Tonfiskbaguette med mozzarella.



Här kommer recpetet på min tonfiskbaguette!

En grov halvbaguette
Krispsallat
En bruk tonfisk i olja
Ett mozzarella boll
1/4 Rödlök
Pestovinegrätt

Rosta baguetten, använd sedan (istället för smör) pestovinegrätten.
Dela salladen, och lägg på tonfisken (häll inte av oljan).
Skiva mozzarellan och rödlölken och servera!

Enkelt, snabbt, nyttigt och gott!

Duktiga tisdag!

Jodå, jag har en sån där duktig dag idag! Har precis varit ute på en två timmars promenad med faster, hennes kompis och 3 busiga hundar! Nu är jag inne och har precis städat hela lägenheten och väntar på att tvätten ska bli klar! Grymt tur att man har tvättmaskin uppe oxå då promenaden drog ut på tiden och jag missade tiden nere i tvättstugan! Nu fundererar jag på att bara koppla av och sätta på en film innan jobbet.

Juste! Jag åt världens godaste middag igår, blir samma till lunch idag, ska försöka ta ett litet kort och lägga ut recpetet! Det kommer bli en megahit i sommar! :)

Nya converse!

Det var verkligen på tiden. I höstas slängde jag mina vita klassiska all star och har sedan dess varit helt utan. Har länge känt tomrummet och nu kände jag att det var dags att fylla det! Provar en ny modell, tycker dom ser så lätta och nätta ut! Blir perfekt till sommarens festivaler osv!

BIld; Junkyard.

Matthew Williams fynden!

Ja, jag fick tag på precis allt jag ville ha i kollektionen, så himla kul! Jag och köade (fortfarande lite småfull från gårdagens lillördag, hihi!) på drottninggatan. Där provade jag alla möjliga plagg men det var inga som satt speciellt bra och som kändes rätt, så det mesta åkte tillbaka.
Så där köpte jag det blåa skärpet och halsbandet. Missade helt det rosa skärpet.. MEN det lyckades jag klicka hem inatt, så nu är jag lite osäker här. Det rosa var min absoluta favorit i hela kollektionen och jag var helt bestämd på att om jag lyckades klicka hem det rosa så skulle det blåa säljas eller lämnas tillbaka. Men nu är jag osäker då det blåa oxå är så himla fint.. Jag får fundera över helgen.. Kommer isf gå till högst bjudande om det säljs (strl M, jag är normalt en 36:a och det sitter jättebra), annars känns det bara lättare att lämna tillbaka det.





Tisdag

Jag sitter här och väntar på att mina ägg ska koka klart, är vrålhungrig så det ska bli supergott med lite frukost! 
Idag står hundpromenad, blir oftast en lång sådan och sedan städning på schemat!  När det är klart så bär det av till jobbet, så det blir en helt vanlig tisdag med andra ord! :) 

Glad påsk!

 

Glad påsk på er allihop! Har haft en produktiv dag med jobb fram till 14, sedan påsklunch med släkten (den gick bra, pust!) Efter det tog jag en långpromenad i eftermiddagssolen med faster och hennes hund. Sen kom jag och alex hem till mig och städade lite.. Nu sitter vi här i ren lägenhet och förfestar! Ikväll har jag ingen aning om vart vi ska eller riktigt vilka jag ska ut med, men som jag brukar säga.. "Allt blir vad man gör det til!"

Ha en bra lördagkväll!

Sol!

Idag har jag och min kära vän Ida njutit av vår solen.. pratat om allt och inget och ätit vår första glass! Älskar verkligen våren, så underbar! Tack för en härlig dag!


Lägger bara upp en bild på ida då alla på mig inte såg kloka ut..!

Golden hits!

Yes, i lördags hade vi personalfest på goldenhits! Vi såg showen las vegas och åt 3 rätters till den, efteråt så festade vi till stängning! En riktigt härlig kväll! Kul att få se insidan av stället med den längsta kön i hela stockholm haha! :)


Enda bilden som jag fick från hela kvällen, jag och carro på bussen på väg in.