Rysningar!

Fastnade framför youtube och kent. Hittade klipp från konserter då jag stått med i publiken. Gaaah! Rysningar över hela kroppen, vilka minnen, vilka känsla..

Turne 19, 2005:Hultsfred 2006:

En rastlös carro!

Gokväll!

Nu har jag suttit inne 1,5 vecka i ett försök att bli frisk. Snart så! Kroppen känns äntligen ok, bara lite snuva och tugnt huvud kvar. Jag har under denna vecka inte träffat någon! (Förutom på jobbet då) Har suttit inne själv med mina katter och tven. Jag som i vanliga fall är väldigt social börjar nu känna abstinensen... Imorgon hade det varit underbart med en lillördag, lite roliga människor, dans och ett par shots. Men nej, för första gången på typ 2 år börjar jag tidigt på torsdag, 7.30! Suck. Blir så illa tvungen att hålla mig till lördag..

På schemat imorgon iaf står fika med Lotta! Åh, det var ett år sedan vi sågs sist i princip. Saknat dig massor!
Ska nog försöka hitta på något roligt imorgonkväll ändå, kanske kolla in
älsklingens nya lägenhet? :)

Nej, nu är det snart dags för sängen, ha en fortsatt trevlig tisdagkväll! ♥

Kvällens låt!Den här låten är kärlek! Så otroligt många fina minnen som jag förknippar med den här låten ♥ (Framförallt dig rhodo!)

Lördagen som ingen annan.

Hej hej! Jag har varit riktigt osocial den här veckan. Eller jag var sjuk fram till torsdag, är inte helt frisk än, men jag kan jobba iallafall vilket är det viktigaste. Igår hade jag tvättstugan. Söta emilie kom förbi och hjälpte mig. Idag kände jag verkligen inte för någonting. Så ikväll är det jag och tven, känns toppen faktiskt. En vit vecka behövdes verkligen efter förra veckan då vi gick all in. :) Hoppas ni får en bra lördag alla söta! ♥

Onsdag.

Halloj!

Onsdag idag och jag är på bättringsvägen. Skippade att ringa läkaren, känns som att det kan lösa sig självt det här. :)

Man har ju inte så mycket roligt att berätta när man bara ligger hemma och är sjuk, men jag ville bara säga hej. Slänger in en bild på mig och syrran istället från förra veckan då vi var och såg avatar (så sjukt bra film!).


Carro-fakta nr 32.

Somliga har problem med att sova gott en hel natt då de har sovit under hela dagen. Det har inte jag. 

Tisdagkväll.

Ringde jobbet nyss, blir hemma imorgon också.. Halsen har inte förändrats ett dugg så imorgon ska jag ringa läkaren. Jag har inte alls tid med det här och jag vill få medicin så fort som möjligt om det är så att det är halsfluss igen.Jag börjar bli hungrig, men kan inte flytta på mig, har en sovande katt på bröstet ♥

Sjukling.. igen!

Hej hej!

Förlåt för dålig uppdatering (mina laddare har varit inne på lagning så jag har inte haft någon dator på en vecka). Allt bra med er? Själv ligger jag hemma och är sjuk, igen! Det var bara en månad sedan förra gången, suck. Misstänker halsfluss, men vet inte än, febern har ju faktiskt gått ner.
Usch det är farligt att ligga hemma och tycka synd om sig själv, igår resultarade det i en jätte beställning från H&M.. haha! Men idag har jag hållt mig till filmer, serier och tv. Om det är någon som har bra filmtips btw?

Och alex, igår under mitt maraton av de nyaste heroes-avsnitten hoppade mitt hjärta några extra varv av lycka! ADAM is back, jag sa ju det ;)


-Blev en dålig screenshot, men men ;) (bevis)

Morgonbus med mina två hjärtan.


Har lämnar matte lägenheten i 5 minuter för att gå o handla kattmat, kommer hem och då har Jojo trasslat in sig i täcket. Var ju tur att jag inte gick iväg för att jobba eller nåt, för hon är lite för pucko för att förstå att hålet hon försöker ta sig ut genom är för litet! (Får sms precis i början av klippet oxå haha!)