Soffpotatis x2

Hej hej!

Jag och Jojo sitter och kollar på big brother haha! Ville bara önska en fin kväll till alla! Hoppas på lika dåligt väder imorgon (jag blev lite kär i pissvädret idag) för jag ska spendera hela dagen på jobbet och sen väntar en tvspelskväll med sis ♥


Godmorgon lördag!

Hej bloggen!

Idag kör jag en riktigt chill morgon för engångsskull. Antingen börjar jag alltid tidigt, eller så är jag bakis och vaknar 30 min innan jobbet. Men igår tog vi det lugnt och spelade spel hemma hos Dessan. Var jätte kul och mysigt, var ett par veckor sen vi sågs nu. Ikväll jobbar jag eftermiddag, så fram tills dess ska jag bara ta det lugnt, ta en lång dusch och laga lite lunch. Ikväll får vi se vad som händer, var prat om gamenight med grabbarna? Vi får se, hoppas ni får en underbar lördag iaf. Och ni som ska ut och festa, ta en shot för mig med! :)

Oups!

Känns som att jag glömde bloggen hela förra veckan. Sorry!

Förra veckan hann jag med bla. en ny tatuering, st. patricksday, grym studentfest och myssöndag med älsklings-emilie!

Den här veckan är jag väldigt peppad på vitvecka. Får se om det håller men känner mig inte ett dugg sugen på att festa. Så den här veckan planerar jag att fylla ut med bio-, spel- och myskvällar!

Nu ska jag ner i tvättstugan och ikväll väntar jobb, ha en fortsatt fin måndag!


-Bild från Ett ställe förförra lördagen. Ems, nattis och jag :)

Gammal blir ny

Hittade en till klänning utan axelband längst in i garderoben. Tror den hängt där i över ett år, helt oanvänd. Kommer bli underbar i sommar!


Gokväll!

Idag har vi haft en lugn dag på jobbet. Jag smet hem en timme tidigare. Handlade lite och hämtade ut paket. Nu sitter jag i mina pyjamasbyxor inomhus med snöblandad storm utanför fönstret. Herregud så underbart att bara sitta sitta inne resten av kvällen. Ibland är dåligt väder det bästa som finns. :)

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med tvspel och katter ♥


Att hitta lyckan i en klänning!

En gång i mitt liv har jag haft en klänning utan axelband. Det var på studentbalen. När jag fortfarande tränade som en tok och innan allting verkligen tog fart. Nu är det omöjligt att hitta en bh som för det första passar och ännu svårare att hitta en som sitter uppe. Även fast jag verkligen inte har onormalt stora bröst. För 2 veckor sen hittade jag en så underbar klänning, letade galet efter en bh att ha under och blev så himla ledsen när jag insåg att det var kört. Men sen som en sista chansning gjorde jag en beställning från Nelly och det är så sjukt, men den passade! Nu ska jag försöka släppa hatet jag haft mot min kropp senaste tiden och NJUTA av att jag hittat något som passar. Det hät låter säkert väldigt överdrivet, men jag är riktigt jälva glad!


-Klänningen kommer från H&M och den magiska BHn kommer från Wonderbra (Ulitmate strapless bra) och finns bla. hos Nelly.


-Vackra detaljer på klännigen..!


Krämig räkpasta med tomater och västerbottenost.

Idag kände jag för att exprimentera fram något nytt och resultatet blev jättegott!



200-500 gram räkor (välj efter smak)
5 st tomater
1/2 dl vitt vin
2 dl grädde
1 tärning eko grönsaksbuljong
ca 25 gram riven västerbottenost


1. Stek räkorna (salta och citronpeppra lätt) i lite olja i 1 min. Tillsätt vin och låt puttra i 1 min.
2. Grovhacka tomaterna och häll i tillsammans med grädden. Låt puttra 5 min.
3. Strö över lite (jag hade för mycket, så var försiktig) västerbotten ost, rör om och smaka av med salt, svartpeppar och lite vitpeppar.

Servera med pasta o gärna lite sallad!


Måndag 7e mars

Godmorgon!

Har en riktigt seg och opeppande morgon, hade gärna sovit fram till 12 idag. Men börjar jobba om en timme så det är bara att tagga till.

Igår körde vi vilse till Ikea, var nära på att ge upp när vi precis hittade rätt. Provlåg soffor, köpte min ram och åt billig mat. Så det slutade bra iallafall! Var helt sänkt när jag kom hem, men orkade hålla mig vaken till Big brother iaf ;) (Har helt addicted.) Och fan vad glad jag blev att Cilla åkte ut, äntligen!

Nu ska jag göra mig klar, ikväll blir det middag och Kellys med Natta. Ska försöka peppa. ♥


Torsdag

Hej blogg!

Idag tog jag med mig Emilie och åkte till Nacka forum. Tanken var att jag skulle hitta en bh (alltid ett challenge!) på change, dom har så många storlekar och är så hjälpsamma.
Men idag gick det åt helvet när jag försökte hitta en som var axelbandslös. Usch, börja nästan gråta i omklädningsrummet när jag insåg att det inte var någon idé. Nu måste jag lämna tillbaka min ruskigt fina klänning från H&M, det kommer inte gå o vara utan där. Så just nu hatar jag min kropp. Det är inte alltid kul att ha boobs...

Efter det åkte vi hursomhelst in till stan. Där tröstshoppade jag en massa penslar, målardukar och oljefärger! Har länge varit sugen på att sätta igång, började lite idag, men nu måste det torka innan jag fortsätter. Har en riktigt fin vision.

Nu blir det lite tv innan sängen, imorgon börjar jag 06:50, untz untz!


Onsdagen 2:a mars

Godmorgon!

Älskar att vakna av att solen skiner igenom persiennerna. Känns som att man fylls av energi på en gång.

Idag vill jag bara passa på att gratta en av mina
systrar som blir 19! Grattis!!

Nu väntar frukost (har köpt hem salamiosten, yum!) och sen blir det jobb. Ska bli kul att se hur långt Tuva kommit idag, älskar när man vet att sköna nya människor är på g in!
Ikväll blir det sen häng med andra syster och hennes flickvän. Middag och tvspel skulle jag gissa på.

Ha en fin onsdag!


-Me and sis förra kvällen vi hängde, haha alltid lika heta.. !

1 mars!

Äntligen är den kalla februarimånaden över! Tveksam på att mars kommer bli enormt mkt varmare, men vi är ett steg närmare våren! Idag är det exakt ett år sedan jag tatuerade mig på revbenen, känns nästan lite konstigt att säga att jag ser det som ett fint minne. Längtar till nästa nu.
Mars förra året är i övrigt inte så svårt att toppa. Så lets do it! ♥