Dagens (och morgonsdagens)

92284-382 Här är jag i de supersnygga tyresökläderna! Ja, man kan väl minst sagt säga att vi syns!
På bilden har jag min matchoveralls jacka. (för varmt för byxorna oxå) Under den har jag vårat träningsställ (det är så jag ser ut ca3 kvällar i veckan då vi tränar. red.red.red). Strumporna e från teamsportia och övriga klädseln är sponsrad av jako och teamsportia.
Skor till detta blev mina svarta löpardojjer från asics. (över seriöst att köpa fotbollsgrusskor för en turnering så dessa fungerar iaf mkt bättre än vad innehandbollsskorna gör!)
Själva matchställen fick vi på plats och är därför inte med på bilden. Vårat normala ställ är gult men idag körde vi på bortastället och var därför röda.


Fick senare ett underbart sms där jessan berättade att vi vunnit över tyskarna och därmed vunnit vår grupp! Imorgon spelar vi 14.20 och efter det får vi se hur långt vi går. Hoppas på en fiiiiinal! haha.

A-laget från tyresö vann oxå gruppen (jag spelar med juniorerna för sista gången, efter den här turneringen är jag alltså klassad senior, så det är lite last chance.) och jag tror solklart på att vi tar oss till final där!


Wish us luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback