Krämig räkpasta med tomater och västerbottenost.

Idag kände jag för att exprimentera fram något nytt och resultatet blev jättegott!



200-500 gram räkor (välj efter smak)
5 st tomater
1/2 dl vitt vin
2 dl grädde
1 tärning eko grönsaksbuljong
ca 25 gram riven västerbottenost


1. Stek räkorna (salta och citronpeppra lätt) i lite olja i 1 min. Tillsätt vin och låt puttra i 1 min.
2. Grovhacka tomaterna och häll i tillsammans med grädden. Låt puttra 5 min.
3. Strö över lite (jag hade för mycket, så var försiktig) västerbotten ost, rör om och smaka av med salt, svartpeppar och lite vitpeppar.

Servera med pasta o gärna lite sallad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback