade trots det på 6e plats. Synd bara att vi inte hade kunnat ta oss i kragen, vi hade som sämst kommit 4a då.

Dagen har spenderats med shopping i stan. Hittade en del, men inte mycket alls. Köpt ny bikini, hårfön, ett linne och parfym samt lite annat smått o gott. Jag letade dock efter kläder till skivorna, hittade ingenting. Är det någon som har något tips så är det väldigt välkommet!

Min studentklänning har oxå kommit nu. Men herregud så rolig den så ut! Den gick ju ner till anklarna på mig! Så jag ska använda mig av mina sykontakter och sy upp den!

Godnatt

packar..

Håller på att packa. Usch.. jag hatar att packa.. känns alltid som att man glömmer något och det slutar alltid med att man packar för mycket. Bläh.
Jag har iaf packat klart lite halvt, e lite kvar. Men jag tror jag struntar i att göra det klart idag. Ställer klockan lite tidigare imorrn och går upp och packa klart då istället.

godnatt ♥

Göteborg nästa..

Idag är kommer det att bli fullt upp. Först är det skola och direkt efter det jobb (precis som en vanlig tisdag). Men när ja kommer hem sen (runt 10 tiden) så är det dags att börja packa (ja, jag vet jag är lite sent ute, men det har lixom inte blivit av), för imorgon åker vi till göteborg!! Det ska bli så himla mysigt, älskar göteborg, sånn härlig stad!
Men nu är det dags att borsta tänderna och gå ner till vår sista handbollsträning tillsammans innan gbg. Fan va vi ska göra bra ifrån oss nu sista året!

Ciao /Carro

HM-beställning

Gjorde en h&m beställning nyss. Det blev ett tema på grått och vitt: 

  


Beställde tillsammans med mamma (alltid bäst att sam-beställa) och hon hade några toppar med som hade senare leveransdatum, så dessa plagg kommer inte förrän i början av juni, men de gör mig ingenting. Har massa utgifter osv. (studenten är inte billig) innan dess så de blir bara bra.

Söndag

Blev ingen personalfest igår, var alldeles för trött. Idag är det myskläder som gäller. Sitter hemma o väntar på pojkvännen just nu, hoppas iaf att han vill ses sen, I miss..
Anyhow, har precis varit duktig och gjort historian. Ska nog vara ännu duktigare och gå ner o handla, samt tvätta snart oxå. (en typisk söndag lixom.)

/C.

Ibland har man tur!

Beställde ju min studentklänning igår. Kollade den hemsidan idag oxå och då var den helt slut i alla storlekar! Snacka om tur!!

Träffade älskling igår oxå för första gången på 10dagar. Så skönt att få träffas igen, hoppas på att träffa honom imorrn oxå (idag ska vi troligen på fester på olika håll, så då går inte det).
Och annars så saknar jag brudarna. Jag e ju så bissy m jobbet hela tiden men ska nog ringa dom o fråga om vi kan göra något någon dag framöver. Nästa lördag eller något sånt blir det iaf shopping på stan, studentskivekläder, vårskor och annat smått och gott!

Och på onsdag drar jag till göteborg, sista klassresan. Längtar dit, de kommer bli så kul. Hoppas på bra väder oxå så vi kan sitta och grilla oss i solen som vi brukar. Och i år ska vi fan gå långt, iaf till a-semin, inte åka ut de första vi gör som vanligt, haha.

Nu ska jag plugga lite historia o sen drar jag till (surprise!) jobbet.

/Carro

Min studentklänning!!!

Yes, nu hade de fått in den i min storlek!! Har verkligen varit deppig tidigare för att den tog slut precis när jag skulle beställa den, men nu fanns den!! Känns så himla skönt att jag kommer slippa leta upp en ny klänning.. den ja hade hittat kändes ju så himla rätt, hade verkligen inte varit samma sak med en annan klänning.. ooh nu e ja på jätte bra humör igen! :) 
och bild? Ja, det kommer nog kring den 1a juni ;)


dålig dag

image232Ja, varför idag suger:
° Piss väder, hatar regn
°Matsalen hade el-problem, vi fick ingen lunch förrän kl 1
(man e ganska hungrig då när man haft lektioner sen kl 8)
°Har hemmaprov i historia, måste spendera kvällen me att plugga
°9 dagar sen jag träffa älskling, saknig.





Enda bra med idag e att jag fått min studenttröja, super mys, lägger ut bild sen.


B
ild: Jessica alba, people.com

Asos order!

japp, där rök min asos-oskuld eller vad man nu ska säga. Har alltid tyckt att de har haft fina kläder, men har nog aldirg hittat något jag verkligen velat beställa tidigare. Sen mina usa-orders har jag blivit lite mer försiktig när det gäller internet-shopping. Men nu blev en klänning beställning!

image230

-Perfekt sommarklänning och om ja inte hittar någon annan, kanske studentklännings material?


 

image231
-Till Studentskivan!! Perfekt lite partydress. Tror den kommer att bli riktigt bra!

Onsdag

Idag har jag jobbat. Alla lektioner var typ inställda så drog dit istället.
Och det är ju personalfest nu på lördag, men medans den håller på jobbar jag (den forts. ju iofs efter det att jag slutat jobba oxå). Men de kommer ju vara fler än jag som stänger o så då, så jag funtar på o dra dit me någon av dom, om dom nu vill gå. Vore lite tråkigt o missa, även om jag bara jobbat där en månad så vore de ett najs sätt att lära känna folket på.

Nu är det en vecka kvar tills vi åker till göteborg på handbolls-sm för gymnasieskolor. Det brukar vara som våran årliga klassresa.. jäääätte mysigt verkligen, gillar göteborg. Så de börjar snart bli dags att skriva packlista. :)

Resten av kvällen kommer troligen att spenderas framför tven eller nåt, slappt. Och imorgon väntar ett underbart hemprov att syssla med hela kvällen.

/C ♥

Tisdag

Denna tisdag har varit som alla andra, skola o sen jobb. Eller inte riktigt. Jag fick iofs. höra av min handbollstränare i skolan att han trodde jag kunde bli elitspelare om jag tränar upp min handled.. haha, vilket skämt! (no offence lelle, men jag e inte duktig på handboll). Men men, tar de som en komplemang, tack!

Denna underbara komplemang var följt av ett inte fullt lika underbart prov. Jag trodde verkligen att jag hade gjort skitbra ifrån mig, kändes verkligen som att jag skulle ha typ alla rätt. Men jag hade knappt g, helt sjukt. Snacka om snopet!
Jobbet var iaf bra sen, jag gillar verkligen mina medarbetare, spec. J, som förövrigt oxå kanske ska börja ta kassa pass, weeii :). När jag kom hem sen så hjälpte M mig med datorn, nu har jag nytt grafikkort och nu är skärmen inte randig längre! :) (vilket innebär att jag troligen kommer att tycka om att sitta vid datan mer, vilket eventuellt medför mer bloggande).

godnight / Carro

Söta tee's från junkfood

Åh, nelly har ju verkligen fått inte jätte söta tee's. Love'em!
image228image229
Nyckelpigan är min favorit och jag funderar starkt på en beställning...
Bild: Nelly

En solig dag på bryggan

Idag har jag och tjejerna varit inne i stan och suttit och solat på vår brygga. Extremt mysigt, var verkligen sommarvärme idag. Gled in till stan i mina älksade favorit shorts och t-shirt (samt en kofta som åkte på då och då), men det var ju verkligen underbart varmt. Har hört att det ska bli snö igen, men jag hoppas verkligen att det inte stämmer, det här vill jag ska hålla i sig!! Gick in mina nya ballerinaskor idag oxå, dom är nog en keeper. Älskar modellen och de gör ju faktiskt inte så ont kängre. Om ett tag kan de nog tillochmed vara sköna, haha.

aja, under kvällen vankas det film med day after tomorrow och äpple. Jag ska faktiskt fortsätta vara nyttig idag. (min donken-lunch räknas inte), var ju nämligen duktig och åt sallad till middag. Har nämlingen kommit fram till att jag äter alldeles för dålig mat och jag ska förbättra mig, även kommit fram till att jag kanske är laktosallergiker. Ska äta laktosfria produkter i en vecka eller något sånt nu och se om jag känner av någon förändring.

