Onsdag!

Hej hej! 
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag springer iväg till jobbet. Nu börjar jag på allvar känna av lusten att träna! Sara tipsade om något handbollslag som skulle startas upp snart (just for fun) vilket lät kul, frågan e bara om tid där.. Annars tänkte jag höra om någon har något tips på nåt bra ställe som kör kickboxning? Ikväll blir det simning för min del, vilket ska bli så himla skönt. Efter det blir det troligen bio med Johanna om hon har tid för mig. :) 
Ha det bäst ♥

100119

Godmorgon bloggen!

Allt bra med er? Här är allt super! Har tagit det riktigt lugnt med sovmorgon och frukost framför family guy. Nu ska jag snart in till söder för att möta upp faster. Behöver lämna in min telefon på lagning och när jag ändå är där ska jag ifrågasätta mina fakturor som är alldeles för höga varje månad.

Och tro det eller ej, men idag har jag jeans på mig! Första gången på över ett år. Det är snyggt, men fan inte bekvämt haha!


Freeedag!

Åh, äntligen fredag. Så underbart med helg! (Inte för att det påverkar mitt jobbschema med helg eller inte, men jag älskar helgerna ändå!) Idag har det varit galet på jobbet, ett av de värsta kaosen under mina 3 år där. Gaaalet. Men det är så skönt att vara hemma och varva ned lite. Nu är det snart middagsdags och efter det ska jag ha lite Family guy-kväll med mina grabbar.

Ha en super fredag!


-Så jävla bra!

Kvällens låt.



Klassiker. Fortfarande så fin.

Som en ny människa!

Känner mig som en ny människa efter 1 timme och 30 min i simhallen. Så otroligt skönt att träna lite! (Stort tack till C som peppar mig!)
Övrigt idag har det hänt nada. jobb jobb jobb som vanligt :) (Det kan iofs vara galet kul ibland, älskar mina medarbetare!)

Nej, nu ska jag göra mig redo för sängen! Ska borsta tänder och sedan avnjuta ett par how i met your mother avsnitt!  Godnatt ♥


Den osminkade sanningen haha!

Måndag.

Hej hej hej! 
Imorse väcktes jag av samtal från jobbet, vilket kändes helt perfekt då jag verkligen inte var sugen på en ledig dag. Blir alldeles för rastlös av att vara ledig för mycket! 
Nu är det snart dags för en promenad och sedan blir det myskväll. ♥

....

Bloublåblau!

Saturday partyyyy! :)



Have a good one! ;)

Söndagsgöra på en onsdag.

Känns lite som söndag, jag har jobbat, städat och närsomhelst är tvätten klar. Duktiga jag. Men guuuuud så tråkigt det är. Var väldigt bestämd om att jag bara skulle gå ut lördag den här veckan, men jag hade verkligen varit ute o dansat helst av allt nu om jag fått bestämma. Well, imorrn har jag en del roliga grejer på g, får se fram emot det istället.