Imorgon blir det skola, med en väldigt ångestfull svenska lektion.. ja vill inte.. :/

/C

AA

image227
Va ju rea på aa på nelly nyss. Så jag skulle köpa ett helt gäng med ribbade linnen var det tänkt, men det fanns ju inte så mkt kvar. Jag ville ha både marinblått och ljusrosa, men det verkade vara helt slut, även vit var slut i min storlek, så det blev ett svart och ett grått, det är ju alltid nåt. 
Älskar AAs linnen (rib u-neck) dom är längre i modellen och väldigt bekväma. Har bara ett, men får beställa de andra färgerna någon gång i framtiden då.












work.work.

Vi har haft nästan 2 månader på oss tror jag att skriva ett reportage och en novell, båda med samma tema. Jag hade inte börjat imorse och det ska vara klart nu på fredag. Jag ska skriva om att blogga. Och jag skrev faktiskt klart novellen på 30 min. haha. Så jag skulle ju nästan kunna ta en paus nu, bara en liten iaf.

Jag försöker töja ut mina ballerinaskor, jag vet inte om det kommer att gå. Usch, jag vill ju ha dom. Varför är mina fötter inte tillräckligt platta? Det är ju luxom på ovansidan av foten som de klämmer åt för mkt. usch, nej ja ska fortsätta försöka ett tag till.

/Carro.


Söndags shopping.

Kom nyss hem från stan med E. Det är verkligen härligt med shopping ibland. Jag letade som en galning efter ett par vanliga svarta bekväma ballerinaskor. Men jag hittade inga som föll mig i smaken. Så tillsist bestämde jag mig för att leta efter vårskor. Då hittade jag någtra på en gång, påminner ganska mkt om ballerina, bild kommer sen!
Sen köpte jag även
rosett tee:n från Gina som jag bloggat om tidigare, den bör man ha leggins under, annars e man väldigt modig.
Köpte även lite nyttigheter som man inte kan vara utan, så som tunna leggins, dove summerglow bodylotion och ny hårspray.

Och på kvällens schema står: ingenting. Det blir nog en tvkväll, följt av lite städning och annat skoj!

/Carro ♥

Glad påsk!

Dagen har till störst del bestått av lunch och fika hemma hos min mormor, vi är där varje år. Det var helt okej, släktträffar är väl aldrig det roligaste, men det var ganska mysigt. Nu sitter jag och lyssnar igenom Fall out boys album infinity on high, det är riktigt bra. My kindo of music!
Imorgon ska jag iaf ta en tripp in till stan, lämna tillbaka mina ballerinas och köpa någon annan modell (de klämde åt för mkt på ovansidan av foten.), får se om jag får med mig tjejerna, annars åker jag själv.
Nu ska jag gå och ringa E.

puss/C.

Torsdagen

Planerna idag är jobb och efter det efterfest (jag missar nämlingen förfesten pga. jobbet). Eller det är inte 100% klart att de blir efterfest, typ99, men jag hioppas på det iaf, det skulle vara najs och jag vill ju faktiskt inte missa allt..
Ska snart gå o fixa mig i ordning, jag får gå festsminkad till jobbet haha. Ska börja använda min dove brun utan sol idag oxå. Jag är kritvit och nu när solen kommer fram så känns inte det helt okej faktiskt. Så jag har lite kvar i min flaska från förra hösten, ska tömma den och sen gå ner till hm (där är den billigast ju nu) och köpa en ny.

För övrigt (när vi ändå är inne på skönhetsprodukter) så har jag provat nya masterpiece max, och jag älskar den, lika bra som den förra men ger aningens mer volym, rekomenderas starkt!

Gina

image226
Var väldigt nära på att köpa den här i måndags. Men jag ångrade mig för jag var inte säker på om jag ville ha den. Men nu har jag bestämt mig och jag ska åka in och köpa den i helgen. Jag brukar nämligen ha svårt för stora tryck och oversize har inte riktigt varit min stil, men den här var ju faktiskt riktigt snygg, så med tanke på det och priset så är det ju egentligen bara att slå till.













Onsdag.

Kom hem från jobbet för en stund sen, sitter o väntar på att min "frisör" ska komma hem. Gör hon det klipper jag mig idag, hinner hon inte hem i tid så får de bli någon annan dag. Men jag hoppas verkligen på idag.
Lägger inte upp dagens idag, och det med anledning av att jag kommer inte på hur man ska göra för att förminska min bilder... haha.. låter väldigt otekniskt, men jag är väl kanske lite det då.. ;P

/C.

same old usaul shit.

Idag har jag haft en jätte mysig dag med spelandes av monopol tillsammans med mina gurls. Det var najs och det måste vi göra om. Tyvärr var vi tvungna att avbryta vårat evighetsspel pga av att jag skulel till jobbet.
Känns nästan som att jag hade kunnat sova på jobbet, stängde idag och börjar kl 9 imorrn, men men, ska inte klaga, uppskattar ju fortfarande jobbet otroligt mkt. anyhow. Morgondagens planer är: jobba, förhoppningsvis hinna klippa mig och träna. Ska klippa mig under den närmsta veckan, min svärmor ska fixa det, hon har varit frisör. Så det gäller ju bara att vi hittar någon tid som passa båda. Ska göar stora förändringar, 5-7 cm ska av och luggen ska trimmas! (Det blir najs, jag är sjukt trött på mitt hår).

På torsdag börjar jag inte jobba förrän kl 3, då hoppas jag hinna med en liten snabb runda på stan med tjejerna. Jag ska nämligen lämna tillbaka mina espritballerinas, de klämmde åt för mkt på ovansidan av foten, så de får bli ett par andra. Ett viktigt krav man bör ha på sina ballerina skor är ju att de är bekväma, för (iaf jag) använder dom flitigt. Funderar även på en tröjklänning från gina, men har inte bestämt mig en, men jag tror jag gillade den.

Godnatt ♥ C

Gårdagens

image222 
Så, lyckades ladda över bilderna genom nya telefonen nu. Blev inga bilder på dagens outfit, därför lägger jag upp bilder från igår:


Rosa klänning - Gina tricot
Svart sidenband i midjan
Vit kofta med stora knappar - HM
Svarta leggins - HM
Svart skinnväska - Åhlens
Svarta stövlar i skinn - Wedins
Guld halsband (litet hjärta) - Guldfynd
Vita Pärlörhängen - Gyldfynd
Håret uppsatt i knut m. utsläppt lugg

ny telefon!

Har ränt omkring i stan hela dagen med tjejerna. Har mestadels varit på jakt efter ett par ballerina och en ny vårklänning. Men det slutade med en ny telefon, vilket impulsköp! Hade hört att tre bjöd på abonnemangsavgiften i ett år för trebomben friends (ett av abonnemangen de har) och jag gick mest in för att fråga hur länge det erbjudandet gällde och det visade sig att det går ut imorrn! Så då var det lika bra att slå till tyckte jag ;P Det blev en K800i och den har en helt grym kamera, vilket är bra med tanke på hur dålig min förra kamera var.

image220

Juste... jag lyckades ju oxå hitta ett par ballerina faktiskt. Efter att ha kollat i varenda skobutik i hela stan hittade jag tillslut ett par som passade in på vad jag ville ha i såväl pris som utseende. Det blev dessa från Esprit: image221

Måndag.

Första dagen på påsklovet, grymt skönt. Jobbet ringde och väckte mig imorse, men idag ville jag vara ledig. Ska nämligen in till stan med tjejerna, det var åratal sen jag va där sist känns de som.
Skulle lagt upp dagens outfit idag, men jag kan inte hitta datasladden till telefonen, så jag får leta lite och lägga upp senare kanske.

/C ♥


Söndag

Idag ska jag bara slappa. Det är min första lediga kväll den här veckan och det är så otroligt skönt att bara vara hemma och göra ingenting. Ikväll är det ingen handboll, inget jobb.. bara jag och pojkävn. Det blir mys. På måndag är jag oxå ledig, eller, iallafall på dagen (då är det ju påsklov). Ska nog försöka få med mig E och åka in till stan, typ leta lite ballerinaskor och fika.

Student klänningen får vänta till nästa månad, när min jättelön kommer. Det är verkligen på håret att jag har råd den här månaden och det är inte så kul att inte ha pengar kvar att leva på sen, så jag chansar lite och hoppas helt enkelt på att den finns kvar i slutet på april.

/Carro ♥